Fatih Terim Resmi YouTube Kanalı | Abone Olunuz!

Hoca inşallah konuk almaya da başlar. Eski hikayeler süper oluyor.

Bu ortamda degilse ne zaman futbolun basina aday olacaksin Fatih hocam. Tam zamani artik.

Al abi milletin izledigi tipsiz karakterisze bak

Sercan midir nedir "hakli abi, nedir o hesap sorma falan..."

Seten: "ya sen dinedin mi fatih terimi?"

Tipsiz: "yooo abi ama ne bileyim, oyle diyo baskan"

Sonra sasirmayalim arkadas. Beyinsize bak.

Bu Haci'nin tavirlarindan, uslubundan ben artik cok sIkildim, gercekten bunun defolup gitmesi lazim. Galatasaray'li gorunce mikrofon arayan bir adam, surekli mafyavari konusma uslubu, bu nedir arkadas?

Hocama bak bee yazlıkta oturduğu yerden kilometrelerce uzaktaki iti kudurtmuş.

Dursun kekosu bak da ders al. Bu adamlarla böyle konuşulur. Sakın ha falan gibi ezik büzük saçma sapan laflar etme artık...

Hocam hadsizlere had bildirmeye geliyor. Yolun açık olsun Galatasarayın haklarını koruyacak bir otorite şarttı inşallah güzel bir sistem oturtur.

"Kimden hesap soracaksın?" Diye sorduğu adam da belki Spor konusunda bu milletçe en fazla hesap sorulan, bu millete en fazla hesap veren adam.

"Nasıl ki zamanında benden ve benim TFF başkanımdan sorulduysa, bugün de hesabı Senden soracağız" dese diyecek lafı kalmaz.

"Her Firavun'un vardır bir musasi" dediginin üstünden 30 sene geçmiş neredeyse. Hesap işlerine girmese iyi olur İbrahim, yoksa Atlantik yarilir Fatih hoca geçer de, kendisi yüz üstü boğulur.

Geri
Üst Alt