Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

Fatih terim rakibe göre taktik geliştirmez, maalesef onun defosu bu. Her zaman böyleydi, ama aynı zamanda onu başarılı kılanda bu. Eğer kadron çok üst düzey değilse, Bu tür maçları (fb, ts, bjk deplasmanları) strateji geliştirerek kazanabilirsn. Hoca takımına çok güvendi ama Alanya maçındaki takım ile bu maçı kazanmak zaten zordu, daha kontrollü, savunmayı geride kuran bir anlayışla çıkılabilirdi. Yani Bu maçları, Aykutun fbsi gibi oynamak lazım.
Hoca aslında çok iyimser, ama senin gomisin yokken ve savunman kötüyken işte böyle ileride ve savunmaya yeterli desteği vermeyen bir oyun oynayamazsın. Eğer cldede bu oyun ve takımla çıkarsak her maç böyle dörtlük oluruz. Kadromuzun çok defosu var, özellikle savumamız hataya çok müsait ve ileride rakibi tehdit eden bir santraforumuz yok. Ben hocanın birdaha bu hatayı yapmayacağını düşünsemde, hocam çok çabuk gaza gelrn yapısını bildipimden eğer bir maç 4-5 atarsak yine aynısını yapar tahminimce.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alanya mavinin basında da iyi degildik, bunu yazdık, lakin bizim gollerden sonra Alanya dagildi. Alanya bu ligin belki en kötü ve ruhsuz oynayan takimiydi. Dünkü Kayseri bizim karsimizda olsaydi, bizim sonumuz FB'den farklı olmazdi.

Bu aciklamalardan sonra genede spor direktoru getirin ona birakin transferleri demezse, kisin gene istedigi oyuncular gelmezse sasirmasin. Ondan sonrada sucu baskalarinda aramasi zor olur. Bu ay getirin bir adam gibi spor direktoru, adam aralik ayinda oyuncularla anlasmaya baslasin ve transfer dönemi acildi an oyunculari kadroya eklesin.

Zaten kisin gitmeyi isteyen oyuncular 1-2 ay önce takimina yanasiyordu ve beni kisin iyi teklif gelirse birakin diyorlardir. Al kisin zorlu satin alma opsiyonlu 1 stoper ve 1 forvet ve sampiyonlugu elden verme.

Sakin sakin mi bi ara oturmuş arkasında hasan hoca vardı Omuzlarını ovuyordu herhalde Gömleğinin iliklerini bir bir çıkartıyordu. Hatırlarsan bir taç atışında snirrlenip aniden kalktı ve emreye kızdı gel top al diye
Allah razı olsun ondan iyi yerinden yanlışlıkla kalkıp kızabilmiş. Şu adamın dün yaptığının savunulacak tek bir yanı yok bana göre. Ben takımın yenilmesinde falan değilim zaten.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razı olsun ondan iyi yerinden yanlışlıkla kalkıp kızabilmiş. Şu adamın dün yaptığının savunulacak tek bir yanı yok bana göre. Ben takımın yenilmesinde falan değilim zaten.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçı hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yenilecektik zaten. Elindeki stoperlerin ayrı orta sahandaki vurdumduymazlık ayrı. Forvet yok Feghouli koca kıçını kaldıramıyor Sinan da sanki yıldızmış gibi bir yeri kalkık. Maç 2-0 olduktan sonra yapılabilecek tek şey kapanmaktı. Bu beyinsiz ordusuyla kontraya da çıkamazsın. Onyekuru ileri basıyor Eren 2-3 oyuncumuzun gerisinde. Hoca da otururken öyle vurdumduymazlık yapmadı Bakışlarından belliydi Kısacası çaresizdi O klübede arkaya hasan şaş geçmiş sakinleştirmeye çalışıyordu. Arada sinirleri atıp klubeden çıkıyordu. Kısacası bu mağlubiyeti Kolay lokma CL kurası çekip çok güzel bir sinerji yakalamışken gerekn 2 yere transfer yapmayan vizyon yoksunları o yönetime yazarım. Tüm takımın havası bozuktu Fatih hocada öyleydi. Önümüzde zorlu süreç var umarım bir şeyler yapar bu kadroyla

2. Yari neden saldirmadik, neden biseyler yapmaya calismadik, neden vallah anlamiyorum. 3-0 olmus 4,5,6 olsa ne yazar resmen sahamizda bekledik, gol yemeyelim diye skordan çok beni mutsuz eden bir gelisme bu çok sinir bozucu

2. Yari neden saldirmadik, neden biseyler yapmaya calismadik, neden vallah anlamiyorum. 3-0 olmus 4,5,6 olsa ne yazar resmen sahamizda bekledik, gol yemeyelim diye skordan çok beni mutsuz eden bir gelisme bu çok sinir bozucu
Aslinda oynamamiz gereken oyunu 2. yarida oynadik ama hem 1 kisi ekdik hem de 3-0 geride oldugumuzdan dolayi bir anlami kalmamisti

Aslinda oynamamiz gereken oyunu 2. yarida oynadik ama hem 1 kisi ekdik hem de 3-0 geride oldugumuzdan dolayi bir anlami kalmamisti
Ben de onu anlamiyorum, ulan mac gitti 10 kisiyiz saldiralim iyi top oynasaydik hic değilse 10 kisi ile bu kadar olur derdik ne oldu 4'u yedik Fatih Terimin Takimi boyle oynamaz oynamamali

Terim' e insan üstü payeler verip, her defasında mucizeler beklemek, kendisini yüceltmek gibi görünse de haksızlık ve insafsızlıktır. Hoca kadronun yetersizliğinin gayet farkında. Bunu bazen açık, bazen örtülü olarak ifade ediyor yeri geldiğinde ki çıkardığı kadrolarda da bunun izlerini görüyoruz...

Lige yeni çıkmış, bir dolu transferle tutunmaya çalışan AG nü; en önemli gördüğüm üç oyuncusundan mahrum Göztepe' yi (O da zar zor) ve ligin en zayıflarından Alanyaspor' u yenmek bu gerçeğin üzerini örtemez. Kaldı ki Alanyaspor 0-0 iken bulduğu net pozisyonlardan birini değerlendirse, hakem net faullü pozisyonda ilk golü vermese o maçın bile hikayesi çok farklı olabilirdi.

Geçen yılki şampiyonluk geçmişte kaldı, hayat devam ediyor, rakipler de boş durmuyor, imkanları ölçüsünde güçlerine güç katıyorlar. Dünkü Galatasaray' ı mesela Kasımpaşa-Kayseri filan yakalasa benzer bir tarifeyi kaçınılmaz görüyorum...

Çok iyi birer stoper ve forvet oyuncusu alınmış olsaydı da öyle zannedildiği gibi kolayca gelmeyecekti şampiyonluk. Ayakların yere basması gerekiyor, umarım geç kalınmamıştır. Ara transfer dönemine kadar hedeflerden uzaklaşmayıp, verimsiz 'safra' lardan kurtulmayı ve onların yerine yapılacak nokta atışı transferlerle yola güçlü şekilde devam etmeyi umacağız artık...

Bu yaziya katiliyorum ama bu kadro da gidip 4 tane yiyerek poposunun uzerine oturacak ayarda degil

İster katilin ister katilmayin sebebini bilmiyorum ama bu takim.son dort bes sezondur ts sahasinda nedense tutuluyor,taraftar mi ,baski mi bilmiyorum ama biz.duzeliriz ts da abuk sabuk maglubiyetler almaya devam eder ve ligi ilk altinin altinda bitirir

Istanbulda da fena degiller , sampiyon oldugumuz sezon 3-0 yendiler 3-4 sene evvel

Daha yeni ndoye ile 1-0 yendiler 2 sezon evvel

4 sene ust ust oldugumuz donemde 5 lemislerdi samiyende

Olimpiyatta yendiler de boer i surundurup , bir kere yine 1994 tu orhan ve shota ile yenmislerdi az daha 1 puanla sampiyonluk gidiyordu kocaeli imdada yetismisti fb yi yenip

Yine yuzuncu yilda gelip 2-0 yenip gittiler gokdeniz ve o polonyali sutor adamin golleriyle

Bir kere turkiye kupasi finalinde istanbulda 3 lemislerdi

Yani ts istanbulda bizi cok yenmistir sasirmiyorum gecmiste de vardir ornekleri yani

Istanbulda da fena degiller , sampiyon oldugumuz sezon 3-0 yendiler 3-4 sene evvel

Olimpiyatta yendiler de boer i surundurup , bir kere yine 1994 tu orhan ve shota ile yenmislerdi az daha 1 puanla sampiyonluk gidiyordu kocaeli imdada yetismisti fb yi yenip

Yine yuzuncu yilda gelip 2-0 yenip gittiler gokdeniz ve o polonyali sutor adamin golleriyle

Yani ts istanbulda bizi cok yenmistir sasirmiyorum gecmiste de vardir ornekleri yani
Demem o ki kayip mi evet,ama bjk nin evinde Antalya ya da fenerin goztepe,kayseri,malatya maglubiyetlerinden daha onemli degil,olasi bir lig maci kaybi yeterki hatalarimizdan ders almis olalim

Evde 5 yediğimiz maçta Mehmet Ali Yılmaz'ın dalga geçtiği Kevin Campbell hattrick yapmıştı. Ama kupa maçı da olabilir bu maç.

İnşallah bu sene de şampiyon bitiririz de bu maçı da kötü bir anı olarak hatırlarız.

Nidiaye degişikliğinden sonra FT maçın 81. dakikasına kadar maça mudahale etmedi. Bunun açıklamasını yaptı mı, bilmiyorum. Hoca adeta maçı kabullendi.. Kulubede , biran önce bu kabus bitsin dedi.. Gerekirse 3 degişikliği de macın başında yapacak kadar gözü kara olan FT yi, ilk defa boyle gördüm. Yazık :((

Nidiaye degişikliğinden sonra FT maçın 81. dakikasına kadar maça mudahale etmedi. Bunun açıklamasını yaptı mı, bilmiyorum. Hoca adeta maçı kabullendi.. Kulubede , biran önce bu kabus bitsin dedi.. Gerekirse 3 degişikliği de macın başında yapacak kadar gözü kara olan FT yi, ilk defa boyle gördüm. Yazık :((

Valla ne yalan söyleyeyim ilk yarıdan sonra ben de aynı psikolojiye girdim ve maç bir an önce bitsin dedim.

Ama tabi hocanın kabullenmiş yaklaşımı kendi karakterine aykırı bir durumdu. Hiç umut görmese bile intihar saldırısı denerdi normalde.

Geri
Üst Alt