Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inan bana kelimelerimi tane tane özenerek seçtim rengdaş. ambole olmussun yazdığın isimleri tekrar gözden geçirmeni nezaman geldiğini kontrol etmeni öneririm. kafadan atıyon atıyon konusuyon işine geldiği gibi nasıl olsa sayıyorum sovuyorum mıllet guluyo gecıyo dıyosun
Yazdığım isimlerin hepsi terim zamanında.
Ayrıca kimseye sovmuyorum.

Hocam nerde acaba hiç yeni transferlerle fotosu yok

Muslera ile Terim gelmeden önce anlaştık.
Sneijderi istemedigini hepimiz biliyoruz.
Hatta drogba'yi da istemiyordu.

Dur bende diger getirdiği yeteneksizleride yazayim o zaman;
umut,burak,veysel,futkan ozcal,yekta,çağlar birinci,danny,
Bak 2003 yılına hiç girmiyorum bile.

Yazdığım isimlerin hepsi terim zamanında.
Ayrıca kimseye sovmuyorum.

yanı tarık transferını terıme ihale etmeye calısan birinden diğer saydıkalrını da kontrol etmesını beklıyorum bende :asd:
neyse hadi ziyade olsun sana

Kagit üstü bu kadron son senelerin ligin acik en iyi kadrosu diyebilirmiyiz? Bu kadroyla adam gibi ve zevkli top oynatmasi sart. Umarim gepen gidene koyariz türkiyede.
Valla ben hocayı hep savunsam da Lemina ve Andone dışındaki transferleri pek beğenmedim..
Rijkaard’ın ilk yılında Keita, Elano, Kewell, Baros, Arda, Jo, G. Dos Santos lu kadronun patates olduğunu gördü bu gözler..
Ligimizde ısırmayan ve pres gücü düşük kadrolar pek iş yapmıyor ve Fatih hoca başarısını biraz da buna borçluydu.
Hoca bu sezon kendi ilkelerine ihanet ediyor sanki..

Iyi Fatih Hoca, her daim her yönetim icin bir nimettir. Yönetim devre arasinda Ndiaye´yi sattiginda Fatih Terim yönetimi ipten aldi. Sezon basinda Gomis´i satip yerine alternatif almadan basladiklari bir sezonda, yine yönetimi ipten aldi. Gec oldu ama güc olmadi, Yönetim´de ödül olarak Fatih Terim´e bol alternatifli, süperligin cok üzerinde bir kadro sunmus oldu bu sefer... Buraya kolay kolay gelmedigimizi herkes icsellestirmesi lazim. Hocaya hesap sorar gibi baski yapmanin alemi yok, adam emegi ile bu takimi buraya kadar getirdi.

Bu oyunculari elbette bir yogurma süreci olacak, sezon coktan basladi bile. Ama bundan sonra hoca cok daha keyifli ve atak bir oyun izletecektir. Dedigim gibi basarilar kagit üzerinde kazanilmaz, simdi mesele hocanin hünerlerinde.

Hoca ne zaman maçtan sonra transferler hakkında konuşsa yönetim transfer panikten transfer yağdırıyor :D

Çağlar-2010-2011
Yekta-2010-2011
Veysel-Mancini’li 2013-2014

Döneminde geldi.

Sneijder özel olarak veda ederken bile teşekkür ediyor istemedi diyorsun. Tadic’i liste başı yapmıştı sadece o dönem. Ve hayranı olduğu Kaka’yı da daha çok istemişti.

Muslera ile Terim gelmeden önce falan değil Copa Amerika’dan önce anlaştık ve bizzat Taffarel istedi. Taffarel’i getiren de Terim zaten.

Haydi bakalım hocam Allah yar ve yardımcın olsun . Allah kerim Fatih Terim

Öyle bir kadro kurduk ki kimsenin formasi garanti degil.

Bu sartlar altinda Belhanda´da kesik yiyebilir, Seri´de, Lemina´da, Zonzi´de, Andone´de hatta Feghouli bile. Ve su an bu saydigim oyuncular artik, her mac yüzde yüzünü verebilecek pozisyonda. Güclerini kisik ateste kullanmak zorunda degiller. Önceki Galatasaray´da Feghouli illaki lazimdi, Belhanda illaki lazimdi, ama simdi Falcao, Feghouli, Belhanda, Lemina, Zonzi ve Seri´den iki, hatta belki ücü dahi oynamasa takim yine de rakibe cok rahat üstünlük kurabilecek gücte olacak.

Stoperler tamam benim acimdan... Hoca oraya yatirim hakkin kullandi.

Bir bekler eksik... Mariano ve Nagatomo fizik olarak yükselise gecmeye basladi yavas yavas, bu güzel bir isaret. En azindan 6 ay idare etmeleri gerekiyor. Ikisi son iki macta baya iyi kostu, önceki maclara, ve gecen sezona göre. Nagatomo´nun hala sol ayagi ile o kavisli ortalari atmaya gücü yetmiyor maalesef, umarim kampin agir sartlari bu konuda meyvesini verir artik.

Linnes´in eger lisansi cikmayacak ise, 6 ay boyunca gymden cikmasin. Futbolda illaki cok kasli olmana gerek yok, ama linnes´in oyun tarzina bakarsam, daha kalinlasmasi, oyununu bizim seviyede hatta ilk 11 oyuncusu olabilecek kadar katki vermesi icin elzem olacaktir. Enerjik bir oyuncu, ama bu güclü oyun tarzina göre fiziken zayif kaldigi icin, fiziken bitmis marianodan formayi alamadi gecen sene. 19 yasindaki oyuncudan omuz yiyip yikilmak, onun oyun tarzindaki bir oyuncuya gitmiyor. Oyun stili geregi fiziken rakiplerinden üstün olmasi gerekiyor.

Umarim hoca bu takimi top rakipteyken de, bizim oyuncumuzdayken de durmayan, ve sürekli hareket halinde olan bir takim gibi oynatmayi basarir. Diagne´nin agirligindan, 33 yasindaki falzaoun arenada tam gaz basmasi, bize muhtemelen raket gibi gelecek. :asd: Böyle bir yildizin, böyle bir hirs ile gelecegini bana anlatsalar, inanamazdim...

33 yasinda, basariya doyacak bir yasta. Ama Monaco´da bos tribünlere oynamasi, adami resmen ac birakmis, sartlar ancak bukadar uyusabilirdi. Rahat dinlendirilebilecek bir kadro da var su an...

Cok mutluyum, aglayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt