Fatih Terim: "Oyuncularda skoru koruma içgüdüsü oluştu. Oysa ben herhangi bir şey söylemedim onlara"

Yine sövdürttün kendine. Utan hoca utan.

Hoca zaten oyuncular senden bağımsız kendi hallerine takılıyor.Açıklama yapmana gerek yoktu.Antremanlarda kulak pıtlatmamı oynuyosınuz bilmiyorum ki.

Böyle oyunu lazio deplasmaninda oyna ok. Bu neydi

Fatih Terim: "Şimdi Rusya'ya moralli gideceğiz. Galatasaray seyircisine daha fazla iyi oyun, daha fazla gol seyrettirmek isterdik ama bunları da yaparız yakın bir gelecekte."

bu maçın da altını yapmış şimdiden

çok şükür bu maça da bahane bulduk haftaya bakacağız. Her maç sonrası aynı laflar hiç sekmiyor ezberlemiş hep aynı ya sen koskoca terimsin şu ikinci yarının bir izahını yap hele şu taraftara.

. Oysa ben herhangi bir şey söylemedim onlara."

Takımda TD olsa söylerdi, birşeyleri değiştirirdi diye düşünüyorum. Zira TD böyle durumlara müdahale için saha kenarında duruyor. Bende birşey demedim, izledim sen gibi sevgili Terim.

Fatih Terim: "Yaptığımız küçük bir değişiklik ilk yarı bizi pozitif oynattı, olağanüstü bir oyun oldu ilk yarı bizim adımıza.
Taştaş geçiyo herif bizle.Kör müyüz ulan biz ne oynadık ilk yarı.Kaptığın toplarla kontra buldun da girdin pozisyona.Hangisinde set oyunu ya da akan oyunda buldun pozisyonları.Gerizekalı muamelesi yapıyo herif bize ya utanmaz adam.75 dakika boyunca rakip seni çıkarmadı kendi sahandan hatta 30-70 gibi bi topla oynama yüzdesi ve üstüste kornerler tehlikeli hücumlar yaptılar.Yok arkadaş ya batıracak bu adam bizi.Yaptığı transferlerle ve oynattığı takımla.

Benmi yanlış anladım yoksa hocamı saçmaladı takıma ben birşey demeden kendi kafasına takıldı dedi

Fatih Terim:"İyi oynadık. Çok pozisyon bulduk. Rusya'ya moralli gidiyoruz"

An itibariyle Galatasaray Taraftarıyla dalga geçiyor.. İnanılır gibi değil! Resmen dalga geçiyor.

Koskoca 2. Yarı atağımızın olmaması skandal. Seriç yatmadı 45 dk

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt