Sen Terim gidince iyi oldu diyenlerden degilmiydin??? Ben mi yanlis hatirliyorum.
https://www.gscimbom.com/forum/f30-...u/fatih-terim-73873/index438.html#post5701244
Tavrımız belli renktaş
Başkasıyla karıştırdın sanırım
Sen Terim gidince iyi oldu diyenlerden degilmiydin??? Ben mi yanlis hatirliyorum.
https://www.gscimbom.com/forum/f30-...u/fatih-terim-73873/index438.html#post5701244
Tavrımız belli renktaş
Başkasıyla karıştırdın sanırım
Başarıdan sıkılmadım da şunu düşünüyorum. Lucescu yaşlı. Uzun süre kalamaz. Adam kısa vadede başarı hedefler. Terim de zaten hiçbir zaman sistem kuran, kendinden sonrakilere bişey bırakan adam pek olmadı. Adem hocam öyle bir SD ve TD gelsin ki şu takımı sistemli bir organizasyon haline getirsin istiyorum.
Bir de sürekli aynı şeyleri denemekten, sürekli başa dönmekten sıkıldım.
komedi 1 soru
kendine verilen cer cople sampiyon olup avrupada az daha 2 gruptan cikan luce ile egomanyakligi ugruna o kadroyu bozup dunya kadar adam aldiran, kulubu zarara sokup 2. sezon kacan terim
bi takimda 3 brezilyali olmaz denirken brezilyali onlarca topcuyu harman eden ve 5 misline avrupaya salan luce
yaptigi 10 transferden 1i iyi cikan terim
shaktarda yillarca gorev yapip ekol kurmus luce
sadece daha evvel basarisiz oldugu takimlara (maltayi yenemedigi ve sahadsinda rizeden 5 yedigi icin sutlanan) payidar edilen ve ulkesi disindaki yetkinligi 2 yarim sezonda anlasilmis olan terim
bu ikisini karsilastirmak icin zirdeli olmak gerekir
Başarıdan sıkılmadım da şunu düşünüyorum. Lucescu yaşlı. Uzun süre kalamaz. Adam kısa vadede başarı hedefler. Terim de zaten hiçbir zaman sistem kuran, kendinden sonrakilere bişey bırakan adam pek olmadı. Adem hocam öyle bir SD ve TD gelsin ki şu takımı sistemli bir organizasyon haline getirsin istiyorum.
Bir de sürekli aynı şeyleri denemekten, sürekli başa dönmekten sıkıldım.
Luce doneminde avrupaya saldigimiz tek brezilyali 16 milyon euroya alip bedelsiz gonderdigimiz Jardel. Yanlissam hatirlativer dogrusunu pls
shaktar diye bi takim calistirdi ordan bahsediyordum
Mourinho,Simeone,Guardiola da ister misin renktaş.İkisi de gelse başarılı olma ihtimalleri yüksek. Ama ben sıkıldım artık aynı saçmalıklardan. Yeni birşey, yeni isimler deneyelim istiyorum. Bu nedenle diğerleri: Favre, Schmidt, Villas Boas vb.
Yok istemez onlarda kim?Mourinho,Simeone,Guardiola da ister misin renktaş.
Allah gecinden versin ama bu ikisi vefat edince biz ne yapacağız merak ediyorum. Ne de olsa bu ikili her zaman kurtuluş olarak görülen adamlar.
Ilk akla gelen iki isim hep Terim ve Lucescu oluyor.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
komedi 1 soru
kendine verilen cer cople sampiyon olup avrupada az daha 2 gruptan cikan luce ile egomanyakligi ugruna o kadroyu bozup dunya kadar adam aldiran, kulubu zarara sokup 2. sezon kacan terim
bi takimda 3 brezilyali olmaz denirken brezilyali onlarca topcuyu harman eden ve 5 misline avrupaya salan luce
yaptigi 10 transferden 1i iyi cikan terim
shaktarda yillarca gorev yapip ekol kurmus luce
sadece daha evvel basarisiz oldugu takimlara (maltayi yenemedigi ve sahadsinda rizeden 5 yedigi icin sutlanan) payidar edilen ve ulkesi disindaki yetkinligi 2 yarim sezonda anlasilmis olan terim
bu ikisini karsilastirmak icin zirdeli olmak gerekir