- 3 Temmuz 2012
- 139.177
- 87.703
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülkede işine gelmeyince hakaret olur işine gelince haklısın olur . Söyleşilerim yalan mı değil onun tersini söyleyen benim dediğim olmuyor mu oluyor eeee o zaman hakaret değil gerçeklerinsanlara hakaret etmeyı bırakmamanız halınde terım baslıgından atılırsınız
GSC yönetımı şeffaf ve denetlenebilir bi kurumdur ülke degildir.Bu ülkede işine gelmeyince hakaret olur işine gelince haklısın olur . Söyleşilerim yalan mı değil onun tersini söyleyen benim dediğim olmuyor mu oluyor eeee o zaman hakaret değil gerçekler
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kusura bakma da hoca da atese daliyor . Halen Mariano-Belhandayi oynatip üstüne Selcugu oynatmak nedir yakoç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lan oglum benim belhanda konusundaki kilidimi bi ac.insanlara hakaret etmeyı bırakmamanız halınde terım baslıgından atılırsınız
lan oglum benim belhanda konusundaki kilidimi bi ac.
yooo sevecektim kendisini. terim haric küfür eden etmis zaten bu cöpeacayımda kufret
Gscnin nasıl işlediğini devlet olmadığını çok iyi biliyorum Recep bey ama denetlenebilir değil. En eski adminlik yapan kişilerdenim bütün işleyişi biliyorum kolay gelsinGSC yönetımı şeffaf ve denetlenebilir bi kurumdur ülke degildir.
Ft yi isteyen elestırebılır ama onu elestırenlere hakaret etme hakkın yok.
Aynı sekilde hocaya hakaret edenlerde ceza almaktadır
Sistemı yenıden yazdık yunus beyGscnin nasıl işlediğini devlet olmadığını çok iyi biliyorum Recep bey ama denetlenebilir değil. En eski adminlik yapan kişilerdenim bütün işleyişi biliyorum kolay gelsin
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Farkettim =))Sistemı yenıden yazdık yunus bey
tamamen yerli ve milli
koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Xenforo ne zaman yerli oldu puuuu neyse belki yıllardir ulkededirtamamen yerli ve milli