Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman kalsın yoksa mahvoluruz diyenleri çok değil 6-7 hafta sonra göreceğiz, Terim ile birlikte toparlanma şansı kalmadı bundan sonrası tepetaklak ne yazık ki. Yine büyük değişimlerden geçeceğimiz garanti, inşallah hızlı şekilde yeni bir düzen oturturuz. Bu yazımdan hoca giderse her şey güllük gülistanlık olacak anlamı çıkartmayın, her türlü rezillik çekeceğiz gitse de gitmese de. Hoş zaten bir yere gideceği falan da yok bizimki kendini avutmaktan ibaret. Benim derdim bir an önce revizyon başlasın başka bir şey değil zaman kaybetmeyelim.

Takımı toparlayıp şampiyon yapsın da ben g.t olayım razıyım ama %1 ihtimal bile vermiyorum. Şimdi yazarken farkettim de dikkat ettiyseniz artık kimse avrupadan falan bahsetmiyor bile öyle bir kabullenmişlik var, hey gidi hey koskoca avrupa fatihi ne hallere düştü, yazık günah yav.

istikrarlı şekilde kötü oynadığımız için işleri yoluna koyma ihtimalimizi çok düşük görüyorum. arada bir kaç iyi maçımız olsaydı en azından takımın yüksek kaliteye çıkabileceğini görmüş olurduk ama hiç olmadı. bu nedenle hoca bıraksa dahi bu senenin boşa gittiğini düşünüyorum. hoca takımı çok kötü kurduğu için düzelme ihtimali yok bu yapının. bu sene yandı artık.

ancak seneye biten kontratlar var, kiralıklar gidecek. satış da yapabilirsek taze bir başlangıç yapabiliriz. bunu yeni hoca ile mi yaparız yoksa terim ile mi yaparız o da yönetimin karar vermesi gereken mesele.

hocanın üzerinemi gidiliyor

hoca gibi kafanızdan düşman uyduruyorsunuz

dünyada bakın trde demiyorum dünyada terim kadar medya tarafından koruma altına alınmış ikinci bir hoca yoktur guardiola zidane klopp filan dahil
Sadece Ali Koç'un kendisiyle uğraşıyor oluşu bile tezini yanlışlıyor açıkçası. Adamın medya gücü malum. Terime her sene 9 10 maç ceza verilirken "ama emsal ceza" diyen bir medya var karşıda. Nedense diğer konuşanlara emsal olmuyor ama orası meçhul.

Ek olarak demirörenle de arası ekstra kötü ve adam medya patronu. Tazminat olayında, mekan basmada ve milli takım prim mevzusunda neler yazılıp çizildiğini okuduk çok şükür, biliyoruz. Galatasaray'ın başarılarına da nasıl çamur atılmaya çalışıldığını görüyoruz, trt dahil buna.

Medyada kim prim yapmak istiyorsa hocaya saldırıyor çünkü haber değeri taşıyor. Avcı, ersun şenol hakkında yapılan haberlerin toplamı Terim hakkında konuşulanların yarısı yapmaz. Kulüp başkanları hatta kulüpler birliği ve federasyon tarafından tavır alınmış bir adamın medya tarafından kollandığını düşünmek için çok sınırlı kaynaklar arasında dolaşmak lazım(Hükümete yakın kaynaklarla da arasının bozuk olduğu notunu düşelim.) Ali ece, uğur karakullukçu vs. Ana akım medyanın temsilcileri bunlar değil.

Sadece Ali Koç'un kendisiyle uğraşıyor oluşu bile tezini yanlışlıyor açıkçası. Adamın medya gücü malum. Terime her sene 9 10 maç ceza verilirken "ama emsal ceza" diyen bir medya var karşıda. Nedense diğer konuşanlara emsal olmuyor ama orası meçhul.

Ek olarak demirörenle de arası ekstra kötü ve adam medya patronu. Tazminat olayında, mekan basmada ve milli takım prim mevzusunda neler yazılıp çizildiğini okuduk çok şükür, biliyoruz. Galatasaray'ın başarılarına da nasıl çamur atılmaya çalışıldığını görüyoruz, trt dahil buna.

Medyada kim prim yapmak istiyorsa hocaya saldırıyor çünkü haber değeri taşıyor. Avcı, ersun şenol hakkında yapılan haberlerin toplamı Terim hakkında konuşulanların yarısı yapmaz. Kulüp başkanları hatta kulüpler birliği ve federasyon tarafından tavır alınmış bir adamın medya tarafından kollandığını düşünmek için çok sınırlı kaynaklar arasında dolaşmak lazım(Hükümete yakın kaynaklarla da arasının bozuk olduğu notunu düşelim.) Ali ece, uğur karakullukçu vs. Ana akım medyanın temsilcileri bunlar değil.
sonuna kadar katılıyorum kuş sürüsü hocamızın korunduğu algısını oluşturmaya çalışıyor sürekli yerden yere vuruyorlar bu haberleri gördükten sonra hocaya bağlılığım daha çok artıyor.

psg ve real madrid ile aramızda derin bir bütçe farkı var bu sadece bizim değil türk futbolunun da sorunu dün realin karşısına kargalar kuşlar çıksa 5 yerdi biz başa baş oynadık andone atsa kazanırdık onuda hocamı atsın fenerli medyanın gazına gelmeyin sonra çok ağlarsınız ama iş işten geçer

PSG ve RM ile aramizda derin butce farki var, kabul..
Denizli, Genclerbirligi, Konya, Sivas vs gibi takimlarla da Galatasaray arasinda derin butce farki var.

Terim savunucuları allah için gidin tedavi falan olun. Hala şampiyonuz falan yazıyorlar. Ulan hngi oyunla şampiyonsun. Trabzon alanya fb deplasmanlarına git seni şeyine takar pervane yaparlar ne gt kalkıklığı lan bu. 2 senedir bok gibi bir ligte bok gibi top oynarak şampiyonluğa iyi alıştınız. Hadi bu senede bu futbolla şampiyon yapsın. Nasıl bi düşünce/hayal dünyanız var sizin.

Bu futbol denilen oyun koskoca mourinho yu bitirdi biz hala fatih terimden medet umuyoruz yok bitermişiz de birdaha toparlanamayız da geçin bu işleri ya bu takım terimsizde şampiyon olmuştur olacaktır da

Terim savunucuları allah için gidin tedavi falan olun. Hala şampiyonuz falan yazıyorlar. Ulan hngi oyunla şampiyonsun. Trabzon alanya fb deplasmanlarına git seni şeyine takar pervane yaparlar ne gt kalkıklığı lan bu. 2 senedir bok gibi bir ligte bok gibi top oynarak şampiyonluğa iyi alıştınız. Hadi bu senede bu futbolla şampiyon yapsın. Nasıl bi düşünce/hayal dünyanız var sizin.
lig senin deyminle halen bok gibi. diğer takımlarda enaz senin deyiminle bizim kadar bok gibi. bi alanya ne yaptığını biliyor onlarda sonunu getiremez. geçen yılda bu dönemde yine benzer neredeyse aynı kötü gidişat vardı şampiyonluk gitti demek fazla ağlaklığa kaçıyor.
avrupadan minumum gelirle dönmek minimum puanla dönmek kulübe büyük darbe üstelik bu hoca ve inadı yüzünden oluyorsa dahada yıkıcı oluyor. o konu ayrı.
yoksa geçen sezon mayıs ayının başına kadar yorumun gibi yorumlar çok söylendi. şampiyon olduk sonra başka bahaneler çıktı.lig de bu tip konuşmalar yapmak için henüz çok erken.

hocanın şu sezonki kötü performansına ciddi bir tane eleştiri göstersene 3 aydır renktaş

hangi medya olursa olsun farketmez nerede hangi yazar terime yüklenmiş

hocanın şu sezonki kötü performansına ciddi bir tane eleştiri göstersene 3 aydır renktaş

Ahbap çavus ilişkisi olduğundan hocayı pek eleştirmezler.Bu sadece terimle alakalı değil ama.Mesela ersunu da eleştiren yok.Neyse medyadakilerin söylediği çok da önemli değil.Medyada galatasarayın iyiliğini kimsenin istediğini falan da dusunmuyorum

Ahbap çavus ilişkisi olduğundan hocayı pek eleştirmezler.Bu sadece terimle alakalı değil ama.Mesela ersunu da eleştiren yok.Neyse medyadakilerin söylediği çok da önemli değil.Medyada galatasarayın iyiliğini kimsenin istediğini falan da dusunmuyorum

ben de aynen böyle düşünüyorum zaten

yerli hocaların çiftliği ülke

Bu futbol denilen oyun koskoca mourinho yu bitirdi biz hala fatih terimden medet umuyoruz yok bitermişiz de birdaha toparlanamayız da geçin bu işleri ya bu takım terimsizde şampiyon olmuştur olacaktır da
Peki son 30 yıla bakalım hocamızla kaç şampiyonluğumuz var diğer hocalarla kaç şampiyonluğumuz var hoca olmadan da şampiyon oluruz ama hoca domine eden bir kişilik istatistikler yalan söylemez

ben de aynen böyle düşünüyorum zaten

yerli hocaların çiftliği ülke

Öyle.Keşke adam akıllı bir sistem oturtacağını bildiğim bir yabancı hoca gelse.Fatih hocayı sevmeme rağmen bıraksın derim işte o zaman sezon sonu ama biliyorum 3 maç kötu oynasak yine saçma sapan hoca değiştirme döngusunun içine gireriz.O yuzden terim kalsın diyorum adam akıllı biri gelmeyecekse.Birde bu kadroyu o kurdu ve şikayet etmemesi gerekiyor.İnsanların kendisini neden sevdiğini hatırlaması gerekiyor.Ben Fatih hocayı herşeyden öte hucum futbolu oynattığı için sevdim kazandığı 8 şampiyonluktan öte.

Not:Senin ve diğer yabancı hoca gelsin bir sistem uygulasın devam edelim sözlerine katılıyorum ancak zor. 96 Yılında sosyal medya olsaydı terim diye bir efsane olmayacaktı.O 4 yediği fener maçından sonra kovulacaktı.

eğer hocamız olmasaydı galatasaray bu denli büyük olamazdı galatasaray büyüktü ama dahada büyüten dev haline getirende fatih hocadır kimsenin aklının ucundan geçmezken uefa kupasını aldı ozamanlar uefayı almak kaf dağının ardındaydı herkes için imkansız denilen şeyi başardı kimse eleştirilmez değildir ama takım düzlüğede çıkacaksa bu sene ondan başkası yapamaz.

Bir tane dediğin için Hıncal Başkanın girişmelerini örnek verebilirim. Aspor-beyaz tv deki amigoları konuşmaya gerek yok. Erman da bu sezon hiç bir katkısı olmadığını söyledi takıma. Serdar Ali de eleştiriyor. Ki ben takip etmiyorum fazla, öyle twitterda falan şahit olduklarım bunlar. Takımın oyununu eleştirmeyen yok zaten sen direkt Terim özelinde istediğin için bunları yazdım. Ki takımın oyununu eleştirmek direkt olarak hocayla bağlantılı aslında.

He GSC'deki eleştri üslubunu(!) arıyorsan(Komisyoncu, evlatçı, taktik bilmez, parator, defol vs) ekranlarda pek görülmediğini söyleyebiliriz.

eğer hocamız olmasaydı galatasaray bu denli büyük olamazdı galatasaray büyüktü ama dahada büyüten dev haline getirende fatih hocadır kimsenin aklının ucundan geçmezken uefa kupasını aldı ozamanlar uefayı almak kaf dağının ardındaydı herkes için imkansız denilen şeyi başardı kimse eleştirilmez değildir ama takım düzlüğede çıkacaksa bu sene ondan başkası yapamaz.
Porto'yla CL kazanan adam döneme uyum sağlayamadığı için başarısız oluyor futbolda ekşi başarılar argüman olarak öne sürülemez. Bence de sezon sonuna kadar kalmalı ama şu an düzlüğe çıkamadıysak tamamen kendi suçu başka hiçbir etken yok.

UEFA ve Super kupayi Galatasaray aldi. Iyi ve caliskan bir teknik adam yaninda dunyanin en iyi 5 futbolcusundan biri olan Hagi vardi. Popescu ve Taffarel gibi iki dev vardi. Tugay, Emre, Suat, Okan, Umit, Ergun gibi muhtesem bir orta saha rotasyonu vardi. Vardi da vardi. Sadece teknik adamla olsaydi bu isler, sonraki 3 gelisinde avrupada rezilleri oynamazdi Fatih Hoca.

Devre arasina kadar puan farki acilirsa tez vakit yollar arilmali, cünkü takim berbat oynuyor düzelecek gibi de durmuyor. Kagit üstünde ligi süpürecek bir takim var ama sahada hayalet gibi gezen oyuncular var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt