Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudorcular yallah Udinese forumuna lütfen. Efsane imparatorun konusunda çamur atarak pisletmeyelim zahmet olmazsa. Ha bide tudor konusu mevcut forumda. Orada hayal dünyanızı yaşamanız daha uygun sanki.

Teşekkürler ve saygılar.

kendisi yerine adayım resimdeki beyefendi. beşiktaş şampiyonluğunu hatırlamıyorum ama fener'deki iki dönemini de başarılı bulmuştum. o camia arızalı olduğu için son maçlarda çuvalladı ama bizde öyle bir şey yaşamayacaktır.

her türlü narkotik ihtiyacını da rahatlıkla tedarik edebilir istanbul'da.

resized_6a1a6-72614e2c5d8f103d66a97ca3d8b413f7.jpg

Hocam Tırthanda ısrarın başını yakacak.

hocam senin sene başından bu yana 11 resmi maçta attığın golü 1 maçta atanlar var

9

Öncesine gideceksek Tudor var Östersund'a elenen, Avrupa falan yok. Biraz daha gideceğim ama oralara gönlüm dayanmıyor, 4 yemelere doyamadığımız zamanlar, direkt 12-13'e atlayalım en iyisi. Mancini'li sezon Terim'in kadrosu, ş.l. ikinci tur. Önceki sezon Terim'le ş.l. de çeyrek final. Biraz daha geriye gidiyoruz yine bir şey bulamıyoruz. Seneler geçiyor 2008'e geliyoruz, oradalarda bir yerde Skibbe var. Uefa 4. tur. Ondan önceki sezon bir uefa 4. turumuz daha var Leverkusen'den 5 yiyerek sonlanan. Biraz daha gidiyoruz boş buralar Tromsö falan, sene 2000'lere geldik. Lucescu'yla önce çeyrek finalimiz var(yine Terim'in takımı) sonra da ş.l. de ikinci tur-bu sefer kendi takımı. Az daha gidiyoruz Uefa+Super kupaya geldik.

Başarılarla dolu yıllarımızı çaldı Terim gördüğünüz üzere xD

Bu arada aklıma geldi Dursun zamanı herkes Terim'in geleceğine pek inanmıyordu.Dursun varken o riske girmez diyorlardı ve bazıları şimdi Galatasaraylılığını göreceğiz diye söyleniyordu..

Terim geldi 2 sene üst üste şampiyon olduk.Şimdi biraz bocaladık benzer tipler bu seferde gitsin diye algı yapıyorlar

Dışarıdan yabancı birine desek ki yakın tarihimizin son 5 şampiyonluğunun 4 ünü bu hoca getirdi.Ama biz iyi futbol istediğimiz için hocanın gitmesini istiyoruz.Şampiyon olmasakta sıkıntı değil ne derlerdi acaba xD

kendisi yerine adayım resimdeki beyefendi. beşiktaş şampiyonluğunu hatırlamıyorum ama fener'deki iki dönemini de başarılı bulmuştum. o camia arızalı olduğu için son maçlarda çuvalladı ama bizde öyle bir şey yaşamayacaktır.

her türlü narkotik ihtiyacını da rahatlıkla tedarik edebilir istanbul'da.

resized_6a1a6-72614e2c5d8f103d66a97ca3d8b413f7.jpg

Daum Leverkusen ve Stuttgart ile de son maçta şampiyonluğu kaçırdı.Bence de iyi hoca ama Daum'da da bir cünüplük yok değil

Millet kendine göre gelin güvey oluyor hoca konusunda :)

Hoca bu sene başarısız olursa yinede takımın başında kalacak... seneye başarısızlık olursa yine takımın başında kalacak.

Bu yönetim oldukça ve ultraslanın hocanın yanında oldukça bu durum değişmeyecek. Kümeye düşmedikce de kolay kolayca bu durum değişmeyecek. Bu destek Ffp konusu Özelikle önemli olduğu gibi bu isim Galatasarayın tartışılmaz Alex Fergusonu olduğu için gerçekleşek.

İnanılmaz vahim durum olmadığı müddetçe 5 yıllık sözleşmesi tamamlanıp sağlık durumu ve durumuma göre sözleşmesi uzatılabilir üstelik.

Aşırı nefret tohumu besleyen anti terimcilere tavsiyem.... gidin başka takım tuttun. Sağlığınıza yazık vallahi. feneri tuttun ne bileyim... en azından orada aynı duyguları paylaşan kişiler ile buluşup birlikte küfür edersiniz hocaya.

Hoca bu sene başarısız olursa yinede takımın başında kalacak... seneye başarısızlık olursa yine takımın başında kalacak.

Bu yönetim oldukça ve ultraslanın hocanın yanında oldukça bu durum değişmeyecek. Kümeye düşmedikce de kolay kolayca bu durum değişmeyecek. Bu destek Ffp konusu Özelikle önemli olduğu gibi bu isim Galatasarayın tartışılmaz Alex Fergusonu olduğu için gerçekleşek.

İnanılmaz vahim durum olmadığı müddetçe 5 yıllık sözleşmesi tamamlanıp sağlık durumu ve durumuma göre sözleşmesi uzatılabilir üstelik.

Aşırı nefret tohumu besleyen anti terimcilere tavsiyem.... gidin başka takım tuttun. Sağlığınıza yazık vallahi. feneri tuttun ne bileyim... en azından orada aynı duyguları paylaşan kişiler ile buluşup birlikte küfür edersiniz hocaya.

Başarısızlık durumunda bu yönetimin gelecek sezona başlayacağını sanıyorsun he. :o

Bu maç sonunda yönetim ile kavga etmeye başlayıp bi kaç haftaya kaçacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:asd::asd:

Şu takımı düzlüğe çıkart hoca senden başkası bunu yapamaz kes şu heriflerin kellelerini

496E2865-C254-4B88-A1BE-8C78F89CD3C5.webp

Daha bu algıcı yavşak AKŞAM GAZETESİNİN haberlerini paylaşmayın!

Galatasarayın 2000 kadrosu isim olarak şu kadro kadar iyi bir kadro değildi.96 Yılında ki kadroya hiç değinmiyorum.Anadolundan ve altyapıdan gelmiş onlarca topçu vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt