Fatih Terim Kovuldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim işini yapsa çoktan kovmuştu Terim'i. Terim için fazla bile başarılılar.
Bullshit. Bi yaz forvet almadin 2 tane alacagiz diye. AYNI sen forvet lazimken anca son saniye geldi.
Gecen sene en iyi transfer dönemi dedigimiz senede 5 transfer son anda geldi.
Ndiaye sattin os almadin

ozan zorla sattin
Bu sene hic bahsetmiyorum

nasıl hastalığında tüm iyi niyetle allahtan şifa istendiyse başkanın kendisine hocayı kovma durumunda da aynı şekilde bedduayla uğurlanır.

valla terimin gitmesine üzülürmüyüm hayır
ama mustafanın terimi kovmasına üzülürüm önce yönetim gitmeli

Biliyor musun umuyor musun. Ayrica kim bu sorusunu cevaplamiyor hala.

Böyle birisinin söylemiyle burada konu acmak sacmalik.
Niye umuyorum? Keske bu sefer yalan söylese. Yanlis hatirlamiyorsam handenin bilmem nesiydi. Bir de terimle cok iyi

Tamam terimi elestirdik artik yeter falan dedikte bu aciz yonetimin terimi kovmaya ne capi yeter ne de Galatasaray hissi tasiyan adam bu durumu kabul edebilir
Olmaz boyle birsey ihtimal vermiyorum veremiyorum hoca sezonu tamamlamali sonra kendisi birakmali

Bence sakin olun böyle bir şey olmayacak ben gayet rahatım. Yarın çıkıp ılımlı ılımlı konuşup taraftarı kandırmaya çalışacak başka bir şey olmaz.

Hocanın oynattığı futbolu beğenmediğimizi çok söyledik.Ama hiçbir şey yapmayan bu yönetimin hocayı göndermeye hakkı yok.Yeni yönetim geldiğinde hocayla karşılık oturur plan proje neyse konuşurlar.Ama bunlar önce kendileri gidecek.Hoca bırakmadığı sürece bu yönetimin hamle hakkı yok.

Tamam terimi elestirdik artik yeter falan dedikte bu aciz yonetimin terimi kovmaya ne capi yeter ne de Galatasaray hissi tasiyan adam bu durumu kabul edebilir
Olmaz boyle birsey ihtimal vermiyorum veremiyorum hoca sezonu tamamlamali sonra kendisi birakmali
hoca sezonu tamamlayıp istediği transferleri yapabileceği bir yönetimle devam etmeli diye revize edelim

Kim mesela Terimin aldırdığı satılamayan yüksek maliyetli topçular. Cidden merak ettim. Geçen sene sıfır maliyetle hoca defalarca söylediği halde ısrarla Ardayı almayanlar, hangi maliyetlerle hocanın istediği kimleri aldı yazar mısın acaba. Babel dışında kimi yazabileceksin görelim.
Falcao
Diagne
Akbaba
Şener
Jimmy
Donk
Babel
Birde kiralıklar var.

Mitroglu
Lemina
Seri
Andine
Nzonzi

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bullshit. Bi yaz forvet almadin 2 tane alacagiz diye. AYNI sen forvet lazimken anca son saniye geldi.
Gecen sene en iyi transfer dönemi dedigimiz senede 5 transfer son anda geldi.
Ndiaye sattin os almadin

ozan zorla sattin
Bu sene hic bahsetmiyorum

Yaptırdığı 999 muhteşem transfer yetmemiş mi? Yarıştığı ve kaybettiği de Başakşehir ve Okan Buruk :red:

Teknik direktör nöbetinde Hamza'nın geldiğini görür gibiyim.Bu yönetimin çapı o kadar işte varın gerisini siz düşünün.

Yarın Cengiz eğer hocanın suyuna gitmezse istifa etmeye mebur kalır kendisi

Niye umuyorum? Keske bu sefer yalan söylese. Yanlis hatirlamiyorsam handenin bilmem nesiydi. Bir de terimle cok iyi

Terime yakin oldugunu umuyor musun dedim kovuldugunu degil.

Son yillarda yeterince tecrübe edindik, her önüne gelene inanmamak lazim.

Zannetmiyorum

ülkeyi terk etmek istiyorsalar olabilir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt