Öyle bir kadro kurduk ki kimsenin formasi garanti degil.
Bu sartlar altinda Belhanda´da kesik yiyebilir, Seri´de, Lemina´da, Zonzi´de, Andone´de hatta Feghouli bile. Ve su an bu saydigim oyuncular artik, her mac yüzde yüzünü verebilecek pozisyonda. Güclerini kisik ateste kullanmak zorunda degiller. Önceki Galatasaray´da Feghouli illaki lazimdi, Belhanda illaki lazimdi, ama simdi Falcao, Feghouli, Belhanda, Lemina, Zonzi ve Seri´den iki, hatta belki ücü dahi oynamasa takim yine de rakibe cok rahat üstünlük kurabilecek gücte olacak.
Stoperler tamam benim acimdan... Hoca oraya yatirim hakkin kullandi.
Bir bekler eksik... Mariano ve Nagatomo fizik olarak yükselise gecmeye basladi yavas yavas, bu güzel bir isaret. En azindan 6 ay idare etmeleri gerekiyor. Ikisi son iki macta baya iyi kostu, önceki maclara, ve gecen sezona göre. Nagatomo´nun hala sol ayagi ile o kavisli ortalari atmaya gücü yetmiyor maalesef, umarim kampin agir sartlari bu konuda meyvesini verir artik.
Linnes´in eger lisansi cikmayacak ise, 6 ay boyunca gymden cikmasin. Futbolda illaki cok kasli olmana gerek yok, ama linnes´in oyun tarzina bakarsam, daha kalinlasmasi, oyununu bizim seviyede hatta ilk 11 oyuncusu olabilecek kadar katki vermesi icin elzem olacaktir. Enerjik bir oyuncu, ama bu güclü oyun tarzina göre fiziken zayif kaldigi icin, fiziken bitmis marianodan formayi alamadi gecen sene. 19 yasindaki oyuncudan omuz yiyip yikilmak, onun oyun tarzindaki bir oyuncuya gitmiyor. Oyun stili geregi fiziken rakiplerinden üstün olmasi gerekiyor.
Umarim hoca bu takimi top rakipteyken de, bizim oyuncumuzdayken de durmayan, ve sürekli hareket halinde olan bir takim gibi oynatmayi basarir. Diagne´nin agirligindan, 33 yasindaki falzaoun arenada tam gaz basmasi, bize muhtemelen raket gibi gelecek.

Böyle bir yildizin, böyle bir hirs ile gelecegini bana anlatsalar, inanamazdim...
33 yasinda, basariya doyacak bir yasta. Ama Monaco´da bos tribünlere oynamasi, adami resmen ac birakmis, sartlar ancak bukadar uyusabilirdi. Rahat dinlendirilebilecek bir kadro da var su an...
Cok mutluyum, aglayabilirim.