Fatih Terim, Mancini'ye Arkasında Bıraktıkları ve İstikrar

Mancini'nin yaptığı en önemli iş savunmamızı düzeltmek oldu.Bunu gerçekten iyi yaptı,Terim dönemine göre çok az pozisyon veriyoruz.Kötü olan özellikleri ise deplasman performansı,her maça farklı 11 çıkarması ve oyuncu değişikliklerindeki pasifliği.Seneye kesinlikle devam etmememiz gerektiğini düşünüyorum.

Kendi takımı olmadığını biz de biliyoruz sorun şu ki adam ışık vermiyor.6 ay da bir kere aynı 11'le başlamadı.Simone'ye bakıyorsun ATL'ye sezon ortasında geliyor varlığını hemen hissettiriyor.Çok uzaklaşmaya da gerek yok Ertuğrul Sağlam'da devre arası Bursa'ya geldi hemen etkisini gösterdi, Mustafa Denizli hakeza öyle Beşiktaş'a geldi aynı sezon şampiyon yaptı.

Mancini'nin önemli bir td olduğu kesin peki neden yukarıda ki isimler gibi takıma olumlu bir dokunuş yapamadı.Ben söyliyim iyi bir td ama malesef Terim'in çok aşağısında.Onun boşluğunu gram dolduramıyor.

Deplesman da vasat anadolu takımlarını yenmek için sağ açık Nani sol açıkta Arda'ya mı ihtiyacı var .Td dediğin elinde ki malzemeyi en iyi kullanandır.Engin'le Emre'yle Necati'yle şampiyon olmaktır.İşte bunu kafanız almıyor bizi Real Madrid sanıyorsunuz.

Mancini'nin yaptığı en önemli iş savunmamızı düzeltmek oldu.Bunu gerçekten iyi yaptı,Terim dönemine göre çok az pozisyon veriyoruz.Kötü olan özellikleri ise deplasman performansı,her maça farklı 11 çıkarması ve oyuncu değişikliklerindeki pasifliği.Seneye kesinlikle devam etmememiz gerektiğini düşünüyorum.

Savunmamız hala berbat.Hücumdan o kadar feragat ediyoruz ki savunmamız iyi gözüküyor.Takım savunması biraz aksasa Bursa maçında ki gibi anında pozisyon veriyoruz.Zaten anadolu takılarının canına minnet sen sabah kadar savunma yap onlara hava hoş hiçte rahatsız etmezler.

Mancini'nin futbol görüşü zaten ofsayt.Nasıl katlanıcaz bilmiyorun.Ben defans yapiyim Sneijder Drogba bir tane atar.Tigana'mızı Aykut'muzu en sonunda biz de bulduk.

Savunmamız hala berbat.Hücumdan o kadar feragat ediyoruz ki savunmamız iyi gözüküyor.Takım savunması biraz aksasa Bursa maçında ki gibi anında pozisyon veriyoruz.Zaten anadolu takılarının canına minnet sen sabah kadar savunma yap onlara hava hoş hiçte rahatsız etmezler.

Mancini'nin futbol görüşü zaten ofsayt.Nasıl katlanıcaz bilmiyorun.Ben defans yapiyim Sneijder Drogba bir tane atar.Tigana'mızı Aykut'muzu en sonunda biz de bulduk.

Yok yok savunmamız gerçekten iyi.Bursa maçında Burdisso falan vardı ondan öyle oldu.Gerisine katılıyorum.

60 dk. 10 kişi oynamış feneri arenada 1-0 yendik ya butun dertler unutulmuş. Mancini iyi hoca denmeye bAslanmış. Fener'e 4. Yıldızı taktıracagız yazık.

Ben yönetimde bir sorun olduğu kanısındayım bize söylenmeyen gözükmeyen bir şeyler var bence, ayrıca Fatih Terim in maç içinde ki oyuna katkısını Mancini den daha iyi buluyorum, Mancini takım geriye düştüğünde etkisiz kalıyor hamleler konusunda ve bazen gerçekten hiç anlaşılamıyor oyun tarzı çok sıkıcı oluyor, Mancini dengeli bir takım kurmaya çalışıyor başarabilirse tarihe geçer, ama çok zor, çünkü seneye 4 . Yıldız için kapışılacak, işimiz gerçekten çok zor.

150 . kez belirteyim,yok öyle bir sözleşme önerisi

Terimin açıklamaları;

Milli takımın taktik toplantısından sonra yönetim kurulunun iki sene uzatma kararı aldığı belirtildi. Daha da acısı ben bunu Galatasaray'ın resmi sitesinden öğrendim. Kimse beni bilgilendirmedi. Resmi site 'imzaladı' diye yazdı. Sonradan değiştirildi. Bu haberlerin ardından hakikaten şaşırdım. 10 gün geçti. Bana getirilen bir mukavele, öneri ve bilgi var mı? Olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeyi becerenler, böyle bir şeyi getirmiş olsalar bu konuda destan yazmazlar mı? Fakat buna gerek de yok. Başkanla karşılıklı verilmiş sözler vardı. Yeterdi o. Bence bunun sebebi, camia ve taraftar baskısıydı."

ayrıca Transferlere birkac not daha eklemek istiyorum: Alex Telles ve Ontivero disinda, Mancini'nin takima istedigi bir oyuncuyu aldirdigina inanmiyorum diyerek kötü oyuncuları mancinin aldırdığına inanmıyosun ama terim dönemindeki tüm kötü transferleri terime yıkmak ta iyimiş, istediği ve alınmayan adamlar ne olacak peki

edit: diyebilirsin ki ben terime niye inanayım ki diyeceksin zaten, ama yönetim terimin açıklamalarını yalanlamadığına göre terimin açıklamaları doğru demek ki

Mancini kötü oyuncu aldiririmi hic ? Onun bütün hatalarinin nedeni baskalari olmasi lazim, cünkü Mancini efendi füleli takim elbise giyip, kücük kücük notlar yaziyor sahanin icinde. O hata yapmaz, o dogru yapar, sadece oyuncular onun dahiligini anlayamadiklari icin istediklerini uygulayamazlar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fylqrYMXjKo[/media]

Bizim Türk-Insanin Kafa yapisini en güzel rahmetli Kemal Sunal abimiz bilir ve eglenceli bir sekilde ifade ederdi.

Bir insan sırf Adanalı diye kebabçı lakabı takılıyor bazı ergenler tarafından. Fatih Terim'in kebapla ilgili bir konuşma yaptığını, herhangi bir kebapçı dükkanı açma gibi faaliyetler içinde olmadığını düşünürsek ne kadar da basit ve üstünde durulmamış bir lakap olduğunu söyleyebiliriz. Nasıl ki sırf İtalyan olduğu için Mancini'ye "Pizzacı", "Makarnacı" denemeyeceğine göre Fatih Terim'in Adanalı olmasına atfen "Kebapçı" demek son derece sakil duruyor.

Madem çamur atacaksınız bari adam gibi bir şey türetin de zeki olduğunuz kanısına varalım. 1970'li yıllardaki Galatasaraylıların bile futbolculuğuna atfen "İmparator" demeyi uygun gördüğü, biz 90'lı yılların Galatasaraylıların da teknik direktör olarak "İmparator" diye seslendikleri ve bunu yaptıklarıyla hak etmiş, kimsenin gitmeyi bile hayal edemediği Milan ve Fiorentina taraftarınca "Grande", "Sinyor" ünvanı verilmiş birine "Kebapçı" demek küstahlık olduğu kadar ahmakçadır..

böyle seyler yazmayin kardesim canim yine sabah sabah kebap cekti.

Azımsanmayacak bir City başarısı var Mancini' nin umarım o başarıyı bizde de tekrarlar.

Forumda seviye çocukluğumuzda yaptığımız "Şahin mi geçer Doğan mı geçer" muhabbetine dönmüş, hemen bir kıyaslama durumuna girilmiş, o zaman bende sorayım size Fatih hoca City'i şampiyon yapabilirmiydi, yoksa sezon ortasında kovulurmuydu.

yazıyı eleştirdim diye kuş damgası vuranlar nerde şimdi

en büyük mancini düşmanı oldular

mancini her hafta kadro üzerinde oynama konusunda istikrarlı kesinlikle

Geri
Üst Alt