Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek hatasi var yeterince bilmediği sistemi takima empoze etmeye çalışması. Ne set oyunu ne pas oyunu bilmezsin sen hoca. Nerde pres futbolu ulan Vallaha bol gollü kaos futbolunu bile özledim. Ayrica o yardımcılar falan ne ise yariyo hepiniz mi körsünüz bu takimda kanat yok tüm kanatlar hamit altintop hizinda.

Yav maç stresidir gitmesini istiyorsunuz anlarım gelip terime burada sallayanlar adam değil çok net söylüyorum

Galatasaray efsanesine az saygınız olsun

Bu futbol ile bir cacık olmaz yani.

Bunun baş sulorumlusu hocadır sonra iki üç oyuncu ama onları halen hoca olduğu için pekte yükleniyor insan bunlara.

İstifası işe yarayacak ise etsin ama işe yaramayacak bence bu tür hamle bu sezon adına

Hoca Galatasaraya gelmiş geçmiş en başarılı antrenördür ama biatçı tayfa şunu anlamıyor, devir değişti ve kendisinin vakti geçeli çok oldu. Sahada futbol oynarız takım kötü gider yemin ediyorum ben eleştirmem, başkası gelse bir ton karın ağrısı çekeceğiz sonuçta hoca 1-2 ufak dokunuşla düzeltir derim. Olmuyor yani hoca çok geride modern futboldan git gide kendini rezil ediyor.

Gitsin de bir göreceğiz bakalım süreci bu mesaj burada kalsın

Bunun altı küme düşmek zaten... Gitse göreceğiz de bazıları yüzünden kendisini kulübün sahibi sandığı için ve başımızda Aysal gibi kendisi gibi bir egoya sahip başkan olmadığı için zor görünüyor.

Ama dediği doğru seneye yeni bir takım kurmak zorunda kalacağız ve inşallah o iş teknik kadrodan başlar. Ben kulübün caycisina bile razıyım. En azından kulübün 20 milyonu kasada kalır. O da oynatır bu kadroya bu futbol görünümlü eziyeti.

Bu da burada kalsın...

Adaletli forma dağıtmazsan bundan çok daha beter olursun Sinyor Terim

Yeter artık ya istifa et ya da adam akıllı forma dağıt

Bana kalsa istifa etmeni istiyorum

Kalsan da artık bir yararın olduğunu düşünmüyorum

Fatih Terim’in takıma hiçbir katkısı yok! Fatih Terim’in takımı böyle oynamaz! Oyuncular istediğini yapamıyorsa oynatmayacaksın! Gençleri koy gerekirse! Bir şeyler yap artık. Fatih Terim’i tanıyamıyorum.

çıkar konuşur yine taraftarımız sabretsin ocak ve haziran'da bize müsade etsin der.

Şu takımı oynatamıyor aklım almıyor , artık bu mesleği bırakmanın vakti geldi

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Küfür edenlerin şerefine kayayım da hoca sende şamatayı kes üstüne düşeni yap artık yeter yetti. Şunlar x hocanın icraatı olsa elli defa kovulmuştu. Camia da çıt yok.

Aga sen Galatasaraylımısın? Yani hiçmi üzülmüyorsun şu futbola, takımın şu haline? Oynadığımız bu rezalet futbolla ilgili bir mesaj at yahu niye direk Fatih Terim'i savunma moduna geçtin? Fatih Terim senin için Galatasaray'dan öndemi geliyor? Bende bu yaşıma kadar Terimciydim ama sonuç ortada adam resmen taraftarın aklıyla alay ediyor. Şu oynanan futbolu görünce hiçmi sinirlenmiyorsunda direk Fatih Terim'i savunma moduna geçiyorsun her hafta aynısın.

images

Gerçi bunu önceden yazan sucukculara bonfile versen fenerli bile olurlar o kadar Galatasaraylı bunlar.

Sampiyonluk gitmedi bence ben diyeyim. Fatih Hocam istifa ederse bir cosku gelebilir. Fatih Hocam sezonu tamamlarsa ilk 5 e giremeyiz.

Yahu yerine gelen adamın gayet iyi performansı vardı adamı el birliğiyle yediniz aydın hikaye anlatmayı bırak. Adam daha ilk maçına çıktı terim diye bagirıldı. Adamın lig performansı da yeterliydi terimden sadece 2 mağlubiyet aldı diye herifin kelle alindi.

Simarikligi bırakın yahu

Yeminle birşeyin dozajını kaçırmada üstünüze yok.
Oynattığı oyuna söv vs de ötesine ayıp denen bişey var edilecek laf mı onlar?

Aga sen Galatasaraylımısın? Yani hiçmi üzülmüyorsun şu futbola, takımın şu haline? Oynadığımız bu rezalet futbolla ilgili bir mesaj at yahu niye direk Fatih Terim'i savunma moduna geçtin? Fatih Terim senin için Galatasaray'dan öndemi geliyor? Bende bu yaşıma kadar Terimciydim ama sonuç ortada adam resmen taraftarın aklıyla alay ediyor. Şu oynanan futbolu görünce hiçmi sinirlenmiyorsunda direk Fatih Terim'i savunma moduna geçiyorsun her hafta aynısın.

Takılma renktaş aklınca trollüyor işte

bir zamanlarda Selçuk için aynısını yapıyordu

Mantıklı bir Galatasaraylıyım diyelim

Yabancı bir hoca ile senelerimize elveda diyeceğiz.Fatih hoca ile en fazla 1 yılımız heba olur

Aysal zamanına atıfta bulunanlar var.O gittikten sonra takım şaha mı kalkmıştı ? Yani yakın dönemde oldu aslında bunlar ama akıllanmamış kimse neyse hoca gidince yine kıymete biner

Hem kendini hem bizi ne hallere düşürdün hocam, birak artik yerini rui vitoria ve ekibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt