Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

Yardımcı konusunda bilgim yok demesi , Işıtan Gün'ün Başkan'ın bilgisi dahilinde görüştüm demesi tamamen hocayı gönderme düşüncesinin göstergesi. Hafta içi başkanın toplantı yaparak yolları ayırma düşüncesini söyleyeceğini düşünüyorum . Umarım böyle bir şey gerçekleşir. Yoksa gelecek maçta takımı izleyecek taraftar bulamazlar.

Yardımcı konusunda bilgim yok demesi , Işıtan Gün'ün Başkan'ın bilgisi dahilinde görüştüm demesi tamamen hocayı gönderme düşüncesinin göstergesi. Hafta içi başkanın toplantı yaparak yolları ayırma düşüncesini söyleyeceğini düşünüyorum . Umarım böyle bir şey gerçekleşir. Yoksa gelecek maçta takımı izleyecek taraftar bulamazlar.

Benim başkana dair zerre inancım yok
Çünkü başkan olduğu bile şüpheli
Kovsun, önceki yaptıklarını unutup tekrar desteklerim ama kovamayacak bence

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Yapamadı gitti dedirtmemek için bir süredir mevzuyu uzatıyor görevden ayrıldığı an en çok hoca rahatlar muhtemelen. İş hocadan çıktı artık çağırıp tatsızlık çıkmadan karşılıklı ayrılmayı isteyeceksin yanaşmıyorsa kendin göndereceksin.

Rakiplerin kaçtı diyecek olmasını yediremiyor ama takımın bu halini, sıralamadaki yerini ve bizlerin talebini yediriyor kendine, öyle mi! Tek inadı bu. AL ml değil, geçiniz!

Yarın Sivas 1 puan, Kayseri 3 puan alırsa 2 takım da bizi geçiyor 13. sıraya düşüyoruz gençleşme 3 yıllık proje ayağına küme düşürecek adam bizi göz göre göre gidiyoruz Spor Toto 1. Ligine doğru tarihimizde bir ilki yaşayacagiz gibi çok kötü

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençleştirme operasyonu diye sürekli bahane uyduruyoruzda Kerem ve Nelson dışında kim bu gençler.??? Rakiplerimiz bile iyi genç kaleciler bulmuşken bizde o bile yok. Gençleştirme operasyonu ayağına 25 m euro ve 1 sezon çöpe atıldı.

Ya bırak, haginin popescunun şükürün bilmem neyin hepsini saydırma bana, onların başarısıydı o. Hasbelkader cahil şansıyla yaptı ne yaptıysa da.
hocanin elline ver real madridle, arsenal ile kapisacak bir takim seni sampiyon yapsin.

ama elline türkiye ligine esit bir takim verirsen aynen böyle rezil eder.

lucescunun, geretsin sampiyon oldugu kadrolarla ilk 5e zor girerdi.

Masal okuma hoca.
Istifa et başka da bir şey istemiyoruz.
Senin hayallerin felan hepsi sen de kalsın.

Gscimbom mobil

Yanlış hatırlamıyorsam bu imza töreninden 1 2 hafta önce de hakem hatalarıyla kaybettiğimiz bir maçtan sonra federasyonla sonuna kadar mücadele edeceğim demişti sevgili hocamız.
işte bu videoyu herkese izletin hocanın gerçek yüzünü görsün herkes

hiçbir zaman kadro kuramayan başkalarının kurduğu kadroyu motive ederek başarıya ulaşan biri.. hagi popescu taffarel snejderi istememiş ama onlar sayesinde başarılı olunca da efsane olmuş.

Geri
Üst Alt