Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.821
- 25.776
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lafım sana olsaydı alıntılardımkim ne algısı yapmış
Ozaman baya iyi para alıyormuşsun boşuna avukatlık yapmaman beni sevindirdi.sen ali koçtan ne kdr alıyosan ft da bana o kdr veriyor
sözüm sana olsaydı alıntılardım
lafın muhattabi kendini biliyor konusu açıldıği için söyledim
Hocam benim canım hocam
Hocam benim canım hocam
Sen kimi istiyordun?Ben burda Burak Elmas seçilmesin dediğim zamandada avukatları saldırıyordu şimdi de fatih hocanın kendi ile çelişen yorumunu eleştirince saldırı alıyorum.Burak Elmas kendisi söylemedi mi 10 günde transferler bitecek diye be adem !!
Valla ben hoca olsam ileri 3 tane top kontrolü iyi adam dikerdim, kaleye de ayağı düzgün bir kaleci her topu ileri şişir , ilerde bir hızlı oyuncu inen topları hemen kapıp atağa çevirecekpas yapmadan mı oynayalım
ne diorsunuz şuanda
Forumda avukat mı varmış? Benim bir organ nakli davası vardı onu bir görüşelimBen burda Burak Elmas seçilmesin dediğim zamandada avukatları saldırıyordu şimdi de fatih hocanın kendi ile çelişen yorumunu eleştirince saldırı alıyorum.Burak Elmas kendisi söylemedi mi 10 günde transferler bitecek diye be adem !!
Pas yapıyoruz yüzde 80 ı geriye paspas yapmadan mı oynayalım
ne diorsunuz şuanda
Sende Fatih Terimi gariban yaptin haHocanın söyle bir zaafı var yönetimler kolay kandiriyor