Fatih Terim: "Selçuk İnan, bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır"

Aynen kral sezon başı ligin en alternatifli en iyi kadrosuna sahip takımın anasını bellemekte emeği büyük . Önce şampiyonlar Ligi'nde rezil etti sonra ligde rezil etti. Ligin ilk yarısı rezil top oynatıp devre arası operasyon var dedi o kadar topçu gönderip yenisini aldırdı ligin ikinci yarısıda takımın anasını belledi şimdide ciddi bir tamirat gerek tornavida kerpeten falan diyor.
Olumlu düşünelim ya hic hocamız olmasaydı bu günleri atlatamazdık

________________________________________imza _____________________________________

Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz

Yav bel altı vurmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz, hakikaten konuşulmaz sizinle. Bir tarafta 30 yıldır Galatasaray cebine 5 kuruş koymamasına rağmen canı gönülden takımını, kulübünü destekleyen adam var, diğer tarafta 2 yıl top oynayıp gerisinde yatarak Galatasaray'ın cebinden yemiş, yaşıtları yeni kariyere başlarken futbolu bırakmış, geçtim Galatasaray'ı hayatını idame ettirdiği mesleğine bile azami ehemmiyeti göstermemiş adam var ve anca o cefakar taraftara küfür etme, çocuk gibi laf sokma derdinseniz. Biri iki ters eleştiriye mal diye ortaya çıkıyor, diğeri türü rengi belli olmayan diye patlatıyor. Bir yol olmaz bizden.
aynen olmaz zorlama sen

Tahminimce insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en şanslı birkaç kişisinden biri. Hiç bir şey oynamadan yıllarca milyonları cukkaladı. Şimdi de antrenör olarak sömürmeye devam edecek. Ne bitmez selçuk çilemiz varmış...

Tahminimce insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en şanslı birkaç kişisinden biri. Hiç bir şey oynamadan yıllarca milyonları cukkaladı. Şimdi de antrenör olarak sömürmeye devam edecek. Ne bitmez selçuk çilemiz varmış...
Böyle şanslı isimler kimlerdir

keske böyle bi konu acıp bizleri bilgilendirseniz renktaş

iyi forumlar

Yav bel altı vurmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz, hakikaten konuşulmaz sizinle. Bir tarafta 30 yıldır Galatasaray cebine 5 kuruş koymamasına rağmen canı gönülden takımını, kulübünü destekleyen adam var, diğer tarafta 2 yıl top oynayıp gerisinde yatarak Galatasaray'ın cebinden yemiş, yaşıtları yeni kariyere başlarken futbolu bırakmış, geçtim Galatasaray'ı hayatını idame ettirdiği mesleğine bile azami ehemmiyeti göstermemiş adam var ve anca o cefakar taraftara küfür etme, çocuk gibi laf sokma derdinseniz. Biri iki ters eleştiriye mal diye ortaya çıkıyor, diğeri türü rengi belli olmayan diye patlatıyor. Bir yol olmaz bizden.
ister konuş ister konuşma çokta umrumda değil afedersin. kendince bi gönderme yapıyorsun aynı oranda benzer karşılık görünce sizle konuşulmaza dönüyorsun. ya onu yapma ya bunu duyma. selçukla alakalı ister saygı duy ister saygı duyma problem değil hatta umrumda bile değil 4. yıldız sezonu sonrası benim içinde kendisi yok hükmündedir.
benim sana söylediğim olay bambaşka bişeydi ilk. döndün dolaştın kendince olayı selçuk ile alakalı saygıya getirdin kimilerinin kişileri daha ön planda tuttuğuna getirdin. halbuki ilk alıntıma dönersen söylediklerinle bu olayın alakası olmadığını göreceksin. istiyorsunuz ki dilediğiniz gibi yalan söyleyin geçmişi alakasız bi şekilde bi yerlere bağlayın herkes size katılsın kimsede bişey söylemesin. benzer konularda son tartıştığım insanların tek problemleri buydu. dediğin gibi sizden bi yol olmaz

Tarık Çamdal gerçeği var. Adam yine aaist yaptı frikik attı lütfen ama

Maaşı azaldığı gibi yardımcı hocalığa geçiş yaparak söğüşlemeye devam edicek büyük kaptan Gs malı deniz zaten

Fatih hoca kotu,Apo baskan kotu,Hasan Sas kotu,Arda Kotu,Selcuk kotu,kim iyi abi size gore Fenerli Emre mi,Fenerli Ersun mi Aykut mu Ali Koc mu .Yaw hic mi tutugunuz takimda belli bi basari yasamis belli bi basari getirmis adamlara sempati duymuyorsun ?Taraftarlik onune gelene sallamak mi?

Fatih hoca kotu,Apo baskan kotu,Hasan Sas kotu,Arda Kotu,Selcuk kotu,kim iyi abi size gore Fenerli Emre mi,Fenerli Ersun mi Aykut mu Ali Koc mu .Yaw hic mi tutugunuz takimda belli bi basari yasamis belli bi basari getirmis adamlara sempati duymuyorsun ?Taraftarlik onune gelene sallamak mi?
Valla gardas kim iyi bilmemde selçuk la arda iyi değil onu biliyorum. Ha ben selçuk iyi td felan olur onu bilmem ama galatasarayin ondan alacagi vardır vefa borcu yoktur onu bilirim 2013 ten beri yerine bi genç deneselerdi keşke daha fazla şey kazanirdik

belki teknik kadroda önemli işler yapacak bu kadar önyargılı olmayın. eğitimlerini alıp fatih hocanın yanında yetişirse türk futbolu bir teknik direktör kazanabilir.

Valla gardas kim iyi bilmemde selçuk la arda iyi değil onu biliyorum. Ha ben selçuk iyi td felan olur onu bilmem ama galatasarayin ondan alacagi vardır vefa borcu yoktur onu bilirim 2013 ten beri yerine bi genç deneselerdi keşke daha fazla şey kazanirdik
Vallaj yukarda yazdiklarim gecerli taraftara gore hrpsi kotu kim iyi onlara gore Emre ersun Aziz?kim ksrdesim kim basarili olmussa nefret ediyorlar fenerlilerde nefret ediyor bu adamlardsn ne farkin var senin fenerlilerden?

25 yildir kimden td yapmista ,selcuktan yapacak

Selcuk belki iyi bir td olabilir amaFatih Terimin yanin da olamayacagindan adim gibi eminim

Geri
Üst Alt