Mustafa Güven
Sarı Üye
- 26 Eylül 2021
- 881
- 1.122
- 208
İlhan Palut ya da Okan Buruk acilen göreve!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de çok beğeniyorum oynattığı futbolu.. Özellikle bizim takıma nefes aldırmamıştı arenada..İlhan Palut net
Konyaspor gibi (Aykut kocaman futbolu) kabız futbol oynayan camiayı pozitif futbola evirdi Aykut'un mentalitesini değiştirmek için ne td'ler heba oldu bu camiada
fb'yi de ezmişti ilk 45 dk sonra konya'lıların fiziksel gücü izin vermedi oyundan düştü ben gelebilecekler arasında okan buruk'u istiyordum ama palut daha çok şey vadediyor.Şimdiden söz kesmek lazım önümüzdeki sezon için.Ben de çok beğeniyorum oynattığı futbolu.. Özellikle bizim takıma nefes aldırmamıştı arenada..
Aynen mutlaka söz kesmemiz lazım.. Ama bunu şu anda düşünebilecek kafada bir yönetici yok kulüpte..fb'yi de ezmişti ilk 45 dk sonra konya'lıların fiziksel gücü izin vermedi oyundan düştü ben gelebilecekler arasında okan buruk'u istiyordum ama palut daha çok şey vadediyor.Şimdiden söz kesmek lazım önümüzdeki sezon için.