Fatih Terim Resmi YouTube Kanalı | Abone Olunuz!

Boş muhabbet, koskoca fatih terim youtuber mı olacak. Açık açık söyle tff başkanı olmak istiyorum, şöyle şöyle aksiyonlar alıcaz, şöyle oyuncu yetiştiricex şöyle futbolu ilerleticez diye. 1 video 1 milyon izlense noluyor 10 milyon izlense nolur.
Adamın Youtuber olma gibi bir derdi olabilir mi ya? Görüşlerini rahat rahat paylaşmak istemiş, gidip X bir televizyon kanalında veya platformda çıkacağına günümüzün en çok izlenen mecrasında kendi kanalında anlatıyor işte ne güzel.

Fatih Terim: "Milan'a söz vermiştim. İmza atmadan önce Inter'in sahibi Moratti beni aradı. Beni Paris'e davet etti. Ancak teşekkür ederek Milan'a söz verdiğimi söyledim. “Seni, futbolunu, karakterini çok beğeniyorum, en azından misafirim ol, sadece futbol konuşalım” dedi. ‘Yanlış anlaşılır, özür diliyorum’ dedim."

Fatih Terim: "Ben veya başkaları, kurumlar için söylüyorum. Herhangi bir mevkiye geldikleri zaman, kendi menfaatlerini kurumların menfaatlerinin üzerinde tutmayacaklar. Kendi kıskançlıklarına camiayı alet etmeyecekler. Ben 52 yıldır Galatasaray'dayım. Bana bazı şeyleri yapanlar, düşünenler, yalanlar, dolanlar... Haksızlığa uğratmak için uğraşanlar neredeler?"

Fatih Terim: "Ben veya başkaları, kurumlar için söylüyorum. Herhangi bir mevkiye geldikleri zaman, kendi menfaatlerini kurumların menfaatlerinin üzerinde tutmayacaklar. Kendi kıskançlıklarına camiayı alet etmeyecekler. Ben 52 yıldır Galatasaray'dayım. Bana bazı şeyleri yapanlar, düşünenler, yalanlar, dolanlar... Haksızlığa uğratmak için uğraşanlar neredeler?"
Hepsini silip attınız hocam

Geri
Üst Alt