- 3 Temmuz 2012
- 139.297
- 87.792
- 5.338
hoca gıderse kac kısıye kebab ısmarlıcan ustadHocanin hayalini gerceklestirdim. Kendisinin ugrasmasina gerek kalmadi. Emekleri icin tesekkur edelim ve Miami'ye ugurlayalim.
Ekli dosyayı görüntüle 63991
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca gıderse kac kısıye kebab ısmarlıcan ustadHocanin hayalini gerceklestirdim. Kendisinin ugrasmasina gerek kalmadi. Emekleri icin tesekkur edelim ve Miami'ye ugurlayalim.
Ekli dosyayı görüntüle 63991
hoca gıderse kac kısıye kebab ısmarlıcan ustad
Öncesine gideceksek Tudor var Östersund'a elenen, Avrupa falan yok. Biraz daha gideceğim ama oralara gönlüm dayanmıyor, 4 yemelere doyamadığımız zamanlar, direkt 12-13'e atlayalım en iyisi. Mancini'li sezon Terim'in kadrosu, ş.l. ikinci tur. Önceki sezon Terim'le ş.l. de çeyrek final. Biraz daha geriye gidiyoruz yine bir şey bulamıyoruz. Seneler geçiyor 2008'e geliyoruz, oradalarda bir yerde Skibbe var. Uefa 4. tur. Ondan önceki sezon bir uefa 4. turumuz daha var Leverkusen'den 5 yiyerek sonlanan. Biraz daha gidiyoruz boş buralar Tromsö falan, sene 2000'lere geldik. Lucescu'yla önce çeyrek finalimiz var(yine Terim'in takımı) sonra da ş.l. de ikinci tur-bu sefer kendi takımı. Az daha gidiyoruz Uefa+Super kupaya geldik.
Başarılarla dolu yıllarımızı çaldı Terim gördüğünüz üzere xD
Taraftarın mallığı. (kendimi ayırmıyorum, bende malım) Başka adam yokmuş gibi bilmem kaç ay adamın peşinden koşanlarda ayrı mal.
kendisi yerine adayım resimdeki beyefendi. beşiktaş şampiyonluğunu hatırlamıyorum ama fener'deki iki dönemini de başarılı bulmuştum. o camia arızalı olduğu için son maçlarda çuvalladı ama bizde öyle bir şey yaşamayacaktır.
her türlü narkotik ihtiyacını da rahatlıkla tedarik edebilir istanbul'da.
![]()
Millet kendine göre gelin güvey oluyor hoca konusunda![]()
Hoca bu sene başarısız olursa yinede takımın başında kalacak... seneye başarısızlık olursa yine takımın başında kalacak.
Bu yönetim oldukça ve ultraslanın hocanın yanında oldukça bu durum değişmeyecek. Kümeye düşmedikce de kolay kolayca bu durum değişmeyecek. Bu destek Ffp konusu Özelikle önemli olduğu gibi bu isim Galatasarayın tartışılmaz Alex Fergusonu olduğu için gerçekleşek.
İnanılmaz vahim durum olmadığı müddetçe 5 yıllık sözleşmesi tamamlanıp sağlık durumu ve durumuma göre sözleşmesi uzatılabilir üstelik.
Aşırı nefret tohumu besleyen anti terimcilere tavsiyem.... gidin başka takım tuttun. Sağlığınıza yazık vallahi. feneri tuttun ne bileyim... en azından orada aynı duyguları paylaşan kişiler ile buluşup birlikte küfür edersiniz hocaya.
Yönetim mi yıkılır diyorsun? Orasını kestirmek güç tabikiBaşarısızlık durumunda bu yönetimin gelecek sezona başlayacağını sanıyorsun he.![]()
Millet kendine göre gelin güvey oluyor hoca konusunda
Hoca bu sene başarısız olursa yinede takımın başında kalacak... seneye başarısızlık olursa yine takımın başında kalacak.
Bu yönetim oldukça ve ultraslanın hocanın yanında oldukça bu durum değişmeyecek. Kümeye düşmedikce de kolay kolayca bu durum değişmeyecek. Bu destek Ffp konusu Özelikle önemli olduğu gibi bu isim Galatasarayın tartışılmaz Alex Fergusonu olduğu için gerçekleşek.
İnanılmaz vahim durum olmadığı müddetçe 5 yıllık sözleşmesi tamamlanıp sağlık durumu ve durumuma göre sözleşmesi uzatılabilir üstelik.
Aşırı nefret tohumu besleyen anti terimcilere tavsiyem.... gidin başka takım tuttun. Sağlığınıza yazık vallahi. feneri tuttun ne bileyim... en azından orada aynı duyguları paylaşan kişiler ile buluşup birlikte küfür edersiniz hocaya.

istatistik olarak başarılı ama tarihin en iyi kadrolarının hep ona verildiğini unutmayalım...