- 3 Temmuz 2012
- 133.944
- 80.776
- 5.198
![]()
________________________________________imza _____________________________________
Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz
ayrılıgı anımsatan bi foto
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
________________________________________imza _____________________________________
ne mal ne iyi gün taraftarı varsa belli ediyor yani bu adamın verdiklerini belli jenarasyon başka kimseden görmemiştir. neyse çoluk çocuk vefasıyla kalmıyo bazı kurumlar allahtan
yaşattıkları yeter diyorum kardeşim bunu anlatıyorum. prime zamanı ve kattıklarıyla ikonlugu benim için yeterli güze anılar için.Adamın 7 senedir tek iyi oynadığı maç yok oğlum sen ne anlatıyorsun ya ?
bari doğrusunu hatırlayıp konuş yav, Fatih hocası gidince oyundan çıktı diye Mancini'nin önünde formayı ve pazubandı yere atan herife sahip çıkmak mı?
kardeşim verilen sözleşmeler için sorumlu oyuncu degilEsas mallık Galatasaray hayatında 10 sezonda taş çatlasın 3 yıl top oynamış adamı eleştirmek mi, yoksa 4 yıldır yattığı yerden para alan, kulübün en dar zamanında bile trajikomik maaşında indirim düşünmeyen, yedek oturduğu zaman bile kendini ne fiziken, ne de mental olarak hazır tutamayan, Fatih hocası gidince oyundan çıktı diye Mancini'nin önünde formayı ve pazubandı yere atan herife sahip çıkmak mı?
bari doğrusunu hatırlayıp konuş yav
Hoca olacakları farketmis selcuktan ayrılırken bi hüzünlenmiş
Hoca olacakları farketmis selcuktan ayrılırken bi hüzünlenmiş
verdigi katkılardan dolayı onu yanına alması beni duygulandırdı
kardeşim verilen sözleşmeler için sorumlu oyuncu degil
iç dinamikleri de magazinden takip edip bana gelme tamam mı jel kardeşim
bir buçuk senelik performans nasıl yeterli oluyor onu anlamıyorum ben de. Kendisini oyunda tutabilmek için hiçbir şey yapmadı zibilyon euro para kazandı. O yüzden tepki gösterenlere vefa demek yerine anlamaya çalışmak lazım. İlk geldiği sezonki performansı muhteşem ama gerisi bir fecaat. Gerisi dediğim de koskoca 7 yıl işte.yaşattıkları yeter diyorum kardeşim bunu anlatıyorum. prime zamanı ve kattıklarıyla ikonlugu benim için yeterli güze anılar için.
Öncelikli hayırlı gecelerKimlerdensin Muhittin ?
sat anasını kardeşim hoşuna gidiyorsa.Oyuncu verilen sözleşmeden sorumlu değil ama aldığı paranın hakkını vermekten sorumlu. Kariyerse Falcao'nunki de kariyer, herif sakatken onu niye eleştiriyorsun o zaman? Bilerek ya da bilmeyerek oynamayan, toptan kaçan, yerinde sayan adam dünyanın her yerinde eleştirir. Hele bunu 4 sezon üst üste istikrarla tekrarlayan adam daha da eleştirir. Ülke futbolunda biatçılık bitmiyor anasını satayım.
terimle ne alakası var olayın peki herşeyi oraya bağlıyorsunuz.Yav atmamış da 85'te çıkartıp Tugay'ın eline bırakmış, ne fark eder? Kaptanıydı bu herif takımın.
okay bana sıkıntı yok benim cebimden çıkmadı klüpte görüdügm kadarıyla batmadı 2 sezon boyunca şmapiyonluklar bana yeter yetmeyen için de inş o eksiklikleri bi yerde kapatırlarbir buçuk senelik performans nasıl yeterli oluyor onu anlamıyorum ben de. Kendisini oyunda tutabilmek için hiçbir şey yapmadı zibilyon euro para kazandı. O yüzden tepki gösterenlere vefa demek yerine anlamaya çalışmak lazım. İlk geldiği sezonki performansı muhteşem ama gerisi bir fecaat. Gerisi dediğim de koskoca 7 yıl işte.