GSCimbom

Fatih Terim mi, Mircea Lucescu mu?

A

Fatih Terim mi, Mircea Lucescu mu? Sayfa 4

Alp Tuğcan ·

Cevap
72
Okunma
3,9K
Sayfa
4/4

Hangisi Gelsin ?

• Kullanılan toplam oy
    72
Terim daha 62 yaşında yapma gözünü seveyim en verimli ve olgun döneminde :)
10-15 yıllık anlaşma yap, şampiyon ol 2. ol 5. ol ama devam et işine karışma ondan sonra bakalım neler bırakmış kimleri yetiştirmiş vs.

Terim'in başarılı olma yetenğini bir tarafa koyalım. Ama yetiştirici bir adam olmadığı çok açık. Arkasından ne bir yardımcısı hoca olabilir ne de bir oyuncuyu alıp Şenol Güneş gibi dipten zirveye çıkarır. Terim böyle bir adam değil. Ha öyle olmak zorunda da değil kabul ediyorum. Ama benim artık tercihim ikincisinden yana.

lucescu kariyer olarak daha başarılı bir hoca ayrıca ft gibi gittiği takımların bütçesini çok zorlayan bir hoca değil şu anki maddi durumda baktığımızda lucescu bizim için biçilmiş kaftan ft her geldiğinde transferi abartan ve sonrasında klübü zorda bırakan bir hocadır.

bikere daha böyle birsey olmustu. FT nin yüzünden Luceyi yollamastik. Sonunda ne oldu? Arabayi duvara tosladi. Lucescu gelsin arkadas

Hamza gelir bu döngüye girer.Bu ülkede işler böyle yürüyor,bir teknik direktör,bir taktisyenden çok daha fazlası bu ülkede.

Zaten bunu ben de demistim Hamzanin teknik direktör döneminde. Hamza da artik kisir döngüye dahil oldu 3 kupa alarak diye.

Adim gibi eminim önümüzdeki senelerde yine birisi basimiza getirmeye calisacak Hamzayi.

her turlu yerli sevici, terimci, hazmaci ve dahi aysalci; kulubun gelecegini gecmisine peskes ceken sozum ona taraftar bozuntularina karsi, yasasin gercek galatasaraylilarin hakli mucadelesi, yasasin bagimsiz ve hur galatasaray, yasasin cimbomizm ulan.

not: luce

İkisi arasında tercih yapacak olursak Lucescu. Lucescu mütevazi kadrolarla da başarılı olabilen bir hoca. Bizi de, Beşiktaş da şampiyon yaptığı zaman çok aman aman bir kadroya sahip değildi.
Ama benim takımda görmek istediğim teknik adam Pellegrini.

Terim'in başarılı olma yetenğini bir tarafa koyalım. Ama yetiştirici bir adam olmadığı çok açık. Arkasından ne bir yardımcısı hoca olabilir ne de bir oyuncuyu alıp Şenol Güneş gibi dipten zirveye çıkarır. Terim böyle bir adam değil. Ha öyle olmak zorunda da değil kabul ediyorum. Ama benim artık tercihim ikincisinden yana.

Basarili oldugunu bir kenara biraktik gelelim ikinci olaya ilk ve ikinci donemini saymiyorum son gelisinde takimda buyuk revizyon yapilmisti ancak elde olan oyunculardan da gayet verim almisti aydin yilmaz bile nasi top oynadigini hatirlatirim..ayrica semih ve emre colak diye topculardan bahsediyorsak fener macinda direk 11 e koydugu icindir..suan iyi yada kotu olmalari farketmiyor onun doneminde gayette iyiydiler.yardimci olayina katiliyorum gonlum 1. Den yana zaten ikincisi zenitin hocasi