Fatih Terim Sezon Sonu Bırakır mı?

Hersey tadinda bitmeli iyidi hosdu ama artik birakmali, modern futbola uzak kalinca avrupa ile mount Everest gibi makas acildi ve yakinda anadolu takimlara bile acilacak duruma gelecegiz. Tam ne oynatmak istedigini kendi bile bilmiyor denedigi birsey basarisiz olunca bunu düzeltmek yerine sil bastan farkli bir sistem deniyor.

Adaletli forma dagitmamasi mac icinde faciya yaratacak oyuncu degistirmesi, rakip takimlardan cok hakemle ugrasmasi her sezon bilmem kac mac gereksiz ceza yemesi artik biktirdi. Bu saatden sonra Galatasaraya fayda yerine zarar vermesi yüzünden artik emekli olmali. ilerde daha vahim olaylar yasamak istemiyorsa izin isteyip torun sevmeli.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyon olamazsa gider gibi geliyor bana.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Parayı o kadar seviyor ki hayatta bırakıp gitmez.
Zamanın da para için tüpçü'ye koşmuş biri şimdi girecek yeri yok iken nereye gider?

Kovmazsak eğer bizi batırmaya devam edecek.
eleştiriyorsun anlıyorum hak verdiğim noktalar da var güzel kardeşim.

Ama konuştuğun laf o kadar yakışıksız ki anlatamam. Yahu bu adamın dünya kadar parası vardır.Yaş olmuş 70. Ekstra 3 milyon avro alacağım diye bu yaşında bu kadar ortalıkta hastalık varken bu kadar büyük baskıya tek başına göğüs germeye çalışır mı?

Koçu tffsi osu busu herkese karşı dimdik duruyor, tamam saha içindeki olayda haklılık nedenlerin var ancak bu adam Galatasaraya ömrünü vermiş, ha boşuna mı verdi hayır Galatasaray da onu buraya getirdi. Ancak ben bile kendi bütçem doğrultusunda belirli bir para mı Galatsaray şampiyonluğu mu desen para kazanılır Galatasaray şampiyon olsun derim.

Bu adam bunu yapmaz güzel kardeşim en azından para için yapmaz. Bu şekilde bir lafı Galatasaray için hatta Türk futbolu için bu kadar önemli bir karaktere söylemen hoş değil.

Başka takımda olsa bu adam taparlar, biz adama neler diyoruz. Bu fenerlilerin beşiktaşlıların ağzındaki lafları ağzına alma bence. sen imParator falan da dersin yakışmaz sana

eleştiriyorsun anlıyorum hak verdiğim noktalar da var güzel kardeşim.

Ama konuştuğun laf o kadar yakışıksız ki anlatamam. Yahu bu adamın dünya kadar parası vardır.Yaş olmuş 70. Ekstra 3 milyon avro alacağım diye bu yaşında bu kadar ortalıkta hastalık varken bu kadar büyük baskıya tek başına göğüs germeye çalışır mı?

Koçu tffsi osu busu herkese karşı dimdik duruyor, tamam saha içindeki olayda haklılık nedenlerin var ancak bu adam Galatasaraya ömrünü vermiş, ha boşuna mı verdi hayır Galatasaray da onu buraya getirdi. Ancak ben bile kendi bütçem doğrultusunda belirli bir para mı Galatsaray şampiyonluğu mu desen para kazanılır Galatasaray şampiyon olsun derim.

Bu adam bunu yapmaz güzel kardeşim en azından para için yapmaz. Bu şekilde bir lafı Galatasaray için hatta Türk futbolu için bu kadar önemli bir karaktere söylemen hoş değil.

Başka takımda olsa bu adam taparlar, biz adama neler diyoruz. Bu fenerlilerin beşiktaşlıların ağzındaki lafları ağzına alma bence. sen imParator falan da dersin yakışmaz sana
Şerefsizim duygulandım gözyaşlarım pıt

bırakmaz

öncelikle milli takım boşta değil ve boşalacak gibi de görünmüyor

mesela şenol euro 2020den sonra bırakıyorum desin temmuzun ortasında bile bırakabilir ama şu anda bu ihtimal olmadığı için bırakmaz

büyük bir mağduriyetle gitmeye çalışacaktır

bjk şampiyon olursa o ihtimal azalır fener olsaydı oradan taraftara yürüyüp bırakıyorum diyebilirdi ki bu ihtimal de azaldı

başkan adaylarından kimse de hocayla çalışmayacağım demiyor öyle olsaydı onlardan önce yine taraftara yürüyerek bırakırdı ama o ihtimal de yok

dolayısıyla seneye de devam eder gibi

Sanmam.

Ama biraktirilmali , sozlesme uzatilmamali. Ama ne mevcut, ne de aday baskanlar FT yi yollayamazlar.

Yazma bana! Engelleyemiyom da
1616788792678.webp

Bırakması gerek ama sanmıyorum.
Gelecek seneyle ilgili bile planları yaptığını deklare ediyor çoğu zaman.
Muslera için araya girerim derken Moha ve Onyeyi de alacağımızı da hep söyledi.
Transfer listemizi açıktan da veririz demişti. Ali Koç ile olan savaşında da ilk pes eden olmaz gibi.
Bu tabii yeni yönetime de bağlı bir şey. Karar mercii liseliler olacaktır.

Geri
Üst Alt