- 1 Haziran 2015
- 27.690
- 19.242
- 2.148
Aman kalsın yoksa mahvoluruz diyenleri çok değil 6-7 hafta sonra göreceğiz, Terim ile birlikte toparlanma şansı kalmadı bundan sonrası tepetaklak ne yazık ki. Yine büyük değişimlerden geçeceğimiz garanti, inşallah hızlı şekilde yeni bir düzen oturturuz. Bu yazımdan hoca giderse her şey güllük gülistanlık olacak anlamı çıkartmayın, her türlü rezillik çekeceğiz gitse de gitmese de. Hoş zaten bir yere gideceği falan da yok bizimki kendini avutmaktan ibaret. Benim derdim bir an önce revizyon başlasın başka bir şey değil zaman kaybetmeyelim.
Takımı toparlayıp şampiyon yapsın da ben g.t olayım razıyım ama %1 ihtimal bile vermiyorum. Şimdi yazarken farkettim de dikkat ettiyseniz artık kimse avrupadan falan bahsetmiyor bile öyle bir kabullenmişlik var, hey gidi hey koskoca avrupa fatihi ne hallere düştü, yazık günah yav.
istikrarlı şekilde kötü oynadığımız için işleri yoluna koyma ihtimalimizi çok düşük görüyorum. arada bir kaç iyi maçımız olsaydı en azından takımın yüksek kaliteye çıkabileceğini görmüş olurduk ama hiç olmadı. bu nedenle hoca bıraksa dahi bu senenin boşa gittiğini düşünüyorum. hoca takımı çok kötü kurduğu için düzelme ihtimali yok bu yapının. bu sene yandı artık.
ancak seneye biten kontratlar var, kiralıklar gidecek. satış da yapabilirsek taze bir başlangıç yapabiliriz. bunu yeni hoca ile mi yaparız yoksa terim ile mi yaparız o da yönetimin karar vermesi gereken mesele.