Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistem hocalarına da tahammülümüz yok ki (örn: rijkaard, mancini). Bizim ülkeye en iyi terim gidiyor ama terim e de transfer yaptırılmamalı.
Sezon ortası giderse darmadağın oluruz.

Hocam malesef mental sorunlar yaşıyor, yıpranmış.
Bunda alınan cezalar, yönetimin fb lobisine ortalığı boş bırakması kadar transfer planlamasınında katkısı var.

Takımda 3 forvet ; falcao,adone,adem aynı tip oyuncu, şu takımda en az 1 tane pivot santrafor lazımdı. Babelin yerine dikine giden süratli bir adam lazımdı, babelin benzeri feguli zaten vardı elimizde.

Formayı performansa göre dağıtır ideal dizilişi bulursa toparlanırız, yönetimle olan sorunları da düzeltmeli.

1 konuya netlik getirelim 8 puanı 18 puanı kapatırım diyen adam istifa etmez, kovulmaz da
o yüzden hocanın takımdan ayrılışı fikrini kısa vadede devre dışı bırakalım

ama bu demek değil ki 7 maçta 11 puan kaybeden ve daha bjk ts başak maçlarını oynamamışken eleştirmeyeceğiz zaten hoca bunları kendi de söylüyordu geldiği zaman GS bu kadar puan kaybetmez diye

"Son 7 maçta 4 kez mağlup olmuş bir takımdan bahsediyoruz ve bu takım Galatasaray. Pek alışkın değil Galatasaray. Bu morale tesir ettiği gibi, bütün hayata da tesir ediyor. Endişeler var, moraller bozuk, hoca değişmiş, baskı mevcut. Hepsini atlattık. Galatasaray, ancak bir senede 4 maç yenilmeli." 24 aralık 2017

bu lafları dediği adam 16 maçta 32 puan alıp ts bjk başak deplasmanlarını atlatmıştı yani 16 maçta 16 puan kaybetmişti şuan ki tabloya bakarsak daha 7 maçta 11 puan kaybedip tek fb ile oynadık yani hocanın da dediği gibi Galatasaray bunlara alışık değil

neyse ki şanslıyız ligi kopartan 1 ekip yok 7 de 7 7 de 6 yapan 1 ekip olsaydı daha kritik 1 durumda olurduk

umarım şu arada oyuncuların sağlığı, kondüsyonu vs. hepsi düzelir ve hoca da kendine gelir iyi 1 ekip oluruz

Bu ülkede işine gelmeyince hakaret olur işine gelince haklısın olur . Söyleşilerim yalan mı değil onun tersini söyleyen benim dediğim olmuyor mu oluyor eeee o zaman hakaret değil gerçekler

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSC yönetımı şeffaf ve denetlenebilir bi kurumdur ülke degildir.

Ft yi isteyen elestırebılır ama onu elestırenlere hakaret etme hakkın yok.

Aynı sekilde hocaya hakaret edenlerde ceza almaktadır

koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kusura bakma da hoca da atese daliyor . Halen Mariano-Belhandayi oynatip üstüne Selcugu oynatmak nedir ya

Yav tamam rezalet oynuyoruz ama şu durumda terim istifa demek ayıp be kardeşim..
Bencede felaket kötü yönetiyor bu sezon takımı,takimda ligde çok kötü oynuyor ama şu an fb nin sadece 1 puan gerisindeyiz ve bjk nin de bu hafta kazansa bile 2 puan önündeyiz..
Fb son 5 lig maçında sadece a.gucunu yenmiş..
Bjk son 4 lig maçını kazanamamış..
Yani şu an herkes kötü..
Biraz sakin olmak da fayda var..

GSC yönetımı şeffaf ve denetlenebilir bi kurumdur ülke degildir.

Ft yi isteyen elestırebılır ama onu elestırenlere hakaret etme hakkın yok.

Aynı sekilde hocaya hakaret edenlerde ceza almaktadır
Gscnin nasıl işlediğini devlet olmadığını çok iyi biliyorum Recep bey ama denetlenebilir değil. En eski adminlik yapan kişilerdenim bütün işleyişi biliyorum kolay gelsin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray taraftarı hocanın düşmanı değil, diğer saydıkların ise emin ol başedemez hocayla ki istedikleri kadar düşmanlık etsinler.. ama hocayı yok edecek asıl düşman hocanın kendi egosu.. yaptım oldu yada yaptım olacak mantığı ile olmaz.. hesap vermem cakası ile olmaz.. adaletsizlikle olmaz.. 6-7 haftadır hangi maçı iyi oynadık, daha doğrusu bir oyun mu oynadık? Eğer bunca rezil oyuna rağmen sahaya gençleri sürüp diğerlerine gözdağı veremiyorsa hoca, bu takımın başında Fatih terim yok demektir. Öz eleştiri sözle değil, devrearasından sonra 3 oyuncu değişikliği birden yapmıyor ve takıma bu değişiklerle “ben galibiyet istiyorum arkadaş, oynamayanı affetmem” diyemiyorsa, yarım ağızla “bende hata yapmış olabilirim” demeye hakkı yok, bu hocayı bitirir ve bitirecek de.. Fatih terimden başka, kimse terime düşman değil.. bu yüzden de kendini bitirmeden gitse onun için de takım için de daha iyi olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terimin istifa etmesini istemeyenlerin amacı kovulup rezil olmasını gormek. size bu zevki yasatmayacagız. istifa edip galatasaray efsanesi olarak kalacak fatih terim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt