GSC Haber Fatih Terim: "Şampiyonluk Galatasaray'ın hakkı"

fatih terim öyle büyük bir isim ki bizim için, söz konusu o olduğunda taraftar rasyonelliği tamamen kenara koyup-ben dahil- hemen onu dinliyoruz. Galatasaraylılar için fatih terim futbolun dışında, futbol üstü bir figür. ruhani bir lider gibi, sadece futbol ile açıklanmayacak bir şey. romalılar için totti neyse bizim için de fatih terim o, belki daha da fazlası. gerçek bir imparator. ek olarak 15 dakikalık fatih terim röportajı, okan buruk'un veya diğer tüm yöneticilerinden açıklamalarından daha çok güven verip etki yaptı.

Hocayı dinleyince onunla çalışanların onu neden bu kadar çok benimsediğini daha iyi anlıyorum.

Samimiyetle diliyorumki umarım Okan Buruk da FT gibi lider özelliklerine sahip olur ve yansıtır. Tek sözüyle kitleleri etkilemek ciddi anlamda büyük iş.

Yaniiiiii
Iıııııııı
Gerçekten
Aslında
Şey

Okan 5 kelimeyle hayatını sürdürüyor ft kalitesine kalibresine ulaşması mümkün değil

Emek egeyle kırılma anı programına baktım geçen bi insan bu kadar mı konuşmayı bilmez yaw çıldırttı beni

Hocayı dinleyince onunla çalışanların onu neden bu kadar çok benimsediğini daha iyi anlıyorum.

Samimiyetle diliyorumki umarım Okan Buruk da FT gibi lider özelliklerine sahip olur ve yansıtır. Tek sözüyle kitleleri etkilemek ciddi anlamda büyük iş.

Okandan bunlari talep etmek oral sevmeze gel adminlik yap demek gibi

Adam 'yürüyen, nefes alan aura' resmen; uzaklardan sarf ettiği cümlelerle bile bunu ispatlıyor. Son dönemlerinde epey eleştirmiş olmam, efsanemize bu gerçeği teslim etmeme mani değil.:hat::tbr:

Kendisi tartışmasız kulübün kanaat önderidir. Konuş hocam sen, sana cevap verebilecek yüreğe kim sahipmiş görelim bizde.

Fatih Terim: "Galatasaraylılar sezonun geri kalanında bir arada, takımı etrafında tek bir vücut olmalıdır. Benim bir Galatasaraylı olarak isteğim de temennim de budur."
Şu cümle ve Duvar cümlesinde o kadar mesaj var ki aslında

Camiamız ile ilgili söylediği her söz değerlidir dikkate alınmalıdır bu süreçteki yorumları ayrı bir önem teşkil etmektedir teşekkürler büyük efsane keşke fırsat olsada lig sonuna kadar bir maçta tribünde yanımızda olabilse

Hocam rakiplere ve içerideki düşmanlara karşı uzaktan şu şekilde yine

Teşekkürler FT hocam.

Keşke başımızdaki şuursuz senin yarın kadar inansa şampiyonluğa. Aylardır kafayı yedi adeta şirazesi kaydı tamamen.

hocam bize balık tutmayı öğretme

bize balık ver

gel başkan ol artık

Metin Oktay'ın adını tesislerden silmek olmazdı. Ancak Cimbom'un şanına yakışır bir kampüs inşa edilip orada hem A takım için Metin Oktay tesisleri hem de altyapı için Fatih Terim tesisleri olmalıydı. Hatta zaten B takımı için bir stadyum inşa edilmeliydi ve özel izinle ismi Fatih Terim yapılmalıydı, Başakşehir de stadın ismini ne istiyorsa o yapsın

Bu arada Gündüz Kılıç'ın ismi de kesinlikle bir yerlere verilmeli

Benim için en büyük Galatasaray efsanesidir Fatih hoca. Bugün 30 milyon Galatasaray taraftarı varsa bunun neredeyse yarısına doğrudan etkisi oldu

Allah uzun ve sağlıklı ömür versin.

Çok farklı yaradılışları var abi, bu adamda doğuştan var bir şeyler şu açıklamayı başkası yapsa tiye almazsın bu adam olunca tüylerim kıpırdamaya başladı. Örnek biraz abes kaçabilir ama psikoloji de tanrının insanın içsel arayışındaki baba figürü ile eşleşmesi gibi hipotezler vardır mesala, terim de böyle insanda koruyucu baba figürünü temsil eden kişi imajını oluşturuyor, büyük bir karakter hoca.

Fatih hoca sezon sonunda tekrar galatasarayın basina gecerse kimse sasirmasin. Hala zimba gibi ve sözleri deli dolu

Geri
Üst Alt