Fatih Terim Saat 16:00'da Hamza Hamzaoğlu ile Buluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı oyuncuları düşünerek yabancı dilde bilen Harry Kewell-Didier Drogba- Thomas Ujfalusi gibi birileri olmalı.

Hatih Herim Famza Famzaoglu is birligi düsmanin kirli emellerine dur diyecektir.

Artık af yok bunlara bütün silahlarımızı devreye sokma zamanı geldi.
Fenerbahce'nin nefret ettiği 3 isim

Fatih Terim
Hasan Şaş
Felipe Melo

Peki bu 3 isim Galatasaray için neler yapmıştır. Saymayla bitmez. Fenerbahçe bunlardan neden nefret ediyor çünkü bileklerini bükemediler. Onlara adnan polat lazım onlara uysal adamlar lazım.

Bundan sonra varya alayına gider hiç taviz yok.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim tokatlayacak? Sen mi? Neyse sen kadroyu Fatih Terim’in takımı Hamza’ya bırakıp istifa edeceğini düşün ve bu senin doğrun olsun. Hatta yardımcı olan Hamza Hamzaoğlu kendi yardımcılarının getirsin yardımcının yardımcısı olarak. Neyse. İyi forumlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hamza bir süre takımın başına gelir dediğimi anlıyorsun ve bunun sonucunda oraya kendi yardımcılarını getirir dediğimi anlayamamak ancak sana yakışırdı işte.

Yardımcının yardımcısı diye düşün sen hadi.

Mevcut yardımcılardan bir cacık olmadığı açık. Hamza Hamzaoğlu ilaç olur bence. Keşke gelse.

Harbiden bide bu rezilliği vardı. Jem Karacan antreman temposu artıracaktı.

Kadro planlamasını Melo out Bilal in yapan dengesiz. Kafa yapısının değiştiğini hiç zannetmiyorum
Adamın elinde kadro olsa niye gidip jemi istesin
Bence dö o dönemde çoğu şeyi hocanın üstüne yıkmıştır
Hoca da mecburen bu açıklamaları yapmıştır

Melo gelse her maç tribüne yollarlar en sonunda riera olayı gibi döver sahada birini iyi taraftan bakarsak bizim topçuları da döve döve oynatır

Oynatmaya çalıştığı futbol iyiydi ama yerli oyuncu seviciliği had safhadaydı. Bu nedenle kaliteli oyuncuları gönderip bizi kalitesiz oyunculara mahkum etti. Belki de yönetimin politikasından ötürü bunu tercih etti orasını bilemem. Lakin Hasan ve Ümit'ten daha iyi bir yardımcı olacağına eminim.

Mantıklı. Hasan Şaş'tan iyidir en azından.

Adamın elinde kadro olsa niye gidip jemi istesin
Bence dö o dönemde çoğu şeyi hocanın üstüne yıkmıştır
Hoca da mecburen bu açıklamaları yapmıştır

Bana Umut Bulut yeter açıklamasınıda ben yapmadım.

Taraftar o sene yıldız forvet istiyordu Burak kampa biraz geç katılmıştı videosu var hatta "Yıldız yıldız diyorlar geldi işte yıldız" demişti. Bu köylü herif taraftara kulak verme yerine hep karşısına almayı tercih etti.

Sağ bekte Sabriye mahkum edende kendisi. Açıklaması var sağ bek istemiyoruz diye bu yüzden sağ bek aldırtmadı sonra alay eder gibi Denayer geldi sağ bek oynattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt