Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç yaşına gelmişsiniz internet geyiklerine inanıyorsunuz. Ofsayt taktiği yok, topun olduğu yer pozisyon, toplu hücüm toplu savunma diyor ama bazılarına kalsa taktik maktik yok. 10 kişi kalıp wengerli arsenalden uefa kupasını bambamlayarak aldık zaten.
zaten genelde kupanın tesadüf olduğuna inanıyor aynı kitle.
çünkü aziz öyle söyledi

Ciddi ciddi sürekli doğaçlama oynadığını mı düşünüyorsun? Bu mudur yani sadece maç öncesi bam bam bam diye bağırır?

Eski enerjisi kalmamıştır. O bam bam bam'ı demiyordur artık herhalde. Fakat takımın gol üretmek adına bir şey çalışmadığı belli. Duran top, çizgiye inip orta, savunma arkasına atılan paslar. Bunun gibi gol yollarını (yeterince) çalışmamış takım. Oyun olarak çok fazla geniş bir alana dağılıyoruz. Atak yapınca arkadakiler gelemiyor yardıma. Defans yapınca öndekiler gelemiyor. Bende anlamadım nasıl bir fikir ile çıkıyorsa.

Eski enerjisi kalmamıştır. O bam bam bam'ı demiyordur artık herhalde. Fakat takımın gol üretmek adına bir şey çalışmadığı belli. Duran top, çizgiye inip orta, savunma arkasına atılan paslar. Bunun gibi gol yollarını (yeterince) çalışmamış takım. Oyun olarak çok fazla geniş bir alana dağılıyoruz. Atak yapınca arkadakiler gelemiyor yardıma. Defans yapınca öndekiler gelemiyor. Bende anlamadım nasıl bir fikir ile çıkıyorsa.

Sezon sonu tessekur edip, yollar ayrilmali. Tek onunla degil KOMPLE teknik ekip arti OVERRATED Emre Utkucan denen scout la da yollar ayrilamali.

hocamın kimyası bozulmuş gibi üstad.

ünlü kimyagerlerden ders aldıralım hocaya

Vtx_Tuns_400x400.jpg

abdullah-avci-istifa-etmeyi-dusunuyor-musunuz-12476878_4211_o.jpg

Hayır her şeye laf edilebilir de sadece motivasyonla kimse bu kadar başarılı olamaz.

Çok hatası var ama denediği oyunun da şahsen net farkındayım, bence başarma ihtimalimiz yok ama teknik direktör olan o ve fazla inatçı, hatta egoistlik seviyesinde inat ediyor, temelde eleştirilmesi gereken nokta da bu.

Bir ötesine geçecek olursak şu an için yerini doldurabileceğimiz hoca yok, Ragnick gibi bir adam gelmedikçe de göndermek doğru değil.

Terim karşıtlığımı şu amip yüzünden bir kenara bırakıyorum

96-2000 arası için herkesi 7 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum

o döneme laf söyleyen kendini atsın köprüden

Sezon sonu tessekur edip, yollar ayrilmali. Tek onunla degil KOMPLE teknik ekip arti OVERRATED Emre Utkucan denen scout la da yollar ayrilamali.

FT'ye teşekkür edip istifasını beklemek kaos yaratıyor. FT ayrılacaksa ya emekliye ayrılsın, ya Fiorentina'ya gittiği gibi kariyer amaçlı gitsin(imkansız tabi). FT boşta kalırsa bizim taraftar başla hocalara fırsat tanımaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt