ne yapması lazım mesala dostum
Aciklamaya calisayim. Bu foruma senelerdir uyeyim ve en cok tekrarladigim mesajimdir , "bir adami alirken , imzayi atarken dusuneceksin, attiktan sonra o adamin kolesi olursun"
Nasil tarik denen adam 5 senedir 1 gram katki vermeden kenarda trilyoner oldu ise, belhandayi da oynatmadigin takdirde ayni selcuk gibi kulubeye veya kadro disilara servet odemis olursun
Bu elbette "e yani oynatip , hem para verip hem de bizi rezil etmelerini mi izleyelim , kabullenelim" itirazina cevap olarak soyledigim bir sey degil , tabi ki oynamamali , bunu ben de goruyorum
Ama sen daha 1 sene once aldigin 6-7 adamdan bir tek gomis , ve hadi bugunu saymiyorum mariano dan mutlu isen (cunku biri maddi zarari olmadan gitti , digeri de oynar bugun kotu olsa da)
Sayalim
Feghouli , maasi 3,85 , kenarda
Belhanda , maasi 3,35 , hem rezalet , hem en az 3-4 mac cezali
Maicon , hem yetersiz hem kiralanamadi ,durumu meydanda
Sadece bu 3 adama 10+ maas odedigimiz gibi bir de belhanda 9, fegouli sanirim 4 , maicon 7 gibi bonservisler odedik . 20+ ediyor
Sen bu 30 milyonu resmen heba ediyorsun bu hatali imzalarla . O yuzden "birak oynamasin" demekle de olmuyor, yaptigin yanlis da olsa yatirimin karsiligini almayi zorlamak zorundasin
Ayrica "sat gitsin" de olmuyor cunku elalem senin gibi aptal degil bu 3 adama 30 milyon baglasin , sonra ffp diye aglasin
Ki bunlar son 1 seneki maliyet , bu sene de satilamadiklarina gore 2 senelik maliyet arti bonservis olarak bakildiginda 3 adama 40+ milyon euro paramiz gitti
Yonetimi bu konuda elestirmeyi asiri anlamsiz buluyorum , imzasi parasi ve sozlesme suresi kendisine cazip gelen adami gitmek istemedikce hic bir yere gonderemezsin
Icinde futbol oynama sevgisi , is ahlaki olup olmadigini arastirip ona gore o 3-4 senelik sozlesmeleri yapacaksin , yoksa boyle basina bela olur kalirlar