GSCimbom

Fatih Terim mi, Mircea Lucescu mu?

A

Fatih Terim mi, Mircea Lucescu mu? Sayfa 2

Alp Tuğcan ·

Cevap
72
Okunma
3,9K
Sayfa
2/4

Hangisi Gelsin ?

• Kullanılan toplam oy
    72
Terim.

Adam gelince taraftar, yönetimler, medya her oluşumu etkisi altına alıyor, gerçekten çok güçlü bir isim. 1-0 önde başlarız sezona Terim ile.

:D

komedi 1 soru

kendine verilen cer cople sampiyon olup avrupada az daha 2 gruptan cikan luce ile egomanyakligi ugruna o kadroyu bozup dunya kadar adam aldiran, kulubu zarara sokup 2. sezon kacan terim

bi takimda 3 brezilyali olmaz denirken brezilyali onlarca topcuyu harman eden ve 5 misline avrupaya salan luce
yaptigi 10 transferden 1i iyi cikan terim

shaktarda yillarca gorev yapip ekol kurmus luce
sadece daha evvel basarisiz oldugu takimlara (maltayi yenemedigi ve sahadsinda rizeden 5 yedigi icin sutlanan) payidar edilen ve ulkesi disindaki yetkinligi 2 yarim sezonda anlasilmis olan terim

bu ikisini karsilastirmak icin zirdeli olmak gerekir

Başarıdan sıkılmadım da şunu düşünüyorum. Lucescu yaşlı. Uzun süre kalamaz. Adam kısa vadede başarı hedefler. Terim de zaten hiçbir zaman sistem kuran, kendinden sonrakilere bişey bırakan adam pek olmadı. Adem hocam öyle bir SD ve TD gelsin ki şu takımı sistemli bir organizasyon haline getirsin istiyorum.

Bir de sürekli aynı şeyleri denemekten, sürekli başa dönmekten sıkıldım.

Galatasarayda sistem kurmak kolay degil. Bir sistem kurabilmen icin ya saglam paran olacak yada saglam altyapin. Bizde ikiside yok. Bunlardan biri olana kadar 3 sene sampiyon olur 5 sene ilk 5 e oynariz. Boyle gelmis boyle gider. Tarih tekkerurden ibarettir.

2sininde...,bıktıkkkk,lucesku-kebab kusucam artık

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

komedi 1 soru

kendine verilen cer cople sampiyon olup avrupada az daha 2 gruptan cikan luce ile egomanyakligi ugruna o kadroyu bozup dunya kadar adam aldiran, kulubu zarara sokup 2. sezon kacan terim

bi takimda 3 brezilyali olmaz denirken brezilyali onlarca topcuyu harman eden ve 5 misline avrupaya salan luce

sadece daha evvel basarisiz oldugu takimlara (maltayi yenemedigi ve sahadsinda rizeden 5 yedigi icin sutlanan) payidar edilen ve ulkesi disindaki yetkinligi 2 yarim sezonda anlasilmis olan terim

Luce doneminde avrupaya saldigimiz tek brezilyali 16 milyon euroya alip bedelsiz gonderdigimiz Jardel. Yanlissam hatirlativer dogrusunu pls

Başarıdan sıkılmadım da şunu düşünüyorum. Lucescu yaşlı. Uzun süre kalamaz. Adam kısa vadede başarı hedefler. Terim de zaten hiçbir zaman sistem kuran, kendinden sonrakilere bişey bırakan adam pek olmadı. Adem hocam öyle bir SD ve TD gelsin ki şu takımı sistemli bir organizasyon haline getirsin istiyorum.
Bir de sürekli aynı şeyleri denemekten, sürekli başa dönmekten sıkıldım.

Yenilikci olmani seviyorum, Ömer bey kardesim.

Bu kulübün cizgisine bagli seyler... Galatasaray Terim´den sonra, Terim gibi oynatan bir tane hoca bile getirmedi, ki üc defa ayrildi. Feldkamp´dan sonra Skibbe ve Rijkaard gelince de sikinti olmustu. Fatih Hoca isini cok iyi yapiyor, biraktigindan sonra, o cizgiyi yakalamak güc oldu simdiye kadar... Bazi adamlar, bazi kulüpler ile özdelesir, bir araya gelince büyük isler ortaya cikar. Galatasaray´in Terim ile basari orani olagan üstü, ayni Ferguson ve Manchester United gibi... Manchester´in cöküsünden sonra, Ferguson´u suclayani daha görmedim, yada kusuru tamamen onda bulani.
Lucescu´nun tek sikintisi yasli olmasi, ama kisa vadede cözümler üretmemiz zorunluluk haline geldi maalesef yine. Lucescu´nun da takima iki sene bir el atmasi faydali olur.

Macerayi bende severim... Macerayi bende severim, hatta Rijkaard ile birlikte Hollandali alt yapi koclari gelince, bende heycanlandim. Ama macera aramaya lüksümüz kalmadi kanimca.

bazı nedenlerden ötürü başarılı olma şansı çok yüksek fatih terimin : ) eğer hocamız olursa,seneye görürsünüz etkisini.

İkisi de olur, ikisi de Türkçe konuşuyor. Artı Lucescu 7 lisan biliyor. Ben tercümanla teknik direktörlüğü saçma buluyorum, Avrupa'da tercümanla teknik direktörlük yok hem kulüpler izin vermiyor hem teknik direktörler karşı, oyuncuyu birebir motive edip taktik vereceksiniz. Yalnız ikisi de ilk sene takımı şampiyon yapamaz zira ortada takım yok, yavaş yavaş oluşturmasına izin verilmeli. Lucescu Shaktar'da da hemen başarılı olmadı ama sonrası malum.

Luce gelirse oğlunu çok pis bşze kitleyecekmiş gibi bir his var içimde

Hayır oğlu da nasıl bir.looser sa yıllardır babası piarını yapıyor,eşşek kadar adamsın kendi başına yol alsana arkadaş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah gecinden versin ama bu ikisi vefat edince biz ne yapacağız merak ediyorum. Ne de olsa bu ikili her zaman kurtuluş olarak görülen adamlar.

Ilk akla gelen iki isim hep Terim ve Lucescu oluyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hamza gelir bu döngüye girer.Bu ülkede işler böyle yürüyor,bir teknik direktör,bir taktisyenden çok daha fazlası bu ülkede.

komedi 1 soru

Hayri fena koymuş cevabı

Geri