Fatih Terim: "Oyuncularda skoru koruma içgüdüsü oluştu. Oysa ben herhangi bir şey söylemedim onlara"

Fatih Terim: "Bazı oyuncularımız, fiziğini ekonomik kullanmalı. Her top hücum olmaz, her top hızlı hücum hiç olmaz. Seti iyi oynamamız lazım. Set demek, en iyi opsiyonu bulana kadar sabırla oynanan bir oyundur benim için. Aynı zamanda taze kalmak demektir. Çünkü dinleniyorsunuz."

Fatih Terim: "2. yarıda böyle bir istekte bulunmadım ama oyuncular kendi iç dünyalarında durumumuzu iyi analiz edip, skoru koruma içgüdüsü yaptılar sahada."

Fatih Terim: "Morutan kendini yere atsa penaltı mıydı? Yüzde 100. Atsaydın kendini mi demeliyim? Ben atmasını isterim ama ne biz teşvik etmeliyiz, ne de hakem bunlara teşvik etmeli. Belki profesyonelce düşmesi lazım herkesin VAR diye inlediği ortamda."

Fatih Terim: "Yayıncıdan rica ediyorum, en iyi oyuncuyu, en iyi hocayı, en iyi golü, en centilmeni seçiyoruz... Boşa kendini yere atanları da seçelim. Bunu yapmasan iyi olur gibi bir yaklaşımla yapalım. Her takımda var. Oyun dışındaki süre bizde çok fazla."

Sadece biz mi çok maç yapıyoruz şu dünyada. Hep bir bahane. İstifa etsen keşke…

taylan iyi mi oynuyordu?

biz hangi maci izledik la

Lan arkadaş senin kadar satıcı bir teknik direktör var mı acaba.. işine gelmeyince sat hoca.. başkanı sat futbolcuyu sat yönetimi sat herkesi sat..

Fatih Terim: "Yayıncıdan rica ediyorum, en iyi oyuncuyu, en iyi hocayı, en iyi golü, en centilmeni seçiyoruz... Boşa kendini yere atanları da seçelim. Bunu yapmasan iyi olur gibi bir yaklaşımla yapalım. Her takımda var. Oyun dışındaki süre bizde çok fazla."
Sadece burada hakli

Yav hoca gerek yok böyle şeylere. Olacak, Damlayacak, akacak, kanayacak ama sonunda olacak de. Ama riv riv deme. Takım genç, biz mücadele görelim, kemik sesleri gelsin bekleriz merak etme sen.

Trajikomik açıklamalar. Oyuncular skoru koruma iç güdüsüne girdiler madem ses çıkarsaydın, uyarsaydın. Ses çıkarmadıysan senin isteğin de buydu demek ki. Herkes salak bir bu akıllı anasını satayım dalga geçiyor.

Takım skoru koruma psikolojisine falan kapılmadı, çıkamadık kendi sahamızdan beceremedik ezildik şu takıma

Kendiside biliyor kötü oynattığını.. Yaptığı açıklamalarda ara sıra ağzından kaçırıyor bunu.. Fakat görebilen yok malesef!

Ne diyor peki ? "Golü attıktan sonra oyuncular psikolojik olarak kendileri geri yaslandılar" diyor.. Yani zat-ı muhterem; oyuncularını bu cümleyle birlikte taraftarın ve medyanın önüne atarak satmış oluyor. Kendisi aradan sıyrılıyor. Çok uyanık..

"Çok iyi oynadık. Çok pozisyona girdik" diyor.. Yani zat-ı muhterem; burada aleni bir şekilde taraftarla dalga geçiyor :) olayın özeti budur.. Adam bizimle dalga geçiyor! Artık yarım milyara yakın serveti var adamın.. Dünyalığını yapmış.. 7 sülalesine yetecek kadar serveti var.. Galatasaray'ın çokta umrunda olduğunu düşünmüyorum kendisinin..

Zamanında nasıl Ünal Aysal ve mustafa cengiz ile kavga edip sattıysa, çok yakında NEF'in Galatasaray'a verdiği 100 milyon dolar sponsorluk parasınıda iliğine kadar sömürüp Burak Elmasla kavga edip taraftarın önüne atacak.. Çok yakında göreceksiniz.. Bu adam hep böyleydi.. Burak Elmas umarım pişman olmaz.. Ama görünen köy kılavuz istemez.

Geri
Üst Alt