Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 26.531
- 21.701
- 2.738
İşte bu
Sen konuş biz dinleyelim imparator
Sen konuş biz dinleyelim imparator
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper kupa, türkiye kupaları dahil mi?Söyle bir dusunuyorum da hocanin uefa dahil toplam 9 şampiyonluğu var.. inanılmaz bir iş
Yok hocam 8 lig 1 uefaSüper kupa, türkiye kupaları dahil mi?
Hocayı dinleyince onunla çalışanların onu neden bu kadar çok benimsediğini daha iyi anlıyorum.
Samimiyetle diliyorumki umarım Okan Buruk da FT gibi lider özelliklerine sahip olur ve yansıtır. Tek sözüyle kitleleri etkilemek ciddi anlamda büyük iş.
Hocayı dinleyince onunla çalışanların onu neden bu kadar çok benimsediğini daha iyi anlıyorum.
Samimiyetle diliyorumki umarım Okan Buruk da FT gibi lider özelliklerine sahip olur ve yansıtır. Tek sözüyle kitleleri etkilemek ciddi anlamda büyük iş.

Şu cümle ve Duvar cümlesinde o kadar mesaj var ki aslındaFatih Terim: "Galatasaraylılar sezonun geri kalanında bir arada, takımı etrafında tek bir vücut olmalıdır. Benim bir Galatasaraylı olarak isteğim de temennim de budur."