Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç bir zaman sistemi olmadığı dediğin adamın 8 şampiyonluğu var.Nasıl yokmuş anlamadım vallahi.

Doğaçlama oynar FT. Bu dogaçlamayı 1996-2000 arası tutturdu. Adam kendi ağzıyla diyor zaten. Benim iddiam değil. Taktik maktik yok, bam bam bam. Türkiye liginde şampiyon olmak sistem takımı da olmaya gerek yok ayrıca. Geçen sezonda şampiyon olduk. Geçen sene biz hangi sistemle oynadık? Bilen var mı?

Doğaçlama oynar FT. Bu dogaçlamayı 1996-2000 arası tutturdu. Adam kendi ağzıyla diyor zaten. Benim iddiam değil. Taktik maktik yok, bam bam bam. Türkiye liginde şampiyon olmak sistem takımı da olmaya gerek yok ayrıca. Geçen sezonda şampiyon olduk. Geçen sene biz hangi sistemle oynadık? Bilen var mı?
taktik maktik yok bam bam bam diye bir beyanı yok ftnin

Ciddi ciddi sürekli doğaçlama oynadığını mı düşünüyorsun? Bu mudur yani sadece maç öncesi bam bam bam diye bağırır?

Kaç yaşına gelmişsiniz internet geyiklerine inanıyorsunuz. Ofsayt taktiği yok, topun olduğu yer pozisyon, toplu hücüm toplu savunma diyor ama bazılarına kalsa taktik maktik yok. 10 kişi kalıp wengerli arsenalden uefa kupasını bambamlayarak aldık zaten.

Teknik direktörluğu sadece sistemden dizilişlerden falan ibaret sanmaya devam edin öyleyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt