Fatih Terim Sonrası Teknik Direktör Adayınız Hangisi?

İlhan Palut net
Konyaspor gibi (Aykut kocaman futbolu) kabız futbol oynayan camiayı pozitif futbola evirdi Aykut'un mentalitesini değiştirmek için ne td'ler heba oldu bu camiada

Ben de çok beğeniyorum oynattığı futbolu.. Özellikle bizim takıma nefes aldırmamıştı arenada..
fb'yi de ezmişti ilk 45 dk sonra konya'lıların fiziksel gücü izin vermedi oyundan düştü ben gelebilecekler arasında okan buruk'u istiyordum ama palut daha çok şey vadediyor.Şimdiden söz kesmek lazım önümüzdeki sezon için.

Kur nedeniyle yabancı işi zor gibi duruyor. Padişahımız sürpriz olur da giderse yerli biri gelecek gibi duruyor.

fb'yi de ezmişti ilk 45 dk sonra konya'lıların fiziksel gücü izin vermedi oyundan düştü ben gelebilecekler arasında okan buruk'u istiyordum ama palut daha çok şey vadediyor.Şimdiden söz kesmek lazım önümüzdeki sezon için.
Aynen mutlaka söz kesmemiz lazım.. Ama bunu şu anda düşünebilecek kafada bir yönetici yok kulüpte..

okan buruk yada ilah palut..ama uzman bir yardımcı teknik ekiple birlikte

Yabancı aklıma getirmek istemiyorum sırf hem trasnfer bütçesi ister borca harca fazlasıyla gireriz ederiz diye - tamamen fazla Euroya patlar diye aklıma geitrmiyorum.

Yerli olacaksa:
Okan'ı çok isterim - adam aktif değil bilerek , zorlaycak halin yok.
o listede ikinci tercihim Bülent Korkmaz olurdu ama oda kaldıramayabilir.

Başakşehir maçı yorumlarımda da vardı - bizim tüm yardımcı tekinik ekibi topla 1 tane Emre Belozoglu bile etmez o pozisyon için.

Belki FT'nin yanında biraz sorgulayan , hep buyrun hocam demeyen yardımcı olsa belki FT'nin performansı bu kadar kötü olmayacaktı.

Yani şu listede en mantıklı hamle Okan Buruk olurdu, hem ligde hem Avrupa 'da başarılı oldu

Okan Buruk gelsin. Hem bizde futbolcu olarak şampiyonluklar yaşadı, hem de teknik direktör olarak şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi deneyimi var. Ligde oynattığı zaman zaman çift forvetli sistem de bize uyacaktır. Oyuncu ve teknik direktörken de hırslı biri. Camiamıza yanlışları olmuştur ama zaten çok önceden takıma transfer edilerek affedilmişti.

Geri
Üst Alt