- 6 Mart 2015
- 4.301
- 2.912
- 1.413
Ugruna evlat ilik yapacak evlat kalmadı ki...Hamza bir önceki hatalarını tekrarlamayacak ise gelsin
Ama yok evlatçılık yapacaksa gerek yok
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugruna evlat ilik yapacak evlat kalmadı ki...Hamza bir önceki hatalarını tekrarlamayacak ise gelsin
Ama yok evlatçılık yapacaksa gerek yok
O kara bulutları göremeyen Mustafa Hocanin, artik hayati ile ilgili sağlikli karar verebileceğinden şüphe duymaya başlamıştım.
Lig TV'de Galatasaray için çok doğru saha içi tehşisleri koyan Hoca, bizw geldiğinde tam tersini uygulayip, adinin dahi Musta olduğunu hatirlayacak seviyede olup olmamasi şüphe uyandirmiştir.
Son 7 hafta mi ney 1-0 yasin ve muslera sayesinde idi ki ondan sonra muslera sampi modu acti soylemi dogdu diye hatrliyorum
———-
Golcao!!
Renktaş benim problemim şampiyonluğun tek oyuncuya indirgenmemesi
Şimdi tüm sezonu incelesek eminim bir çok kırılma anı vardır.Mesela Hakan Balta'nın golü aklıma ilk o geldi daha da vardır
Geçen seneden örnek verirsek Feghouli şampiyon etti deniyor.Sinan Gümüş dediğimiz adamın bile şampiyonlukta emeği vardır Göztepe maçı olsun ondan önceki sene keza attığı o son dakikalarda ki gol olsun
Yani bu bahsedilen oyuncular bizi bir yerlere kadar taşıyor ama takım olamazsan hiç bir değeri olmuyor
Bu seneden örnek verirsek harika başlayan bir Fenerbahçe var ve gördüğüm üzere bütün sene Emre,Muriç ikilisinin onları taşıyabileceklerini sanıyorlar.İşte problem burada başlıyor