Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.817
- 29.209
- 2.993
10 kişi kalmasalar sivas ve kayseri'yi de yenemezdik. ligin en kötü takımları denizli ve gençlerbirliği'ni bile yenemedik. bu futbolla anca 2 lig takımlarını güç bela yeneriz!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ne maç stresi sezon başından beri bana top oynadığımız bi tane maç söyle, Galatasaray efsanesi diye takımın ağzına sıçmasına gözmü yumalım. Ulan takım gol atamıyor gol. Rezil kepaze olduk, asıl Fatih Terim bu rezil futboldan sonra istifa etmiyorsa adam değildir. Lan adam babasıymış gibi Fatih Terim'i savunuyor yahu. Arkadaş birde şu rezil futbolla ilgili yorum yap hiçmi canın yanmıyor?Yav maç stresidir gitmesini istiyorsunuz anlarım gelip terime burada sallayanlar adam değil çok net söylüyorum
Galatasaray efsanesine az saygınız olsun
İmzaFatih Terim’in takıma hiçbir katkısı yok! Fatih Terim’in takımı böyle oynamaz! Oyuncular istediğini yapamıyorsa oynatmayacaksın! Gençleri koy gerekirse! Bir şeyler yap artık. Fatih Terim’i tanıyamıyorum.
belhandaya gıcığım varBelhanda’yı oynatmayacaksın! Oynatmayacaksın! Yeter artık!
Ne zaman yönetimle egosu çatışsa sahadan uzaklaşıyor, takımı baltalamaya başlıyor farkında olmadan. Bu kadar sabrı Mancini'ye gösterseydik keşke.
Sen ne kadar istiyorsun ki
Yabancı bir hocayla senelerimize elveda diyeceğimizi nerden biliyorsun? Fatih hoca ile bundan sonraki yıllarda başarı geleceğini nerden biliyorsun? Şu rezil futbol sana gelecek için umut veriyorsa diyecek sözüm yok.Mantıklı bir Galatasaraylıyım diyelim
Yabancı bir hoca ile senelerimize elveda diyeceğiz.Fatih hoca ile en fazla 1 yılımız heba olur
Aysal zamanına atıfta bulunanlar var.O gittikten sonra takım şaha mı kalkmıştı ? Yani yakın dönemde oldu aslında bunlar ama akıllanmamış kimse neyse hoca gidince yine kıymete biner