Fatih Terim Taburcu Edildi

Fatih Terim numara yaptı vs diyen gerizekalıları ciddiye almayın Allah aşkına, bir insan gerizekalılığını cümle aleme ilan etmek istiyorsa etsin. Bir kısmı fanatikliğinden dolayı insanlıktan çıkmış, diğer kısmı da net gerizekalı dünyadan bihaber. Fatih hocanın yaş grubunda olanlarda ölüm oranı %3 civarı, kesin ve net istatistikler yok ama %85'inin hafif-orta derecede rahatsızlandığını veya hiç semptom ortaya çıkmadığı yani hastanelik olmadığı biliniyor, Hastanelik olanların ezici çoğunluğu 70 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar. Yani Fatih Terim'in bu şekilde atlatacağı belliydi, aksi sürpriz olurdu.

Millet kafayı yemiş adam ölmüyor,iyileşiyor diye yalandan hasta olmuş diyorlar..Yahu tüm süreç sağlık bakanlığının kontrolünde.. Tüm testleri sağlık bakanlığı onaylıyor.. O zaman sağlık bakanlığı da bu işin içinde...Ingiltere başkanı,Ingiltere kraliçesi dahil birsürü insan hastalıktan kırılıyor bu adamların yaptığı rezilliğe bak.. Bir insanın sağlık durumuyla ilgili manipulasyon yapmak,devletin sağlık bakanlığını üstü kapalı suçlamak ve halkı böyle bir dönemde kin ve nefrete sürüklemek gibi üç ayrı suçu kapsıyor bu..Ben artık gördüğüm bu yorumların çoğunu gs kulübüne ve emniyete yollayacağım..Artık kime piyango vurursa..Yeter be kardeşim..
Hocam salla onları yaw ölse ona bile bir kulp takarlardı. Terim nefretinden insanlıktan çıkmış bir güruh ama hoca yine şamarlayacaktır bunları sıkıntı yok.

En kisa zamanda sonucun negatife dönmesi dilegiyle. Allah sifa versin gecmis olsun canim cigerim hocam

numara diyen kimler ekşici ve antucular gündemi ekşide takip eden kimler bizler yani internet kullanan önemli bir kesim peki bu çelişkiyi ortadan kaldıracak olan kimler işimize gelirse bizler gelmezse hiç kimseler bilmem anlatabildim mi sevgili dostlar ?

edit: hocama da geçmiş olsun umarım karantina süresini de sağlıklı bir şekilde atlatır

Allah şifa versin hocam.kendine iyi bak inşallah en kısa sürede toparlarsın

fbde corona'nin C si yok Ligi iptal edip avrupa geliri icin yalan söyledi Basketbol icin de rezilligi örtmek icin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Millet kafayı yemiş adam ölmüyor,iyileşiyor diye yalandan hasta olmuş diyorlar..Yahu tüm süreç sağlık bakanlığının kontrolünde.. Tüm testleri sağlık bakanlığı onaylıyor.. O zaman sağlık bakanlığı da bu işin içinde...Ingiltere başkanı,Ingiltere kraliçesi dahil birsürü insan hastalıktan kırılıyor bu adamların yaptığı rezilliğe bak.. Bir insanın sağlık durumuyla ilgili manipulasyon yapmak,devletin sağlık bakanlığını üstü kapalı suçlamak ve halkı böyle bir dönemde kin ve nefrete sürüklemek gibi üç ayrı suçu kapsıyor bu..Ben artık gördüğüm bu yorumların çoğunu gs kulübüne ve emniyete yollayacağım..Artık kime piyango vurursa..Yeter be kardeşim..
her şey bir tarafa dünyayı etkisi altına alan kritik bir salgın hastalık üzerinden bile fanatiklik yapılacaksa, nefret dili kullanılacaksa , ne anlamı kalır futbolun ,sporun.
İnsanlığın olmadığı ,vicdanın olmadığı yerde spordan bahsedilebilir mi.
Tek kelimeyle Yazıklar olsun.

Fenerliler ve Bjk'liler Hoca ölmediği için üzülüyor. Utanma, arlanma olmadan yarın akıllarıyla bu hastalığın tiyatro olduğuna dair şeyler yazıyorlar. Unutmayın bu günleri, bu yaşananları. Lütfen hiçbiriniz bu rezil camiayı veya taraftarını ehveni şer olarak görmeyin. Burda bazen görüyorum fb taraftarı bjk'den iyi falan deniyor. Alakası bile yok. Hepsi aynı okun laciverti. Çok büyük bir kompleks altında eziliyorlar. Emin olun çoğu bu habere üzülmüştür. Harap ve bitap haldeler. Nasıl bu kadar iğrenç olabiliyorlar, benim düşüncem bizim toplumumuz genel olarak ahlaksız. Kıskançlık, haset ne kadar pis duygu varsa zirvesine kadar var çoğu kişide.

Söylemiştik iyileşir döner diye. Savaşçı adam sonuçta.​

Allaha şükür tamamen atlatır inşallah hocam. Fesatlarıda kafaya takmayın ilk yarı başladığında yaptıklarını hatırlayın ve 2. yarı nasıl hüsrana uğradıklarını düşünün. Onlar hüsrana uğramaya layık. :ka:

Sağlık bakanlığını da mı ayarlamışız vay .

Salgın çok hızlı yayılıyor ve hastanelerde sürekli bir hasta sirkülasyonu var. İyileşen hastaları göndermezseler, belki ölmek üzere olan insanları alamazlar.
Devlette hiç öyle bi hava yok ama herşeyimiz var yatağımız maskemiz kitimiz ekonomi süper gidiyor
Salgınla ilgili sıkıntı duymamızı gerektiren tek bir açıklamada gelmiyor sokağa çıkma yasağıda yok ben devleti dinleyince
içim açılıyor sokağa çıkıp koşasım geliyor dünya bu işi abartıyor diyorum.Hangisi doğru acaba devletmi dünyamı?

Geri
Üst Alt