Fatih Terim Saat 16:00'da Hamza Hamzaoğlu ile Buluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kara bulutları göremeyen Mustafa Hocanin, artik hayati ile ilgili sağlikli karar verebileceğinden şüphe duymaya başlamıştım.

Lig TV'de Galatasaray için çok doğru saha içi tehşisleri koyan Hoca, bizw geldiğinde tam tersini uygulayip, adinin dahi Musta olduğunu hatirlayacak seviyede olup olmamasi şüphe uyandirmiştir.

Beni üzdün

Hasan ve Ümit ile hocalık meziyetlerini kıyas kabul etmez o ayrı konu da, herif ağır yerli sevici yav. Terim'in olduğu yerde kadroya, transfere filan karışamaz o yüzden çok karşı çıkamıyorum.
Lakin eğer hoca gelecekte veliahtı olarak Hamza'yi belirlemişse 5 sene kendimize gelemeyiz haberiniz olsun. Bu herif yüzünden o yaz kaçırdığımiz transfer fırsatlarıni unutmayın.

Maxi Pereira > Zu Porto
Şimdiki gibi çöp halde olmayan bir Ayew
Kariyer zirvesinde bir Konoplayanka
Guarin
Dembele
Delaney

Şu anda sadece Delaney ve Dembele'nin toplam PD'si 56M Euro!!!
Ki bu adamların arkasından aglayacagimiz gün gibi ortadaydı. Biri belese gitti, diğeri 2M'a...

Hocanın tek veliahtlari şu anda Bülent Korkmaz ve sevmeseniz de Okan Buruk'dur. Buna gelecekte kendini geliştirmeye devam ederse Sergen de eklenir.
Taraftar ile bağını da düşünürsek Bülent Korkmaz ağır basar.

Hamza en son kadro kurduğunda yerli evlatlar diyerek kulübü mahvetti. O işi geçiniz.

Son 7 hafta mi ney 1-0 yasin ve muslera sayesinde idi ki ondan sonra muslera sampi modu acti soylemi dogdu diye hatrliyorum

———-
Golcao!!

Renktaş benim problemim şampiyonluğun tek oyuncuya indirgenmemesi

Şimdi tüm sezonu incelesek eminim bir çok kırılma anı vardır.Mesela Hakan Balta'nın golü aklıma ilk o geldi daha da vardır

Geçen seneden örnek verirsek Feghouli şampiyon etti deniyor.Sinan Gümüş dediğimiz adamın bile şampiyonlukta emeği vardır Göztepe maçı olsun ondan önceki sene keza attığı o son dakikalarda ki gol olsun

Yani bu bahsedilen oyuncular bizi bir yerlere kadar taşıyor ama takım olamazsan hiç bir değeri olmuyor

Bu seneden örnek verirsek harika başlayan bir Fenerbahçe var ve gördüğüm üzere bütün sene Emre,Muriç ikilisinin onları taşıyabileceklerini sanıyorlar.İşte problem burada başlıyor

Renktaş benim problemim şampiyonluğun tek oyuncuya indirgenmemesi

Şimdi tüm sezonu incelesek eminim bir çok kırılma anı vardır.Mesela Hakan Balta'nın golü aklıma ilk o geldi daha da vardır

Geçen seneden örnek verirsek Feghouli şampiyon etti deniyor.Sinan Gümüş dediğimiz adamın bile şampiyonlukta emeği vardır Göztepe maçı olsun ondan önceki sene keza attığı o son dakikalarda ki gol olsun

Yani bu bahsedilen oyuncular bizi bir yerlere kadar taşıyor ama takım olamazsan hiç bir değeri olmuyor

Bu seneden örnek verirsek harika başlayan bir Fenerbahçe var ve gördüğüm üzere bütün sene Emre,Muriç ikilisinin onları taşıyabileceklerini sanıyorlar.İşte problem burada başlıyor

Benimki de bir diger iki isim di zaten ,ayni mantik

———-
Golcao!!

Keşke olsaydı harika olurdu, Terim her maç sonu çat çat konuşuruz Hamza da yedek klubusunde dururdu.

Yarın başlasın hemen bence. Asistan masistan, neyse işte. İyi fikir.

Fatih hoca sağlığı el verdikçe kolay kolay bırakmaz bir daha bu embesil rakipler adamı dahada hirslandiriyor lakin hoca geleceği görüyor Hamza bence veliaht olmaz ama günü anı kurtarmak için yeterli olur
Hasan ümit tamam ama levent bu konuda çok pasif kaldı ben ona şaşırdım

Herkesin kaynağı bu sanırım
Kilit pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt