Selcuk denen at hirsizini takimdan kovacaksa buyursun gelsin. Yok ilk 11 de yeri garanti derse kalsin evinde bir iki sene dinlensin

Yorumlara bakıyorum gözlerime inanamıyorum hakikaten.Kimse çıkıp dursuna falan kızmasın bundan sonra,bizim kulübe fazlasına gerek yokmuş.
Böyle taraftara böyle başkan böyle de td yakışır işte.insanlarda ahlaki değerler,şeref,haysiyet kalmamış yazık

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

bırakma sebebine yoğunlaşalım abim.

Son baskın rezilliği mi,
Arda mevzusu mu.
Padişah'ın galatasaray üzerindeki planlarını rahat rahat yapması için Dursunu rahatlatma hamlesi mi.
Hepsinden biraz mı.

Kafamı kuma gömmeyi tercih ediyorum bu sebeple benden pas :D Gelirse beynime format atacağım başka türlü zevk alamam çünkü Galatasaraydan.

milli takım zerre umrumda değil isterlerse tolunayı geçirsinler başına hocama kavuşmaya az kaldı inş.

Ne zaman Fatih hocanın transferleriyle başladık gelir enkazı kaldırır büyük hocam.

Hocanın kendisi enkaz olmuş, yıpranmış, gelse de bi faydası olmaz, kafası her yeri dağınık şuan ki zaten gelmesini de istemem şahsen. Bizi satıp tüpçünün kucağına nasıl oturduğunui kader birliği yaptık laflarını ve tükürdüklerini afiyetle yaladığını unutmadık çok şükür hafızamız hala sağlam.

ff0075c4eb38917771995705c9b4bd10.png

bakalım ultravlar hocanın evine gidip gelmesi için ısrarcı olacaklar mı

Bizi yüzüstü bırakıp giden bu adama niye dileniyoruz beyler? Yarın bir gün yüksek kontrat gelince yine şey gibi ortada kalalım diye mi?

TFF yönetimi, Şenol Güneş’e 3 maçlık teklif götürdü. [Hürriyet]

Kafamı kuma gömmeyi tercih ediyorum bu sebeple benden pas :D Gelirse beynime format atacağım başka türlü zevk alamam çünkü Galatasaraydan.

Dursun kapısında yatar getirmek için. ikna edebilirse erken seçime gider 3 yıl daha oluk oluk sıçar kulübün içine. Birileri planlarını genişletti anlaşılan, Dursun'u rahatlatmaya çalışıyorlar. umarım yanılırım

IMPARATOOOOR
IMPARATOOOOR
IMPARATOOOOR FAATIH TERIIlIIIMMM
IMPARATOOOOR
IM-PA-RA-TOOOOR
IMPARATOOOR FAATIH TEERIIIIIMMMM!!!!!!!!!!!!

hocam sneijderi takıma geri kazandırıp gs seyircisine müthiş bir jest yaparmı sence terimdash? çokmu hayalperestcilik olur ne dersin?

Hocam dön İstanbul'da beraber istediğin kebapçıyı basalım.

bakalım ft milli takıma giderken duyar kasan yavşaklar şenol için aynı şeyleri yapabilecekler mi

Geri
Üst Alt