Fatih Terim Kovuldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su anda tayyip bile kovamaz ftyi yav
relaks olun biraz
bos yere kaosa götürdüler yine kulübü sikinti o
ya abi ünal kovdu işte bu da kovacak adı üstünde başkan sokağa çıkma yasağı pandemi derken taraftar baskısı da olmayacak

Dün bir yayında konuşuyordu Tansel Taşanlar. Anlattığı kadarıyla hocayla sürekli diyalog halinde olan birisi. Yanlış anlamadıysam dünkü maçtan sonra dahi hocayla görüştüğünü söylüyordu.

Umarım yanlış bilgidir.

Keşke size bunu kanıtlama fırsatı olsaydı.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Bu beceriksiz hain yönetim sirf terimi Kovacsk diye fbjkliler gibi halaya gececeksin bana ne anlatmaya calisiyorsun

Terime yakın filan değil bu şimdiye kadar kaç tane transfer haberi verdi biri bile tutmadı o yüzden sallayin

Ciddi haber ajanslari boyle bir haber vermedi suana kadar.

Abdurrahim I Love You yazan tshirt giymekle hoca sevilmiyor çık konuş. Hoca gidecek sen kalacak mısın yani.
Fatih Terim adı kalbimize kazılmış. sizde küfürlerimize karışırsınız ancak

Bu adamın tivitinden sonra, herkes aynı şeyleri yazmaya başladı haber almışlar gibi.​
Yönetimin çapı hocayı yollamaya yetmez diyorum ben. Bekleyelim, göreceğiz.​

Fatih TERİM'i kovacak toto yok bu yönetim de geçiniz.

Bu beceriksiz hain yönetim sirf terimi Kovacsk diye fbjkliler gibi halaya gececeksin bana ne anlatmaya calisiyorsun
Bana kalsa ikisi aynı anda gitsin isterim ama yeni gelecek yönetime bela olacağı için şimdi gitse de olur.

Yeni yönetimin başına bela olmayacağını bilsem Mayıs ayına kadar kalmasını isterim ki; sizin gibi biatcilar bile sene sonuna kadar ne kadar kötü bir hoca olduğunu daha iyi görüp arkasına teneke bağlar bir daha da kapıdan içeri giremez

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Sallama yav. Yapamazlar öyle bir şey.

yav azıcık düşünün 5 aylık ömrü kalmış twittera göre kulüp yöneten takım terimi mi kovacak ya
çaycı kovamaz bunlar

Bana kalsa ikisi aynı anda gitsin isterim ama yeni gelecek yönetime bela olacağı için şimdi gitse de olur.

Yeni yönetimin başına bela olmayacağını bilsem Mayıs ayına kadar kalmasını isterim ki; sizin gibi biatcilar bile sene sonuna kadar ne kadar kötü bir hoca olduğunu daha iyi görüp arkasına teneke bağlar bir daha da kapıdan içeri giremez

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Al bak kimlerin tarafindasin biraz beyinini calistir GSliysan

Ölümü gösterip sıtmaya mı razı etmeye çalışıyorlar
Gitmesi gerekenler bellidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt