Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

Sonuna kadar devam edeceğiz ha. Lan elde hicbirsey kalmadı dalga mi geciyorsun. Utanma arlanma kalmamis

İnsanların saygısını kaybetmek mi istiyorsun hocam?

40 yılda kazandığını 4 yılda yıkıyorsun.İstifa et, güzel ayrıl.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne üzülmesi yav? Çoğu villalarına çekilip viskisini yudumluyordur.

son tam olarak neresi oluyor, küme düşmek mi nedir. ben de bulsam beni ne yaparsam yapayım kovmayan bi kulübü ben de gitmem. koskoca galatasaray efsanesi kendi kendini bitirdi, defalarca kez dedik zirvede bırak diye. ısrarla nefret ettirerek bırakmak istiyor

Golcü yoklar dediğin prensin Halil vardı ya? Diğer 2si varken de Halil oynattin haftalarca. Az dürüst ol hoca.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi hocamiz olmasa bsg derdim de şimdi elimizi kolumuzu bagladi hoca. Malum gecmiste buyuk basarilari var
Ya bırak, haginin popescunun şükürün bilmem neyin hepsini saydırma bana, onların başarısıydı o. Hasbelkader cahil şansıyla yaptı ne yaptıysa da.

Sonuna kadar devam edeceğim diye okudum, vah ki ne vah...

takım ilk yarının son 8 maçında 1 galibiyet almış. hala ilk yarı sonundaki iyi futbolu devam ettiremedik diyor. sahanın kenarında futbolu yorumlayamıyor, tribünden izledi kaç maç oradan da anlayamamış. katarakt falan var herhalde, bir göz doktoruna görünmesini tavsiye ederim hocaya.

nasıl bir koltuk sevdası varsa kariyerinin sonuna gelmiş olan adam sergen kadar olamıyor. adam çıktı delikanlı gibi yapamıyorum dedi, bastı istifayı. bizimki her maç masallar anlatıyor. sanki bir kendi akıllı, milyonlarca taraftar gerizekalı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt