Fatih Terim: "Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır"

Bu kibir abidesi saygisiz futbol fakirinden Galatasaray’i kurtaracak baskani secmelidir genel kurul. Bu sarmaldan biran once kurtarilmadir kulup. Galatasaray’li oldugunu iddia edip uzerine 20milyon TL maas 45 transferle halen saga sola cemkiren, Tupcu seven bu kangren kesilip atilmali.

:red:

Zaten sorunda bu
Terim efsanemiz diyoruz ama ne hikmetse ortada ki başarisizliğa sözde sorumluluk benim deyip kenara çekilmekten başka bir aksiyon aldiğini gormuyoruz
Bunu bile geçtim daha ustune pişkin pişkin iki tarafta birbirine laf sokma yarişina giriyor
Bakin başkani zaten sallamiyor kimse suresi dolduğunun oda farkinda zaten Cengiz kim iki gun sonra unutulup gidecek
Ama Terim boyle olmamali bu tarz hareketlere girip Galatasaraylilari daha da uzmemeli
Efsanemiz dediğimiz birisi daha olgun daha Gs menfaatlerine yonelik hareket etmeli
Gerekirse istifa edip yeni yonetimi beklemeli ki kulup taraftar daha da yipranmamali bu çekişme içinde
Bu filmi daha oncede izledik biz
Zorumuza giden bu Terimin Gs'ye artik yarardan çok zarar verisine isyanimiz
Yoksa kimsenin Terimi Cengizden aşagi gordugu yok
Efsane Terim Gs menfaatlerinden aykiri davranislar sergiliyor son yillarda
Buna sebep nedir hakikaten kibir midir ?
hoca şayet yıprandıysa başkan adaylarına bir süre galatasaray´ ı yönetmek istemiyorum kendinize başka hoca bakın diyebilir. bana göre isabetli karar olur. biri başkanlığı bırakmıyor diğeri hocalığı tuhaf bir inatlaşma var. ama m. cengiz´ in nasıl anılacağını hocadan bağımsız 59 öncesi şampiyonluk mevzusu belirleyecek. dursun özbek bile seçim yaptı bu cengiz de var bir şeyler sonu hayrolsun.

bazı arkadaşlar muazzam bir polyanna dünyasında yaşıyorlar yada büyük ihtimal Türkiyede yaşamıyorlar

şurada terim kalsın diyenlerın büyük çogunlugu ben dahil terimin çekilmez yanlarını biliyor ama ülkenin mevcut şartları içinde tff ve kuruları fenerli 8jkli dolmuşken hakemler senı her mac dograrken rakip takımın yöneticileri başkanı her mac öncesi ve sonrası kulubune hocana en agır pis lafları derken senin yöneticilerin deliklerine kaçıyorsa kimse kusura bakmasın terim savunulur

tekrar söylüyorum sevgili polyannalar mevcut şartlar içinde hayalinizde hangi hoca varsa guardiola dahil gelsin başarılo olamaz
6 aya kalmaz anasını aglatırlar
birsürü şikeci ve tinerci arkadasım var hepsi bütün sene boyunca terimi gitmiyormu kovsanıza deyip durdular terim kötü hoca kötü futbol oynatıgı içinmi böyle diyorlar sanıyorsunuz

polyannacılıktan fırsat buldugunuzda yada türkiyeye geldıgınızde nasıl bir ortamdayız tekrar düsünün millet terimin kara kaşına gözüne aşık degil

Neden başkanlığa aday olmuyorsun bay Ft? Kulüpten para alan adamların bu kadar hadsizleşmesi kabul edilemez. Yiyorsa başkan adayı ol. Burak seve seve bırakır yerini sana. Aldığın maaştan vazgeçsene ey Galatasaray çalışanı. Başkan ol. Kasa kolaylığı sağla. Hadi göreyim ne kadar Galatasaraylısın.

Neden başkanlığa aday olmuyorsun bay Ft? Kulüpten para alan adamların bu kadar hadsizleşmesi kabul edilemez. Yiyorsa başkan adayı ol. Burak seve seve bırakır yerini sana. Aldığın maaştan vazgeçsene ey Galatasaray çalışanı. Başkan ol. Kasa kolaylığı sağla. Hadi göreyim ne kadar Galatasaraylısın.
maas almaya gelince 'ben elemanım'
demec vermeye gelince 'ben eleman degilim'
:)

Terim'e bir kizilderili atasozunu hatirlatmak lazim "don't dish it out, if you can't take it". Sen isverinine kameralarin onunde dusmanimsin de, cevap gelince simarik cocuklar gibi triplere gir. Efsaneydin kestane oldun. Dus yakamizdan da onumuzu gorelim.

Yakında Baba Gündüz'e, Metin Oktay'a hakaret edecekler diye korkuyorum. Allahtan ikisi de hayatta değil.. Seviye fazlasıyla yerlerde.
Baba Gündüz ,Metin Oktay zamanında simdiki gibi sosyal medya ve taraftar profili olsaydı emin ol aynı şekilde ne efsanesi kestane derlerdi her türlü hakareti de ederlerdi..Çünkü sabit fikirli,tek doğrunun kendi doğrusu olduğunu sanan bilgi sahibi olmadan her konuda ahkam kesen insanların çok olduğu bir topluma evrildik..her konuda fikirler de yargilarda haliyle çok uçlarda..futbolda da bu böyle..bir de üstüne çabuk tüketen anlayış olunca zaten geriye ne üslup ne de saygı kalıyor..biatçı biatci diye dillere pelesenk olmuş kelimeyi kullananlara bakıyorum en büyük biatçı kendileri.her mesajlarında kendi egolarına biat var..bu biattan oturu de her türlü yalanı ve algıyı fütursuzca sergiliyorlar..bunun adı da vizyoner taraftarlık oluyor..ha bir de Galatasaray sevdalısı oluyor bu kişiler..

Cengizin seçimi tekrar iptal edeceği ve Eylül ayına kadar zaman kazanacağı söyleniyor.
Böyle bir plani varsa baskanlik koltugundan hemen indirilmeli. Kontrolünü kaybetmis ve GSye zarar veriyor. Rakip kulüp baskanlari bizdeki kaostan dolayi bayram ediyorlardir. O koltuga oturan bir daha inmek istemiyor nasil istir.

bazı arkadaşlar muazzam bir polyanna dünyasında yaşıyorlar yada büyük ihtimal Türkiyede yaşamıyorlar

şurada terim kalsın diyenlerın büyük çogunlugu ben dahil terimin çekilmez yanlarını biliyor ama ülkenin mevcut şartları içinde tff ve kuruları fenerli 8jkli dolmuşken hakemler senı her mac dograrken rakip takımın yöneticileri başkanı her mac öncesi ve sonrası kulubune hocana en agır pis lafları derken senin yöneticilerin deliklerine kaçıyorsa kimse kusura bakmasın terim savunulur

tekrar söylüyorum sevgili polyannalar mevcut şartlar içinde hayalinizde hangi hoca varsa guardiola dahil gelsin başarılo olamaz
birsürü şikeci ve tinerci arkadasım var hepsi bütün sene boyunca terimi gitmiyormu kovsanıza deyip durdular terim kötü hoca kötü futbol oynatıgı içinmi böyle diyorlar sanıyorsunuz

polyannacılıktan fırsat buldugunuzda yada türkiyeye geldıgınızde nasıl bir ortamdayız tekrar düsünün millet terimin kara kaşına gözüne aşık degil

2 sene de guardiola deneyelim bakalım kim kimin anasını ağlatıyor görelim

hem ne olur ki en kötü bir sene 6. bir sene de 2. oluruz herhalde ya da ne bileyim rangers filan eler bizi

Ne kadar Galatasaray düşmanı varsa diye bir cümle kurulsa Terim ve avanelerine gider. Bu yüzden arkadaş Galatasaray değil, Terim yazmış :asd:

Bu kibir abidesi saygisiz futbol fakirinden Galatasaray’i kurtaracak baskani secmelidir genel kurul. Bu sarmaldan biran once kurtarilmadir kulup. Galatasaray’li oldugunu iddia edip uzerine 20milyon TL maas 45 transferle halen saga sola cemkiren, Tupcu seven bu kangren kesilip atilmali.
PARA İÇİN GALATASARAY'I SATIP GİTTİĞİ GÜNÜ UNUTAMADIK HALA...
1200881_620x410.jpg

Terimde başarılı olamıyor. Ben hala söylüyorum ne oynadığımız belli olsun sorun yok. Bjk maçında oynadığı 60 dakikalık futbolu her maçta 30 dakika oynasaydı takım 4te 4 yapardık şampiyonlukta

Geri
Üst Alt