- 15 Aralık 2011
- 18.554
- 7.313
- 1.513
Biz diyemeyiz belki ama Oytun Erbaş denen doktor kesin söylerdi...Virüs genetik olarak Galatasaraylıları az etkiliyor diyebilir miyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz diyemeyiz belki ama Oytun Erbaş denen doktor kesin söylerdi...Virüs genetik olarak Galatasaraylıları az etkiliyor diyebilir miyiz ?

Millet kafayı yemiş adam ölmüyor,iyileşiyor diye yalandan hasta olmuş diyorlar..Yahu tüm süreç sağlık bakanlığının kontrolünde.. Tüm testleri sağlık bakanlığı onaylıyor.. O zaman sağlık bakanlığı da bu işin içinde...Ingiltere başkanı,Ingiltere kraliçesi dahil birsürü insan hastalıktan kırılıyor bu adamların yaptığı rezilliğe bak.. Bir insanın sağlık durumuyla ilgili manipulasyon yapmak,devletin sağlık bakanlığını üstü kapalı suçlamak ve halkı böyle bir dönemde kin ve nefrete sürüklemek gibi üç ayrı suçu kapsıyor bu..Ben artık gördüğüm bu yorumların çoğunu gs kulübüne ve emniyete yollayacağım..Artık kime piyango vurursa..Yeter be kardeşim..

Devlette hiç öyle bi hava yok ama herşeyimiz var yatağımız maskemiz kitimiz ekonomi süper gidiyor
Salgınla ilgili sıkıntı duymamızı gerektiren tek bir açıklamada gelmiyor sokağa çıkma yasağıda yok ben devleti dinleyince
içim açılıyor sokağa çıkıp koşasım geliyor dünya bu işi abartıyor diyorum.Hangisi doğru acaba devletmi dünyamı?