Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

bu takım sahada 180 dakka daha kalsa yine gol atamazdık. 12-13 adam olsa yine yenilirdik bugün orası ayrı.
geçen senede böyle bi maçımız vardı 2 pas yapamadan maçı tamamladıydı topçular. ben bu kadar isteksiz topa koşmayan müsabaka görmemiştim. adamları 3-4 kişi yakalıyoruz bizim ilerde 1 topçu top sürmeye çalışıyor bakıyor gelen yok topa basıp geri atıyor, istisnasız 6-7 kere oldu bugün.son golü görmedim zaten 85'de söverek çıktım dernekten.

çözmüşler bizim takımı geçen sene son maçlarda da yaşadık zaten bunu. yaptıkları tek şey, stoperlere baskı ve orta sahada kolay pas yaptırmamak.
takım kitleniyor abi bu 2 hamleyle, geçen haftaki ilk yarı da gol atana kadar böyleydi alanya karşısında.takımın başka taktik vb. plan yok. harala gürele top şişiriliyor ileri, 190+ hanzonun biri var ilerde, top tutmayı duvar olmayı pas oyununu rahatlatmayı geçtim, kafa topu alamıyor 180lik adamdan. aldıkları da karşı takıma gidiyor. sinan denen atanamamış podolski var bi de, ulan insan irisi şans buldun kullan demi, kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarasım geliyor her maç, armut gibi bakıyor topu buna attıklarında.

kimse sorumluluk almıyor top taşımıyor, garibim ahmet sanırsın ramos ; her top ayağına geldiğinde , bakıyor atacak adam yok sürüyor ileri bu da , yetenek sınırlı tek hamlede alıyolar ayağından oluyor mu karşı takıma gol şansı, yanındaki hödük tam bir tosbağa zaten adım atan yanından geçiyor. son tahlilde tam sinir krizi geçirmelik. maçın ilk 40 dakikasında ahmet&maicon tandemi arasındaki boktan paslaşmaları izledik, denyo topçumuzun biri de kırmızı gördü. evlere şenlik bir maçtı özetle.

Kupa maçları başlasada ozan ı yavaşça hazırlasak 1 2 de altyapıdan forvet denesek

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihte eşi, benzeri var mı, merak ediyorum: Bir sezon önce sampiyon olmuş ve kadrosunu 1 kişi (Gomis) hariç korumuş ve hatta takviye yapmış (Emre A.) bir takımın bir sene sonra 4-0 yenilmesi normal midir beyler??? Cıldıracagım yahu.. Burada Terimsporlu olmayan, gercek Galatasaray taraftarlarına soruyorum bu soruyu.. FT ve takım hazır degil. CL de işimiz cok zor maalesef..:(((

Tarihte eşi, benzeri var mı, merak ediyorum: Bir sezon önce sampiyon olmuş ve kadrosunu 1 kişi (Gomis) hariç korumuş ve hatta takviye yapmış (Emre A.) bir takımın bir sene sonra 4-0 yenilmesi normal midir beyler??? Cıldıracagım yahu.. Burada Terimsporlu olmayan, gercek Galatasaray taraftarlarına soruyorum bu soruyu.. FT ve takım hazır degil. CL de işimiz cok zor maalesef..:(((
Rakipler her türlü takımını revize etmiş, eksik olan yerlere ikişer, üçer tane takviye yapmış. Sen en önemli noktan olan forveti salıvermişsin. Gomis'i geçen sene iki adamla marke ediyorlardı. Bak Trabzonspor'a ofansif anlamda takımı nasıl güçlendirmiş. Geçen senenin aksayan defansımızı hallaç pamuğu gibi atmış. Buyur buradan yak.

--------Muslera

Linnes-Ozan-Serdar-Yuto

---------Fernando
------Badou----Emre

Yunus-----Henry-----Garry

Bu sekilde nesteri vuracaktir Fatih hoca

Rakipler her türlü takımını revize etmiş, eksik olan yerlere ikişer, üçer tane takviye yapmış. Sen en önemli noktan olan forveti salıvermişsin. Gomis'i geçen sene iki adamla marke ediyorlardı. Bak Trabzonspor'a ofansif anlamda takımı nasıl güçlendirmiş. Geçen senenin aksayan defansımızı hallaç pamuğu gibi atmış. Buyur buradan yak.
Renkdaş sana basit bir sorum var : Bu oyun anlayışı ile bu kadroda C. Ronaldo olsaydı, yada Messi olsaydı durum farklı olur muydu??

Renkdaş sana basit bir sorum var : Bu oyun anlayışı ile bu kadroda C. Ronaldo olsaydı, yada Messi olsaydı durum farklı olur muydu??
Bu maç özelinde konuşmuyorum. Önümüzde ŞL maçları var orada bu hale gelirsen Sinan Engin'in 8-0lık maç sonunda dediği gibi "yabancılar acımıyorlar işte 3-4-5-6..... durmuyorlar" diye kafanı iki elinin arasına alırsın. Defansta iki adam sakatlandı ne yapacaksın? Henry cezalı, Eren sakat (gerçi olsa da olur olmasa da olur o da ayrı mesele) ileri de ne yapacaksın? O gönderilen Gomis iki adamı eksiltiyordu; her maç. Şu anda rakipler Eren'i bırak tek adamı, takip bile etmiyorlar iki adam daha fazla oynuyorlar. Daha gol atıp, atamayacak kapasiteyi dahil etmiyorum bile.

Bu maç özelinde konuşmuyorum. Önümüzde ŞL maçları var orada bu hale gelirsen Sinan Engin'in 8-0lık maç sonunda dediği gibi "yabancılar acımıyorlar işte 3-4-5-6..... durmuyorlar" diye kafanı iki elinin arasına alırsın. Defansta iki adam sakatlandı ne yapacaksın? Henry cezalı, Eren sakat (gerçi olsa da olur olmasa da olur o da ayrı mesele) ileri de ne yapacaksın? O gönderilen Gomis iki adamı eksiltiyordu; her maç. Şu anda rakipler Eren'i bırak tek adamı, takip bile etmiyorlar iki adam daha fazla oynuyorlar. Daha gol atıp, atamayacak kapasiteyi dahil etmiyorum bile.
Ben bu maçı baz alarak konustum ve sana somut bir soru sordum. Sen CL maçlarını konusuyorsun. Her macın hikayesi farklıdır. Bu macta FT sınıfta kaldı. Ronaldo olsa dahi netice değişmezdi. Bu da kabul et, yada etme benim fikrim.

Hoca ocağa kadar gemiyi limana en az hasarla yanastirmaya calisacak
Ve acilen yeni oyun kurgusu denemesi lazım Eren belhanda maiconun olduğu bütün kurgularda maça yenik başlarız
Hoca inadını kırar ve bu 3 oyuncuyu evladı gibi görmezse kurtulma şansımız var
Yoksa bu sene deplasmanlsrda çok net sicariz gomiste yok gotu kurtaracak.

Hoca çıksın göstersin Sinan Eren belhanda bunların 90oynayip iyi oynadığı tek bir maç göstersin tek kelime elestirmicem maçları bizde izliyoruz hocam 20sene önceki deli fatihi istiyoruz biz izleyen terim bize uymuyor özüne don

Hoca hakli olsada kendiside yanlis kadro secimi ile maca damgasini vurdu. Eger mac icinde yanlisini görüp deyisiklik yapmiyorsan buda yanlis. Baktin olmuyor hemen sinani cikar oynat ndiaye yi orta saha ne yol gecen hani olurdu nede sag kanatin kirik. Hoca bazi oyunculara fazla güveniyor onlarda bunun karsiligin gramini vermiyor. Insallah milli takim arasinda güzel bir nester vurur da bazi oyunculara bir sans verir, son kulanma tarihi olanlarida yedek de otutturur.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne yapması lazım mesala dostum

Aciklamaya calisayim. Bu foruma senelerdir uyeyim ve en cok tekrarladigim mesajimdir , "bir adami alirken , imzayi atarken dusuneceksin, attiktan sonra o adamin kolesi olursun"

Nasil tarik denen adam 5 senedir 1 gram katki vermeden kenarda trilyoner oldu ise, belhandayi da oynatmadigin takdirde ayni selcuk gibi kulubeye veya kadro disilara servet odemis olursun

Bu elbette "e yani oynatip , hem para verip hem de bizi rezil etmelerini mi izleyelim , kabullenelim" itirazina cevap olarak soyledigim bir sey degil , tabi ki oynamamali , bunu ben de goruyorum

Ama sen daha 1 sene once aldigin 6-7 adamdan bir tek gomis , ve hadi bugunu saymiyorum mariano dan mutlu isen (cunku biri maddi zarari olmadan gitti , digeri de oynar bugun kotu olsa da)

Sayalim

Feghouli , maasi 3,85 , kenarda
Belhanda , maasi 3,35 , hem rezalet , hem en az 3-4 mac cezali
Maicon , hem yetersiz hem kiralanamadi ,durumu meydanda

Sadece bu 3 adama 10+ maas odedigimiz gibi bir de belhanda 9, fegouli sanirim 4 , maicon 7 gibi bonservisler odedik . 20+ ediyor

Sen bu 30 milyonu resmen heba ediyorsun bu hatali imzalarla . O yuzden "birak oynamasin" demekle de olmuyor, yaptigin yanlis da olsa yatirimin karsiligini almayi zorlamak zorundasin

Ayrica "sat gitsin" de olmuyor cunku elalem senin gibi aptal degil bu 3 adama 30 milyon baglasin , sonra ffp diye aglasin

Ki bunlar son 1 seneki maliyet , bu sene de satilamadiklarina gore 2 senelik maliyet arti bonservis olarak bakildiginda 3 adama 40+ milyon euro paramiz gitti

Yonetimi bu konuda elestirmeyi asiri anlamsiz buluyorum , imzasi parasi ve sozlesme suresi kendisine cazip gelen adami gitmek istemedikce hic bir yere gonderemezsin

Icinde futbol oynama sevgisi , is ahlaki olup olmadigini arastirip ona gore o 3-4 senelik sozlesmeleri yapacaksin , yoksa boyle basina bela olur kalirlar

Dün takım 3-0 geride olmasına rağmen neden pres yapmadığını, geride top dolandırdığını, herkesin neden uyuz uyuz yürüdüğünü söylememiş. Ve o kadar kaypaklığa rağmen nendisi sakin sakin maçı seyretti hiç bahsetmemiş. Mesele yenilmek falan değil, hoca hazretleri istediği transferler yapılmadı diye dün takımı satmıştır. Takım dökülürken kalkmış 80'de oyuncu değiştiriyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün takım 3-0 geride olmasına rağmen neden pres yapmadığını, geride top dolandırdığını, herkesin neden uyuz uyuz yürüdüğünü söylememiş. Ve o kadar kaypaklığa rağmen nendisi sakin sakin maçı seyretti hiç bahsetmemiş. Mesele yenilmek falan değil, hoca hazretleri istediği transferler yapılmadı diye dün takımı satmıştır. Takım dökülürken kalkmış 80'de oyuncu değiştiriyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakin sakin mi bi ara oturmuş arkasında hasan hoca vardı Omuzlarını ovuyordu herhalde Gömleğinin iliklerini bir bir çıkartıyordu. Hatırlarsan bir taç atışında snirrlenip aniden kalktı ve emreye kızdı gel top al diye

bu capsiz yönetim transfer yapmayarak tüm camianın (tarftar, teknik ekip) dengesini bozdu, bu mağlubiyet net yönetimindir

Bundan sonra kaybedilecek her puanda teknik heyetten ziyade yönetim sorumlu tutulacaktır. Resmen bindikleri dalı kestiler, şimdi de cermesini çeksinler bakalım.

Geri
Üst Alt