Fatih Terim, Sosyal Medyadan Sarı-Kırmızılı Taraftarlara Bilgilendirme Yapacak

Söylemeye korkuyorum ama 2017-18 sezonunda Tudor hocamızın da emekleri yoksayılamaz bence... Aslan payı elbet Terim'in ama Tudor da maç başına 2.1875 puan ortalaması elde etmiş bu da son 10 sezonun 4'ünde (hatta son 3 sezonun hepsinde) şampiyon olmaya yeten bir performans.
Tudor eğer takım tıkır tıkır işlerken çomak sokar gibi 3'lüye dönmeseydi, ya da bu hatadan erkenden dönseydi gönderilmezdi. Tudor ne yaptıysa kendine yaptı, sahsen severdim ama gonderilmesi de bir o kadar doğru bir karardi cunku gidiyordu elimizdeki şampiyonluk göz göre göre.

Tudor eğer takım tıkır tıkır işlerken çomak sokar gibi 3'lüye dönmeseydi, ya da bu hatadan erkenden dönseydi gönderilmezdi. Tudor ne yaptıysa kendine yaptı, sahsen severdim ama gonderilmesi de bir o kadar doğru bir karardi cunku gidiyordu elimizdeki şampiyonluk göz göre göre.
Fener ve Malatya maçlarında denedi üçlüyü muhtemelen Fener'e sürpriz yapmak için öbüründe de hemen kovuldu. Üçlü neden böyle hor görülüyor onu da anlamam yakın zamanda trend bile oldu bu diziliş.

Mümkünse hiç konuşmasın. Ne söylerse söylesin, herkes kendine göre manalandıracak, farklı anlamlar çıkaracak. Tartışmalar iyice artacak. Kısaca klübün kötülüğüne olacak. Zaten konuşmasına gerek de yok.

Fener ve Malatya maçlarında denedi üçlüyü muhtemelen Fener'e sürpriz yapmak için öbüründe de hemen kovuldu. Üçlü neden böyle hor görülüyor onu da anlamam yakın zamanda trend bile oldu bu diziliş.

Gençler maçında başladı 5 attı başakşehirde devam ettirdi 5 yedi. Fener maçında 10. Dk da stoper sakatlanınca 4lüye geri döndü.

Gençler maçında başladı 5 attı başakşehirde devam ettirdi 5 yedi. Fener maçında 10. Dk da stoper sakatlanınca 4lüye geri döndü.
O kadar net hatırlamıyorum ama sonuçta hocanın taktik varyasyon yapması yanlış bir şey değil bence. Büyük maçları çözememişti ama bu ileride çözemeyeceği anlamına da gelmiyordu.

Nitekim Serie A'da yaptıkları boş hoca olmadığını kanıtladı.

O kadar net hatırlamıyorum ama sonuçta hocanın taktik varyasyon yapması yanlış bir şey değil bence. Büyük maçları çözememişti ama bu ileride çözemeyeceği anlamına da gelmiyordu.

Nitekim Serie A'da yaptıkları boş hoca olmadığını kanıtladı.
Taktik varyasyon denenecek zaman var denenmeyecek zaman var rengo. Muhtesem baslamissin kimse duramıyor önünde, oyun çok güçlü maçlardaki. Simdi sen bunu neden değiştirirsin. Hadi degistirdin, 2,3 mac gördün tutmadı, ust uste puan kayiplari, fark yemek ondan bundan, attigin farkin erimesi vs. neden ısrar edersin hala. Dediğim gibi tudor ne yaptiysa kendine yapti, sacma bir inat ugruna yollatti kendini. Acikcasi üzülmüştüm kendi adina, çünkü severdim kendisini.

Sosyal medya üzerinden böyle bir aksiyon yapacaksa; süreçte şahsi düşüncelerime en yakın bulduğum yorumları yapan -eski ve eskimeyen dostları- Öcal-Hıncal Uluç kardeşlerin yorumlarını dikkate almasını isterim...

Sosyal medya üzerinden böyle bir aksiyon yapacaksa; süreçte şahsi düşüncelerime en yakın bulduğum yorumları yapan -eski ve eskimeyen dostları- Öcal-Hıncal Uluç kardeşlerin yorumlarını dikkate almasını isterim...
Fatih Terim'in gönderilmesi Galatasaray'in hic bir zaman Fenerbahce'lesmeyecegini bir kez daha göstermistir.

Cok cabuk reaksiyon gösteriyoruz camia olarak.

Fatih Terim'i sevenler yayinlayacagi konusmayi dinlemeden hak verecektir, sevmeyenler ise dinlemeden yerden yere vuracaktir.

12.sira + 1,35lik puan ortalamasi kabul edilemezdi.

Taktik varyasyon denenecek zaman var denenmeyecek zaman var rengo. Muhtesem baslamissin kimse duramıyor önünde, oyun çok güçlü maçlardaki. Simdi sen bunu neden değiştirirsin. Hadi degistirdin, 2,3 mac gördün tutmadı, ust uste puan kayiplari, fark yemek ondan bundan, attigin farkin erimesi vs. neden ısrar edersin hala. Dediğim gibi tudor ne yaptiysa kendine yapti, sacma bir inat ugruna yollatti kendini. Acikcasi üzülmüştüm kendi adina, çünkü severdim kendisini.
Bence bu algı çok felaket şekilde işlendi ve narratife kapıldı herkes, ortada kayıp giden bir durum yoktu. Başakşehir ve Beşiktaş maçları rezaletti ama Malatya maçı yol kazası hüvviyetindeydi. Neyse spekülasyon yapmak istemem ama o şampiyonlukta onun da emeği vardı elbette bunu demek istedim

Umarım yarına kalmaz bu açıklama muhabbeti. Takımı etkilemesin en azından.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt