Fatih Terim: "Bizzat başkanımız görüşmeleri kendisi yapıyor. Galatasaraylıların içi rahat olsun"

Elmasta terimde sene sonunu goremez bu gidisle..rezalet isler oluyor kulupte.

transferler gecikince yeni yönetime saydirma reyis.

Bazi renkdaslarimiz sene sonunu goremeyecek gibi forumda

Hocanın söyle bir zaafı var yönetimler kolay kandiriyor

IMG_20210710_213943.webp

Hocam orta yapmayı bile bir oyuncu muhakkak aldır ve duran top takımı çalıştır. Ayak tenisini bırakırlarsa şampiyon olursun.

Ben burda Burak Elmas seçilmesin dediğim zamandada avukatları saldırıyordu şimdi de fatih hocanın kendi ile çelişen yorumunu eleştirince saldırı alıyorum.Burak Elmas kendisi söylemedi mi 10 günde transferler bitecek diye be adem !!
Sen kimi istiyordun?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pas yapmadan mı oynayalım
ne diorsunuz şuanda
Valla ben hoca olsam ileri 3 tane top kontrolü iyi adam dikerdim, kaleye de ayağı düzgün bir kaleci her topu ileri şişir , ilerde bir hızlı oyuncu inen topları hemen kapıp atağa çevirecek

%15 top hakimiyeti

defansın çakılı kontra yemiyorsun

nasıl taktik ama

yan pas geri pastan her türlü iyidir 🤔🤣

Ben burda Burak Elmas seçilmesin dediğim zamandada avukatları saldırıyordu şimdi de fatih hocanın kendi ile çelişen yorumunu eleştirince saldırı alıyorum.Burak Elmas kendisi söylemedi mi 10 günde transferler bitecek diye be adem !!
Forumda avukat mı varmış? Benim bir organ nakli davası vardı onu bir görüşelim

Bu akşamın en büyük kazanımı transfer görüşmesi yapıldığını öğrenmemiz oldu, hem de bizzat başkan tarafından.

Eee başkan bu akşam maçta olduğuna göre şuan devam eden bir transfer görüşmesi yok herhalde.

Geri
Üst Alt