Fatih Terim Küstü!

nasil antrenman yapildi acaba

Abi zaten antrenman sistemi sabit. Önce ısınma hareketleri, daha sonra düz koşu, ardından 5'e 2 top kapma çalışması, şut antrenmanı, çift kale maç, kapanış. Takımın morali yüksek olduğu zamanlarda ayak tenisi de oynanıyor ama muhtemelen oynanmamıştır.

Bu takımı Ocak'tan önce düzeltemem düzeltemezsin fikrini kim kafasına soktuysa hocaya en büyük zararı o verdi. Şurada iki maç sonra hedefsizlikten Ocak'ın da anlamı kalmayacak belki de bu kadar yanlış bir strateji olamaz.

antremani bi fatih terim mi yaptiriyor saniyorsunuz antrenorler ne is goruyor o hal yav?

ayrica fatih terimin boyle bir hareket yapamaz haddini bilmeli ve baskan bildirmeli yoksa baskan alsin fatih terimle istifa etsin boyle bisey olabilir mi ya

Bu takımı Ocak'tan önce düzeltemem düzeltemezsin fikrini kim kafasına soktuysa hocaya en büyük zararı o verdi. Şurada iki maç sonra hedefsizlikten Ocak'ın da anlamı kalmayacak belki de bu kadar yanlış bir strateji olamaz.
4 puan gerideyiz yav sadece, Sivas'ı sayma. Götüremezler.

Haber doğruysa faydadan çok zararı olur. Sen küsünce daha mı iyi oynayacaklar? Adamlara anlatacaksın neyi yanlış yaptıklarını. Mesela evladın 10 numaraya banttan izlettirip uzatmalarda yenen golde neden geri koşmadığını soracaksın.

4 puan gerideyiz yav sadece, Sivas'ı sayma. Götüremezler.

Yav ne Sivas'ı mevzu Sivas değil. İkinci yarı 17'de 16 yapacak takım mı çıkartacak şimdi hoca? 24 puandasın geçen sezon 29 ile kapadın ilk yarıyı, Şampiyonluk puanı hadi bu sene de düştü diyelim atıyorum 68 olsun. Önümüzde ki maçlarla 30'u bulamazsan ikinci yarı 42-43 puan toplaman gerekecek. Haybeden kendini gazlayarak şampiyon oluruz demeyi bende biliyorum yoksa.

Güzel haber, maça da çıkmazsa seviniriz.

Üzüldüm ya, bi çikolata alıp barışalım

Geri
Üst Alt