Fatih Terim Saat 16:00'da Hamza Hamzaoğlu ile Buluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hocamız aslında kovulmadan önce takım fena durumda değildi

Ts,Başak deplasmanlarından galibiyet Fb deplasmanından beraberlik koparmıştık

Onun sonunu getiren yönetimi aklama sevdası oldu ve amaçsız açıklamalar.Yoksa bence performansı gayet iyiydi

Şu takımla Benfica maçından galibiyet çıkarmış hocadan bahsediyoruz

Denizli hamlesinden sonra takımın düştüğü hal ortadaydı.O sene büyük hata ettik hocayı yollayarak

İade-i itibar yapılmalıdır

Denizli'yi severim,o dönem Hamza hoca gittikten sonra da gelmesini istedim hatta ama katılıyorum

oha efsane hocamiz geriye mi dönüyor

Sanki 4 maç değil de daha çok maç için geliyor. Fatih hoca konuşmaya devam edecek meydanı boş bırakmayacak. Yöneticilerde iş olmayınca napsın

Turkiye de genel anlamda yonetime dis gecirecek bir teknik ekip yok,senol bile bjk de ki basarilarindan sonra bir sekilde kadrosuz birakildi ,terim aysala yem oldu,simdi cikipta hamza istemedi demek ,istedilmemistir diyememek tir diye dusunuyorum

———-
Golcao!!

haber yalan gibi yalnız.haluk yürekli,ali naci hiçbiri onaylamadı halen.

Maasesi devam yükseliyor. Umarim su TFF FFP sinirinin altinda kaliriz.

Olmazsa Ümit ve Hasan postalansin. Hamza, Levent, Bartali ve Taffarel(gidiyorsa baska iyi bir kaleci hocasi) rahat yeter. Zaten Bartali ve Kaleci hocanin yardimcisi'da var yaninda.

Pep ve Kloppun bile 6-7 toplam hoca var ekipinde.

Hasan ve Ümit'te veliaht olabilecek kalibre yok. Üzerimize oyunlar başlamışken Hamzaoğlu yardımcı olarak gayet tabii düşünülebilir. Eminim o da geçmişte etmiş olduğu yersiz kelamlardan gerekli hata payını çıkarmıştır. Şahsen çok olumluyum bu işe. Umarım yardımcı olarak kulübede yer alır.

Denizli'yi severim,o dönem Hamza hoca gittikten sonra da gelmesini istedim hatta ama katılıyorum

Hatta şöyle bir durum var

Benfica,Atleticolu grupta son iki maça 4 puanla girmiştik

Atletico 7 puanla girmişti

Yanlış hatırlamıyorsam Atletico maçı öncesi gelmişti Denizli ve o maçta Taffarel yönetti maçı.Hani Hamzaoğlu kovulacaktı madem o maçtan sonra kovulmalıydı.O kadar plansız gönderilmişti ki ne desek boş

Hamza hocayi sebebi olmadığı durumdan sorunlu tuttu taraftar. Adam yönetim desteği görmeden kulübün menfaatlerine göre hareket etmek istedi, elbette ki kulübün politikasina destek vererek hareket etti.

Hatta şöyle bir durum var

Benfica,Atleticolu grupta son iki maça 4 puanla girmiştik

Atletico 7 puanla girmişti

Yanlış hatırlamıyorsam Atletico maçı öncesi gelmişti Denizli ve o maçta Taffarel yönetti maçı.Hani Hamzaoğlu kovulacaktı madem o maçtan sonra kovulmalıydı.O kadar plansız gönderilmişti ki ne desek boş

denizli mancini kadar olamamıştı ve korkudan atletico maçına çıkamamıştı

Arkadaslar hatirlayin Fatih Terim ne demisti, Fatih Terim varsa adalet olan yerde vardir. Hocamiz bir yere mi gitmeyi dusunuyor acaba? Bence Hamzaoglu hamlesi cok kotu olur. Falcao Hamzaoglunu mi dinliyecek?

Hamza hocamız aslında kovulmadan önce takım fena durumda değildi

Ts,Başak deplasmanlarından galibiyet Fb deplasmanından beraberlik koparmıştık

Onun sonunu getiren yönetimi aklama sevdası oldu ve amaçsız açıklamalar.Yoksa bence performansı gayet iyiydi

Şu takımla Benfica maçından galibiyet çıkarmış hocadan bahsediyoruz

Denizli hamlesinden sonra takımın düştüğü hal ortadaydı.O sene büyük hata ettik hocayı yollayarak

İade-i itibar yapılmalıdır

Bunu zamaninda ben de cok elestirmistim. Sen 3 kupa kazanmis adamsin taraftari arkana almissin, ne diye yönetimin önüne atiyorsun kendini onlara niye kalkan oluyorsun kendi isine baksana ya. Insanin bir agirligi bir durusu olur, 3 kupa kazanmis adam hala ezik büzüktü.

Liste ver adamlar oyunculari getirsin. Yok kadromuz iyi yok suna gerek yok yok buna gerek yok, taraftarlarda (Ibrahimovici haftalarca o savundugu yönetim yalanlamadigi icin) yildiz beklentisi olustugunda Burak'a kampa katildiginda "aha bakin yildimiz geldi iste" diye tepki cekecek aciklamalarda bulunmasi.

Evet ayrildiginda puan durumu olarak fena degildik ama o yaz yapilmayan takviyeler berbat ötesi gecen 2015/16 ve 2016/17 sezonlarinin temelini atti. Savuna savuna öldügü Dursun yönetimi son gün Melo yu satti lige ön liberosuz girdik, CL macina ön liberoda Hakan Balta ile ciktik daha ötesi var mi. Sampiyon olurken ne kadar iyi isler yaptiysa ondan sonrasinda da o kadar kötü isler yapti.

Bir nevi kendi etti kendi buldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt