Fatih Terim: "Bizzat başkanımız görüşmeleri kendisi yapıyor. Galatasaraylıların içi rahat olsun"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Fatih Terim: "Programımıza göre Dinamo'dan başlayarak, Kasımpaşa biraz daha oradan yukarıda. En sonda da daha önemlisi, Olympiakos ile dışarıda oynamak.

Fizik olarak iyi yol aldığımız ortada. Scott arkadaşlarla iyi iş becermiş. Oyuncularımız konsantre. Sonuçtan bağımsız olarak özellikle ilk yarı oynanan oyun hoşuma gitti. Çok pozisyon bulmamız iyi. Pas oyununu iyi oynadık, bölgeleri iyi geçtik. Kazanmak, kazanma alışkanlığı önemli. Özellikle genç arkadaşların performansından memnunum."

Fatih Terim: "Olağanüstü çabalarla çalışan bir başkanımız ve yönetimimiz var. PSV maçı yaklaşıyor ama paniğe gerek yok. Ben görüyorum, uğraşılıyor. Bizzat başkanımız görüşmeleri kendisi yapıyor. Galatasaraylıların içi rahat olsun."

Son düzenleme:
Fiziksel anlamda bende problem görmedim ama Oyuncu kalitesi..

Fiziksel anlamda sezon başı zaten problem olmuyor ama sezon ortalarına doğru çakılıyoruz. olur olmadık sakatlıklardan geçilmiyor takım, sonra puanlar gidince efenim o şöyle şanssızlıkla sakatlandı bu böyle talihsizdi bu oyuncumuz hiç olmayacak bir sorun yaşadı bizde şaşkınız vs!!

Uzun lafın kısası şuanki fiziki görüntü benim için hiç bir şey ifade etmiyor.

Fatih Terim: "Transfer için yönetimimiz olağanüstü çalışıyor. Ben görüyorum. PSV maçı yaklaştığı için endişeyi anlayabiliyorum ve hissedebiliyorum. Ancak taraftarlarımız gönüllerini ferah tutsun. Bizzat başkanımız transfer görüşmelerini yapıyor."

evet hoca fizik işini bilir. bu yıl büyük ihtimal tudor'un takım gibi çataçat başlayacağız ama sonuna doğru o ağır yüklenmeyle patlamamak önemli. gerçi o yüzden hem bayram-hem taşdemir filan tutulmuştur kuvvetle muhtemel. inşallah çift kulvarlı uzun bi sezon olur, şu psv maçlarında erken çalışmanın meyvesini yememizi dilerim.

Hoca rahat transferler yolda. Biraz gecikme yaşansa bile hocanın istediği isimler gelecek.

Eyvah eyvah yanlış mı duydum yine pas oyunu oynuyacaz dedi lütfen hayır de hocam City değiliz biz
Aslında ilk yarı oynadığımız oyun da temelinde pas oyunu. Pas oyunu mıy mıy sağdan sola top çevirmek değil zaten. Hızlı bir şekilde tek paslarla rakip kaleye gidebilmeyi denedik ilk yarı. Statik oyuncularla bu oyunu oynamaya çalışmamız büyük bir sorundu. İkinci yarıda da bu oyuncular girince patladık yine. Dinamik, sürekli gezerek pas opsiyonu olan, arkaya koşu deneyen ve bu koşuları gören orta saha olunca seyir zevki oldukça yüksek bir futbol çıkıyor ortaya. İkinci yarı ve ilk yarı arasında gece ile gündüz kadar fark olmasının sebebi de bu zaten. Umarım doğru transferler ile baskılı, güzel bir futbol izleriz. Bekler ve merkez orta saha aşırı önemli bizim için. 🙏

Allahını seversen şu pas oyunundan vazgeç hocam ya!!

Geri
Üst Alt