Fatih Terim: "Selçuk İnan, bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır"

5a7d62702269a21a60a306f2.jpg

________________________________________imza _____________________________________

Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz

ayrılıgı anımsatan bi foto

ne mal ne iyi gün taraftarı varsa belli ediyor yani bu adamın verdiklerini belli jenarasyon başka kimseden görmemiştir. neyse çoluk çocuk vefasıyla kalmıyo bazı kurumlar allahtan

Esas mallık Galatasaray hayatında 10 sezonda taş çatlasın 3 yıl top oynamış adamı eleştirmek mi, yoksa 4 yıldır yattığı yerden para alan, kulübün en dar zamanında bile trajikomik maaşında indirim düşünmeyen, yedek oturduğu zaman bile kendini ne fiziken, ne de mental olarak hazır tutamayan, Fatih hocası gidince oyundan çıktı diye Mancini'nin önünde formayı ve pazubandı yere atan herife sahip çıkmak mı?

Esas mallık Galatasaray hayatında 10 sezonda taş çatlasın 3 yıl top oynamış adamı eleştirmek mi, yoksa 4 yıldır yattığı yerden para alan, kulübün en dar zamanında bile trajikomik maaşında indirim düşünmeyen, yedek oturduğu zaman bile kendini ne fiziken, ne de mental olarak hazır tutamayan, Fatih hocası gidince oyundan çıktı diye Mancini'nin önünde formayı ve pazubandı yere atan herife sahip çıkmak mı?
kardeşim verilen sözleşmeler için sorumlu oyuncu degil
iç dinamikleri de magazinden takip edip bana gelme tamam mı jel kardeşim

Kaptanlık bile yapamadı pasif herifin teki. Neye karışıp ne katacak takıma yok yerden milyon dolar kazanacak sadece. Yazıklar olsun ne diyim.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca olacakları farketmis selcuktan ayrılırken bi hüzünlenmiş

verdigi katkılardan dolayı onu yanına alması beni duygulandırdı

________________________________________imza _____________________________________

Kimlerdensin Muhittin ?

kardeşim verilen sözleşmeler için sorumlu oyuncu degil
iç dinamikleri de magazinden takip edip bana gelme tamam mı jel kardeşim

Oyuncu verilen sözleşmeden sorumlu değil ama aldığı paranın hakkını vermekten sorumlu. Kariyerse Falcao'nunki de kariyer, herif sakatken onu niye eleştiriyorsun o zaman? Bilerek ya da bilmeyerek oynamayan, toptan kaçan, yerinde sayan adam dünyanın her yerinde eleştirir. Hele bunu 4 sezon üst üste istikrarla tekrarlayan adam daha da eleştirir. Ülke futbolunda biatçılık bitmiyor anasını satayım.

yaşattıkları yeter diyorum kardeşim bunu anlatıyorum. prime zamanı ve kattıklarıyla ikonlugu benim için yeterli güze anılar için.
bir buçuk senelik performans nasıl yeterli oluyor onu anlamıyorum ben de. Kendisini oyunda tutabilmek için hiçbir şey yapmadı zibilyon euro para kazandı. O yüzden tepki gösterenlere vefa demek yerine anlamaya çalışmak lazım. İlk geldiği sezonki performansı muhteşem ama gerisi bir fecaat. Gerisi dediğim de koskoca 7 yıl işte.

Kimlerdensin Muhittin ?
Öncelikli hayırlı geceler

Allahın yarattıgı aciz bi kulum

Adanalıyım sizleri hep takip ettim ama yazma fırsatım olmadı

Oyuncu verilen sözleşmeden sorumlu değil ama aldığı paranın hakkını vermekten sorumlu. Kariyerse Falcao'nunki de kariyer, herif sakatken onu niye eleştiriyorsun o zaman? Bilerek ya da bilmeyerek oynamayan, toptan kaçan, yerinde sayan adam dünyanın her yerinde eleştirir. Hele bunu 4 sezon üst üste istikrarla tekrarlayan adam daha da eleştirir. Ülke futbolunda biatçılık bitmiyor anasını satayım.
sat anasını kardeşim hoşuna gidiyorsa.
ben kattıklarına ve izledigim futbola saygım sevgimi iletiyorm bunun için de güzel anılması gerektigine inanıyorum ve son 3 yılda takımda kalmasının her türlü zararr oldugna inanyrm ama verdikleri aldıklarını götürmüyo sende götürüyosa senin kendi karaterinin ve gergolugunun sonucudur banane

Yav atmamış da 85'te çıkartıp Tugay'ın eline bırakmış, ne fark eder? Kaptanıydı bu herif takımın.
terimle ne alakası var olayın peki herşeyi oraya bağlıyorsunuz.
o maç taraftar da selçukla çok uğrasıyordu üstüne oyundan alınıncada o haltı yedi.

bir buçuk senelik performans nasıl yeterli oluyor onu anlamıyorum ben de. Kendisini oyunda tutabilmek için hiçbir şey yapmadı zibilyon euro para kazandı. O yüzden tepki gösterenlere vefa demek yerine anlamaya çalışmak lazım. İlk geldiği sezonki performansı muhteşem ama gerisi bir fecaat. Gerisi dediğim de koskoca 7 yıl işte.
okay bana sıkıntı yok benim cebimden çıkmadı klüpte görüdügm kadarıyla batmadı 2 sezon boyunca şmapiyonluklar bana yeter yetmeyen için de inş o eksiklikleri bi yerde kapatırlar

Geri
Üst Alt