Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 kişi kalmasalar sivas ve kayseri'yi de yenemezdik. ligin en kötü takımları denizli ve gençlerbirliği'ni bile yenemedik. bu futbolla anca 2 lig takımlarını güç bela yeneriz!!

Benim tanıdığım fatih hoca bu değil. Sürekli aynı şeyi deneyip başarısız oluyoruz. Hoca eski cesaretini çok geç olmadan bulur umarım.

Ne zaman yönetimle egosu çatışsa sahadan uzaklaşıyor, takımı baltalamaya başlıyor farkında olmadan. Bu kadar sabrı Mancini'ye gösterseydik keşke.

Yav maç stresidir gitmesini istiyorsunuz anlarım gelip terime burada sallayanlar adam değil çok net söylüyorum

Galatasaray efsanesine az saygınız olsun
Yahu ne maç stresi sezon başından beri bana top oynadığımız bi tane maç söyle, Galatasaray efsanesi diye takımın ağzına sıçmasına gözmü yumalım. Ulan takım gol atamıyor gol. Rezil kepaze olduk, asıl Fatih Terim bu rezil futboldan sonra istifa etmiyorsa adam değildir. Lan adam babasıymış gibi Fatih Terim'i savunuyor yahu. Arkadaş birde şu rezil futbolla ilgili yorum yap hiçmi canın yanmıyor?

Gidince daha iyi olmayacak farkındayım ama göz göre göre yaptığını kaldıramıyorum.

Terim aptal bir adam değil Belhanda’yı, Mariano’yu kesmesi gerektiğinin farkında. Babel’in bu kadar maç kaldıramadığının da. Israrla devam ediyorsa farklı planları vardır demektir.

Belhanda’yı oynatmayacaksın! Oynatmayacaksın! Yeter artık!
belhandaya gıcığım var

şu takımda belhandayı çıkar onun yerine messiyi koy. ft o takımla da bizi kanser eder. bu takımın sorununu belhanda ile çözemeyiz. evet o da bir sorundur ama onu oynatmayınca çözülebilecek bir sorun değil. daha köklü değişimler lazım.

işini yapamayanları eleyeceksin. en başından mustafa cengiz ve ekürileri ardından fatih terim ve ekürileri gidecek. daha sonra kadrodaki beceriksizlere gelecek.

üstten alta doğru gitmemiz lazım. alttan üste gidersek 5 sexon kaybederiz

Ne zaman yönetimle egosu çatışsa sahadan uzaklaşıyor, takımı baltalamaya başlıyor farkında olmadan. Bu kadar sabrı Mancini'ye gösterseydik keşke.

o konuda aysal yönetimine haksızlık etmeyelim, mancini'yi onlar göndermedi.

transfer bütçesi düşük olunca yönetim ile anlaşıp devam etmek istemedi hoca.

Şimdi oyunculara falan sallar gelecek hafta yine aynı 11'le çıkar sahaya.

Evet beklenen sonuc geldi. Bu sene bu takim sampiyon olmayi birak ikinci bile olamaz. Türk külüpler hep ayni hatayi yapiyor, en iyi örnek besiktas iki yil üst üst sampiyon olup okadar gelir elde etti ama yanlis transfer hameleri yaparak yasli ve kiralik oyuncu alarak cöküse gecti. Bizde tipa tip aynisi yaptik. Sampiyonluk gelirleri ve CL gelirleri ile zaten cok kötü olan rakiplerimizle aramiza acik ara acmamiz gerekirdi ama bizde besiktas gibi yanlis transferler yaparak satilacak oyuncular varkene satmiyarak sonumuzu hazirladik.

FFP varsa basinda Ocak ayinda sezon sonu sözlesmeleri biten oyuncularla yeni sezon icin anlasir FFP sorununu bir sekilde atlatirsin, biz ne yaptik , Selcuk gibi oyuncuya tekrar sözlesme yaptik neden? Cünkü Fatih Terime sadik kaldi diye galatasarayin parasi cöpe attik. Belhanda almak istyen takimlar varkene göndermedik. Feghouli iyi bir sezon yasamiskene adami pazarliyamadik. Bu takim artik oyniyamiyacak duruma geldi halde bu sezon da yanlis üstüne yanlis hamle yaparak takimin süratli futbolunu engeliyecek transferler yaptik. Aylarca nekadar dünya stari da olsa Falcao pesinde kostuk adam dan faydalanamadik.

Akili bir yönetim ve hoca olsaydi takimin basinda iki yil üst üstü sampiyon olmanin avantajini cok daha iyi degerlerndirir Türkiye ligine dogru hamle yaparak ambargo koyardi ama biz kolay olani sectik ve besiktasin yapti hatayi yaparak cöküsün baslangicini baslattik.

Mantıklı bir Galatasaraylıyım diyelim

Yabancı bir hoca ile senelerimize elveda diyeceğiz.Fatih hoca ile en fazla 1 yılımız heba olur

Aysal zamanına atıfta bulunanlar var.O gittikten sonra takım şaha mı kalkmıştı ? Yani yakın dönemde oldu aslında bunlar ama akıllanmamış kimse neyse hoca gidince yine kıymete biner
Yabancı bir hocayla senelerimize elveda diyeceğimizi nerden biliyorsun? Fatih hoca ile bundan sonraki yıllarda başarı geleceğini nerden biliyorsun? Şu rezil futbol sana gelecek için umut veriyorsa diyecek sözüm yok.

Sen ilk yarıyı izledin... Beşiktaşın arka arkaya bulduğu pozisyonları gördün.
Sonra ikinci yarıynin ilk 5 dakikasını izledin , rakip yine arka arkaya pozisyonlar buldu..
Sen niye izliyorsun hocam? Ne oldu sana? Ameliyatta ne yaptılar sana?

Nerede o risk alan İmparator? Derbilerde sürpriz yapan, gençlere şans veren hoca nerede?

Cesaretin , adaletin nerede? Kendine gel! Kendine gelmiyorsan.. kimse Galatasaraydan büyük değil.

Yaşayan en büyük Galatasaray efsanesi ve hala yaptıklarına saygı duyuyorum ama artık hocada doymuş kendisine yakışan emekli olmaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt