Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Kebapcı team utanmadan konusmasın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kesgın ne olacak bu manzini hozamın hali ?
# tapatalk #
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kebapcı team utanmadan konusmasın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mancini'nin yaptığı en önemli iş savunmamızı düzeltmek oldu.Bunu gerçekten iyi yaptı,Terim dönemine göre çok az pozisyon veriyoruz.Kötü olan özellikleri ise deplasman performansı,her maça farklı 11 çıkarması ve oyuncu değişikliklerindeki pasifliği.Seneye kesinlikle devam etmememiz gerektiğini düşünüyorum.
Savunmamız hala berbat.Hücumdan o kadar feragat ediyoruz ki savunmamız iyi gözüküyor.Takım savunması biraz aksasa Bursa maçında ki gibi anında pozisyon veriyoruz.Zaten anadolu takılarının canına minnet sen sabah kadar savunma yap onlara hava hoş hiçte rahatsız etmezler.
Mancini'nin futbol görüşü zaten ofsayt.Nasıl katlanıcaz bilmiyorun.Ben defans yapiyim Sneijder Drogba bir tane atar.Tigana'mızı Aykut'muzu en sonunda biz de bulduk.
150 . kez belirteyim,yok öyle bir sözleşme önerisi
Terimin açıklamaları;
Milli takımın taktik toplantısından sonra yönetim kurulunun iki sene uzatma kararı aldığı belirtildi. Daha da acısı ben bunu Galatasaray'ın resmi sitesinden öğrendim. Kimse beni bilgilendirmedi. Resmi site 'imzaladı' diye yazdı. Sonradan değiştirildi. Bu haberlerin ardından hakikaten şaşırdım. 10 gün geçti. Bana getirilen bir mukavele, öneri ve bilgi var mı? Olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeyi becerenler, böyle bir şeyi getirmiş olsalar bu konuda destan yazmazlar mı? Fakat buna gerek de yok. Başkanla karşılıklı verilmiş sözler vardı. Yeterdi o. Bence bunun sebebi, camia ve taraftar baskısıydı."
ayrıca Transferlere birkac not daha eklemek istiyorum: Alex Telles ve Ontivero disinda, Mancini'nin takima istedigi bir oyuncuyu aldirdigina inanmiyorum diyerek kötü oyuncuları mancinin aldırdığına inanmıyosun ama terim dönemindeki tüm kötü transferleri terime yıkmak ta iyimiş, istediği ve alınmayan adamlar ne olacak peki
edit: diyebilirsin ki ben terime niye inanayım ki diyeceksin zaten, ama yönetim terimin açıklamalarını yalanlamadığına göre terimin açıklamaları doğru demek ki
Konuyu kitleyebilirmiyiz