Fatih Terim Sezon Sonu Bırakır mı?

eleştiriyorsun anlıyorum hak verdiğim noktalar da var güzel kardeşim.

Ama konuştuğun laf o kadar yakışıksız ki anlatamam. Yahu bu adamın dünya kadar parası vardır.Yaş olmuş 70. Ekstra 3 milyon avro alacağım diye bu yaşında bu kadar ortalıkta hastalık varken bu kadar büyük baskıya tek başına göğüs germeye çalışır mı?

Koçu tffsi osu busu herkese karşı dimdik duruyor, tamam saha içindeki olayda haklılık nedenlerin var ancak bu adam Galatasaraya ömrünü vermiş, ha boşuna mı verdi hayır Galatasaray da onu buraya getirdi. Ancak ben bile kendi bütçem doğrultusunda belirli bir para mı Galatsaray şampiyonluğu mu desen para kazanılır Galatasaray şampiyon olsun derim.

Bu adam bunu yapmaz güzel kardeşim en azından para için yapmaz. Bu şekilde bir lafı Galatasaray için hatta Türk futbolu için bu kadar önemli bir karaktere söylemen hoş değil.

Başka takımda olsa bu adam taparlar, biz adama neler diyoruz. Bu fenerlilerin beşiktaşlıların ağzındaki lafları ağzına alma bence. sen imParator falan da dersin yakışmaz sana
tedx e çık be adam

Şampiyon olursak, sözüm bitti der ve bırakır, %100 bırakır. Şamp olamazsak, başarısız olarak kariyerini sonlandırmak istemez ve devam eder, gelen yönetim göndermezse tabi.

Bırakır mı bırakmaz mı bilmiyorum, bırakması fayda mı yoksa zarar mı getirir bilmiyorum ama şundan çok eminim ki saçma sapan isimlerle başarısız olunca Fatih Terim diye ağlayacak bugün gitsin diyenler de dahil!

İçinde Fatih Terim'in de olduğu sağlam bir teknik yapılanma gerekir bence. Ömer Erdoğan uzun vadede kesinlikle Galatasaray için hazırlanmalı!

Sampiyon olsakta olmasakta birakmaz, kovabilecek bir yonetim secilmeli.

Milli Takım, İtalya v.s. bir teklif olmadığına göre kendi bırakacağını zannetmem.

Geri
Üst Alt