Fatih Terim, Rui Costa ile Görüşecek!

Alman hoca sempatizanlığı yapanlara..

Alman hocalarınız görüşebilir mi böyle meşhur isimlerle..

İşte bu Fatih Terim denen imparatorun farkıdır..

Alman hocaların tanıdığı olacağı tek yer Doyçe Rote Kreuz dür..Bilenler bilir..

Saygılarımla..

jonstone maçında atabilsek 7.dk da 2-0 dı maç. atamıyoruz yeni oyuncularla yapamıyoruz bunu. şanssızlık de, bahtsizlik de ne dersen de. taktik teknik olarak kazanılacak veya kaybedilecek bir maç değildi o. fena oynamadık ama olmuyor. kadroyu yenilemek de şart oglu sart. benzeri oyuncuları da alsak yüz değişikliği lazım. taraftarın ömer e sabrı kalmadı mesela. yarin babel olacak bu, diğer gün marcao, belki muslera bile.
Yeterince iyi çalıştırıldığını düşünmüyorum takımın. Bitiricilikte beceriksiz olmamız bununla alakalı olmalı. Ömer’in, Arda’nın halen alternatif olarak görülmesi dahi bende doğru yolda olmadığımız, bir yapılanma falan olmadığı hissini uyandırıyor. Elbette eksikler var. Transfer lazım mı? Lazım. Ama son yıllarda yapılan transfer/alının verime bakarak bana transferle sorunları çözecekmişiz hissi vermiyor.

Yeterince iyi çalıştırıldığını düşünmüyorum takımın. Bitiricilikte beceriksiz olmamız bununla alakalı olmalı. Ömer’in, Arda’nın halen alternatif olarak görülmesi dahi bende doğru yolda olmadığımız, bir yapılanma falan olmadığı hissini uyandırıyor. Elbette eksikler var. Transfer lazım mı? Lazım. Ama son yıllarda yapılan transfer/alının verime bakarak bana transferle sorunları çözecekmişiz hissi vermiyor.
son yıllarda yapılan transferlerin çoğu kiralıktı. bonservisini aldığın oyuncuyla kiralıklar aynı performansı gösteremiyor malesef. gedson bile sezonun son maçları oynamaya baslamıstı hatırlarsın. bu alışkanlık işi etrafındakilerle. bitiricilikle olan kısımda tedirgin takım oyuncuları. bu tedirginliği de maç kazanarak atarlar üzerinden zamana ihtiyac var. goller gelmeye başlayınca rayına oturacak diye düşünüyorum her problem.

Rui Costa'ya Milan'daki Costa mı diyenleri bırakın da örseleyelim.

Chievo-Verona-v-AC-Milan---Serie-A-93f1f4ae9a7d07e41dbc7ef8b45a5521.jpg

Geri
Üst Alt