Fatih Terim Pazartesi İstifa Edecek İddiası

Iftira attigimi nerden cikardin. Terim topiginde biraz geriye bak gorursun. Herif Terimsporlu. Kavgali filanda degilim kendisyle. Ben dostlatima darilirim saygilar
İftira attın demedim yav
Yani o yüzden sordum fünse dedin mi böyle bir şey diye
Öyle bir cümle kurduysa bunu ben de kabul etmem , kimse kabul etmez

İftira attın demedim yav
Yani o yüzden sordum fünse dedin mi böyle bir şey diye
Öyle bir cümle kurduysa bunu ben de kabul etmem , kimse kabul etmez
Insallah zamaninda transferler yaparizda elemeleri geceriz. Olimpiakos bile geciyor elemeleri

Yeni yönetim gelmeden zaten devam edip etmeyeceği belli değildi. Başkanlığa aday olur mu veya bunun süresi geçti mi bilinmez tabii ancak çoğu liste zayıf ve belli ki birleşme olasılığıyla oluşmuş. Belki de sezon sonuna bırakılmış bazı düşünceler vardır.

Tabii başkanlığın dışında Katar ve benzeri bir anlaşma da olabilir. Böyle bir tercihe de saygı duymak lazım. Kimse kulüpten büyük değil. Bu da Hoca küçüktür demek değil. Güzel bir veda yapılır durum buysa ancak öyle ilk başımız sıkıştığında aramak değil artık geleceğe bakmak gerekir.

Gitsin hoca bence de tüm suçlu o ya gitsin salak salak kırmızı kart görenlerin ayağının altından topu kaçırıp gol yedirenlerin malca hatalarla puan kaybettirenlerin rakibi kollayıp bizi doğrayanların suçu yok tek suçlu hoca gitsin de skibbe tarzı alman hocanız gelsin ama gelen de batırırsa terim terim diye ağlamasın sonra kimse gidince klopp simeone gelmeyecek çünkü skibbe gibi tudor gibi biri gelecek gelsin de 5. 6. yapsın ama hoca gitsin önemli olan onun gitmesi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

basın toplantısında yine başkana giydirdi.

Bodrum' a gideceğim, ABD için de vizeye başvurdum dedi.

ben hep demişimdir, Galatasaray' lının dışardaki düşmanları önemli değil, hep halletmiştir ama düşman hep içimizde olmuştur.

yine aynısı oldu, bu seferde Cengiz ve yönetimi bitirdi bizi, Dursun' u bile arattılar

Fatih hoca savunduğu mu dusunmeyin. Kale dibinde kaleciye top nisanlayan beceriksizler varken taktik dehası teknik direktör olsa ne yazacak.

Geri
Üst Alt