Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

Bu sene şampiyon olamasak bile seneye bu takımın iyi bir yapılanmayla şampiyon olacağını düşünmekteyim
Ve bu teknik ekip ve oyunculara biraz şans vermeliyiz
Kolay değil
İmparatorluklar da tek 1 günde kurulmuyor..

Zaten Trabzon şampiyon olacak üzülmeyin
Kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz dostlarım..

Helal olsun hocama be bırakıp kaçtı dedirtmiyor kimseye. Sonuna kadar devam hocam artık nereye varırsa

iniş-çıkışları kabul ediyorum. Ama biz inişe devam ediyoruz. Golcü mevkisinde olan oyuncularımız şu an yoklar. Onun da bir sıkıntısı var.
Burayı alintiladim çünkü o yok olan oyuncular varken de yine Halil'i oynatan sen değil misin hocam.Bunadin herhalde hocam!

Düşürmeden gitmeyecek anlaşılan.

Hoca yönetimle ilgili soruya önceden hazırlanmış kağıttan bakıyor sanki arada

Utanma denilen duygu yok ki. Bomboş açıklamalarını okuma gereği bile duymuyorum. Önce Burak'ı davet etmeli istifaya. Gelen yönetim bunu, ekibini ve Arda gibi türevleri şutlar zaten.

aha bak 50 yil da dedi. yazmistim mac sonu aciklamasini devre arasinda

cesur insanlarin alacagi karara bakin ya
kenarda oturup milyonlari cebe atmak taraftarla tsk gecmek harbi cesaret ister

Hocam yanlışı savunma hocam, göte göt de artık. Projenden, gençlerden, bahsetmiyorum, görüyorsun madem devamlı düşüşü, değiştir şu oyun mentaliteni. Forvetlerin iyi değilse, madem görüyorsun bunu aldır 1 tane adam gibisinden. Sen pres, baskı, hücumla geldin buralara, pas pas pas pas, topu kapınca sakin, hızlı yok, pas pas pas pas pas. Olmuyor, Türkiye'de büyükler ve 1,2 istisna harici herkes kapanacak sana, pas pas pas olmuyor, olmayacakta. Görüyorsun ısrar etme, kendine de ihanet etmekten vazgeç, değiştir artık !

Yıllardır söylüyorum giitmeeeezzz
Parayı almadan gitmez
Takım kulüp umrunda mı sanıyorsunuz hala
Paracıklarını almadan sömürmeden batırmadan gitmez

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

ne anlatıyor bu ? Futbol teknik direktörüsün sen ne anlatıyorsun

Fatih Terim : “Tünelin sonundaki ışığı görüyorum “
Evet ışığa doğru yürüyoruz taraftar olarak

Geri
Üst Alt